Allmänt

Roadtrip :)

Igår var det full rulle hela dagen.

Härligt:)

Först kyrkis för Jamie!, sista vanliga någonsin för honom, och inte minst för mig!! I 16 år har jag hängt på kyrkan i princip varje vecka under terminerna, periodvis upp till fyra gånger i veckan. 

Sexton år. Och det är jobbigt när saker som man gillar tar slut. Jag hade gärna hängt sexton år till:)

Sen drog vi ut till Mirka som ju precis flyttat och behövde lite hjälp. När jag kom var hon på väg att hämta de små barnen från dagis, så bara stora kids hemma. Eftersom jag inte varit i deras nya hus så körde jag såklart först förbi det, min bana trogen;) Sen ringde Jennifer och hade åkt fel buss och behövde skjuts så jag hämtade. Och körde helt fel på vägen tillbaka, så det blev en liten roadtrip med sightseeing 🙂

Always look at the bright side of life;)

Jag barnvaktade lite, och sen hjälpte jag till lite med att skruva och bära sängar. 

Huset de bor i nu är så fint, rymligt och fräscht, nästan så jag skulle kunna bo där själv. Jamie var redo att flytta dit pronto. Han har ju en hel drös att leka med där, både större och mindre. Men jag vill gärna ha kvar honom i min egen barnaskara:) dock stannade vi på middag. Kyckling /korv till kidsen. 

Och jag fick rårakor:)

Faktiskt aldrig ätit och trodde dessurom att det var krångligt att göra… eh not. Var ju tillräckligt enkelt för att jag ska klara av det, och supergott!!

Framåt åtta drog vi hemåt, handlade lite på affären inför helgen och susade hem.

Kollade på Prison Break såklart ❤️och sen packade jag för jag ska iväg över helgen. Janelle rycker ut och tar hand om sina syskon. Hon hade ETT krav och det var Inget kräk. Jag förstår henne;) när jag var i London så fick hon ta hand om småkråkor som insjuknade. Jag hoppas de håller sig friska!

Mer om resan senare:)
Jag har iaf hunnit in på min favvobutik alla gånger:


Satan vad dyrt det blir… ??

Men snart öppnar de webbutik!!

Nu ska jag kolla vidare på Lets Dance. Vem vinner? -Anja eller Jesper? Gillar båda:)

Ha det toppen nu:)

Kommentarer

  1. Malin

    En kompis hade en nyckelring på sin bilnyckel, där stod det ”Den som aldrig kör vilse får ingenting se”
    Ett måtto jag kör på! ?

    1. Lotta

      Ja att du inte fixar något liknande hus då? Du som varit så envis att det absolut inte finns något boende som matchar din familj. Men Mirka lyckades hitta ett;-) Vore väl skönt för dig och ha något eget också. Då du absolut inte vill ha någon kontakt med ditt x:-)

    2. Lotta

      Ja att du inte fixar något liknande hus då? Du som varit så envis att det absolut inte finns något boende som matchar din familj. Men Mirka lyckades hitta ett;-) Vore väl skönt för dig och ha något eget också. Då du absolut inte vill ha någon kontakt med ditt x:-)

      1. Profilbild
        familjenannorlunda

        Det tycker du? 🙂 jag får dras med mitt ex för att det finns inget billigare boende för mig. Så är det bara.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting