Allmänt

Ikea, dramaten och ärthummus:)

Idag var det dags att återigen köra tetris med bilen på polisens parkering för att kunna gå in och hämta ungarnas pass:) Det är ju synd att man inte vågar chansa på att inte betala p-avgiften just där;) för det tog nog typ fyra minuter max. Jag hade med mig Corrinda och Jamie, den första släppte jag av på skolan och den andra bad om att få åka till Ikea:)

Jo på riktigt. Mina kids älskar att få åka dit:) Jordan och Lovelia blev skitsura när de hörde att vi varit där, UTAN dem…

Jamie ville först äta. Han hade käkat hemma inte allt för långt innan vi åkte så egentligen var han inte hungrig, men petade väl i sig det mesta i alla fall. Jag drack kaffe och åt melonsallad, det var alldeles lagom mycket. Även jag hade ju käkat hemma.

IMG_5909

Sen ville han in i leklandet, och jag som inte hade nån lust att flanera runt ensam försökte avstyra men det gick inte alls.

”Du kan titta på blommorna, mamma”

Jaja, okey då:) Jag köpte mina blommor, ett duschdraperi och några glas. Och den här.

IMG_5910

Jag har sagt så länge att jag ska ha en, men aldrig kommit till skott. De är ju skitfula. Men jag saknar min vagn när vi är iväg på saker och ting. Jag får alltid bära allas jackor, väskor och diverse annat. Ryggsäck funkar men blir varmt och svettigt, eller tungt. Alltså en Dramaten….. Först senilbrillor sen senilväska.  Jaja…:)

Jag var tvungen att pimpa den så gott jag kunde så fort jag kom hem. Letade reda på alla dödskallar jag hade 🙂
IMG_5911

Rätt okey ändå va?
ikea

Återstår att se om jag törs ta med den ut sen….;) Men jag kan alltid tvinga nån unge att dra den, hehe.

Sen var det dags att laga mat.

Korv och mos i ugn till ungarna, men jag var sugen på tonfisk. Åhh det är så gott:)

Så jag kokade nån frö-gryn blandning från Paulun tror jag, massa sallad, paprika, gurka, blomkål, Och tonfisk såklart:) Ärthummus till det:) Jajamen, precis som det låter. Egentligen ska man bara ha ärtor, men jag blandade med kikärtor och jäklar så gott. Bara mosa ihop, salta, vitlök, rapsolja och citron.

tonfisksalladCorrinda åt senare än vi, hon hade träning, och trodde det var guacamole;) Jag hörde bara hur hon frågade.

Vad. Är. Detta?????? och sen spottade och fräste hon;) Såklart, det är vedervärdigt när man tror att det är något helt annat..

Men det var så gott om man visste vad man skulle stoppa in munnen:)

 

Sen har jag inte gjort så många knop. Jag har jämfört mobilabonnemang….bah jäkla djungel. men lade ner det för jag fick sån huvudvärk. Lite migränvarning, men tror det är vädret. För det fortsätter ju krångla.

Men lika bra att stänga ner datorn och gå och sova.

Vi hörs i morgon:)

Natti natti.

Kommentarer

  1. Jesper

    Klart att man behöver förnya sig eller klippa sig, men sorgligt om man klipper sig så kort, eftersom det tar lång lång tid att få det växa ut igen, typ 1 cm/månad är långsamt. Det är ju ledsamt och sorgligt om man nu har fått den fina gåvan att ha så vackert hår så ska man väl vara stolt och visa det vackra man har. Men alla har väl rätt och göra som var en vill och trivs med men ibland kan det bli fel men det är subjektivt. förståss. Du hade verkligen fått den fina gåvan att ha så vackert hår.

  2. Jesper

    Åhhhh Carola, du sköna ! Du har väl inte klippt dig för kort väl ? Bara toppning va, inget mer va ?
    Du som har så långt vackert hår, inte har du väl klippt bort det ?
    Man ska väl framhäva det vackra man har begåvats med . 😉
    MVH Jesper

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting