Allmänt

Men vafan?

Sex dagar sen jag krånglade mig till polisen för att fixa pass till Trixie. Vi ska  till Danmark…


Sex dagar! När jag för en gångs skull är ute i hyfsad tid så straffar det sig 😉

Men de kanske ändrar sig igen på en grisblink, vem vet? Och faktiskt-Better safe than sorry. Better safe than stuck in Denmark 😉

Hade vi snackat Hawaii och att bli kvar där så hade jag aldrig klagat, men Danmark är inte lika kul att bli landsförvisad till:)

Missförstå mig rätt nu, Danmark är fantastiskt, jag ser jättemycket fram emot att få åka dit igen, men det är ju samma klimat som Sverige. Typ. Jag vill ju ha tokvarmt året om ifall jag ska tvångsemigrera.

Dessutom flyger vi, det kanske är skillnad då? Vet inte men nu spelar det ingen roll eftersom hon har ett pass 🙂
Den översta notisen däremot blev jag glad att få:)

Härliga tider, cirkelfystider. Dessutom med David 🙂 Life is good!
Och bara så att ni vet.. jag skickade in den där ansökan till Robinson i natt ???


Kändes väldigt Wild and crazy:)

Jag förutsätter dock att jag är alldeles för normal, tråkig och osnygg för att komma med, och skulle sätta kaffet i vrångstrupen och tvärdö om de hörde av sig 😉

Realist är mitt mellannamn.

Men man kan ju inte ljuga sig blå för att vara intressant, nånstans måste man ju då upprätthålla den approachen, och det funkar inte. 

Take it or leave it, helt enkelt:)

Men sökte gjorde jag, och om ni bara visste vilket kliv utanför min comfortzone som bara det är vore ni sjukt imponerade:)

Så, vad skulle ni satsa på om ni var med i Robinson? Vara i fysisk toppform utan onödig fettprocent, eller äta upp er? Skulle vara tråkigt att göda sig som en spädgris och åka ut först bara..;)

Nä, nu ska jag lämna solstolen och gå ner i tvätteriet en stund. Har en sjukling hemma idag, Jordan har huvudvärk och är yr. Så länge de inte kräks så räknar jag knappt det som sjukdom längre inser jag.. är allt för luttrad efter den här vintern:/

Ha en toppendag nu:)

Kommentarer

  1. Jesper

    Åhhhh Carola, du sköna ! Du har väl inte klippt dig för kort väl ? Bara toppning va ?
    Du som har / hade långt vackert hår, inte har du väl klippt bort det ?
    Man ska väl framhäva det vackra man har begåvats med . 😉
    MVH Jesper

  2. Jesper

    Åhhhh Carola, du sköna ! Du har väl inte klippt dig för kort väl ? Bara toppning va ?
    Du som har / hade långt vackert hår, inte har du väl klippt bort det ?
    Man ska väl framhäva det vackra man har begåvats med . 😉

  3. Jenny

    Ett litet tips om du kommer med: Försök att bli av med ditt kaffebegär innan! (Om du nu har det,men har för mig om att du dricker kaffe?)
    Kan bara tänka mig hur pissigt man lär må den första veckan,med tanke på koffeinbegär.
    Hmm nu när jag tänker på begär,kanske borde skicka in en ansökan jag med….då blir jag helt enkelt tvungen att bli av med mitt chokladbegär;-)

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag älskar kaffe:) men märkligt nog mår jag inte dåligt utan det, kan lugnt vara utan om det inte finns:)
      Annars hade jag absolut gjort det!

  4. Ia

    Modigt av dig att söka till Robinson! Håller både tummarna och tårna för att du blir uttagen ?
    Du har verkligen massor att tillföra programmet och gör dig ypperligt i bild (det vet vi ju alla sedan FA) . Önskar dig ett stort lycka till i uttagen! ???

  5. Tolv

    He he,, i egenskap av annorlundafamiljenkändis kommer du säkert med. Tittarna känner igen ditt namn och har säkert saknat dig, så tror det skulle dra tittare.. Lycka till !

  6. Jenny

    Jag läste dina översta rader sedan messet från Friskis, läste översta raderna och messet igen och fattade typ nada… ?
    Men sen så trillade den berömda poletten ner, puh… ?

  7. Lisa från Skåne

    Om du ska flyga får du säkert visa pass eller annat leg. Gränskontrollen skulle visst vara kvar. Tycker det är mycket ,luddiga regler.

  8. Sara

    Får man hänga på. Jag behöver dock inte äta upp mig. Har kvar extra efter senaste tillskottet, ”6:an”. Vore galet häftigt att se vad man skulle tillföra samt klara av.

  9. Sara

    Spädgris?! Inte kallar man väl överviktiga människor det. Och vill folk vara ”spädgrisar” och göda sig får dom väl vara det. Det lät som du var negativ gentemot överviktiga människor. Bara för du inte vill vara tjock och en spädgris måste du väl inte kalla folk för spädgrisar och ha en negativ och nästan hånfull ton mot dom som, förmodligen av en tragisk anledning, ”göder sig”.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Öhhhh? Lägg av. Jag pratade om att äta upp sig! Att medvetet lägga på sig massor. Jag pratade om att lägga på sig fett för att ha att ta av under en svältperiod.
      Exakt som man gör med spädgrisar. Fast man slaktar dem iofs i slutänden. Ytterst få överviktiga jobbar så! Om du på allvar tycker att jag hånade överviktiga här så är det verkligen dags att ta av dig dina lättkränkta glasögon och se världen på ett mindre aggressivt sätt.
      Gosh!

    2. Marie H

      Lägg ner. Carola skrev att göda sig till en spädgris för ett syfte, hade inget med överviktiga personer att göra. Dags att öva lite på din läsförståelse tror jag minsann

      1. Profilbild
        familjenannorlunda

        Skönt att höra:) För det var inte ens i mina tankar att tala om någon annan än mig själv 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting