Allmänt

Swedish Dicks;)

Jag var så förbannad i natt. Jodå, man kan vara det mitt i natten jag lovar. Jag gick och lade mig sent, och var stört trött efter en intensiv och superrolig helg. Dessutom skulle jag prestera och skriva ett säljande presentationsbrev för en utbildning jag sökt, sista ansökningsdag idag:) Såklart, varför vara i god tid när det räcker med att vara I tid. Det har liksom blivit mitt mantra sista åren. Och det är något positivt i mitt fall för att släppa på kontrollen har varit svårt.

Nej, nu blev det fel ord. Jag får ibland beskyllningar för att jag skulle ha varit kontrollerande i mitt äktenskap, och att någon dansat efter min pipa och minsta vink. Att det var därför jag blev dumpad. De som känner mig vet att det är extremt lustigt eftersom jag inte alls är i närheten av något kontrollfreak, tvärtom. Men att vara ute i sista sekunden är inte min grej, jag har varit sån där som packat väskan en vecka, minst, innan en resa och allt har legat klart och väntat. Det har jag släppt på. I helgen tex, tåget gick vid 10 på fredag morgon, jag packade väskan 23 på torsdagen. Hade tåget gått på eftermiddagen hade jag packat vid lunch. Det är väldigt skönt att slippa oron. För det är nog rätt ord. ORO. Släppa oroskänslan.. Katastroftänket. Tänk om nåt händer så jag inte hinner göra det jag ska i tid….

Idag kan jag tänka. Äh skit samma, då reder det sig ändå:)

I alla fall. Jag skickade in mitt personliga brev och jag kollade klart på Code Black. Upptäckte sent en kväll att det ju är Rob Lowe som är en av läkarna i den serien och plötsligt blev den intressant;)

Haha. Jag tycker om fägring för ögat och själen, so what.

Stod och borstade tänderna när jag hörde någon ropa ”Mamma” och eftersom det i princip aldrig händer nattetid om ingen är sjuk så förväntade jag mig att nån kräkts. Så var det inte, men det var Jamie som ropat och han hade ont i magen. Han låg inne hos mig och jag stoppade om och så fick han ligga på min arm, det gillar han.. Jag är gräsligt förkyld, och hostade och hackade så jag vände mig om när han somnat och hade nästan slumrat in när han viskar: ”Mamma. Jag behöver kräkas” och så högg han tag i hinken jag så påpassligt ställt där. Sen somnade han gott och har sen dess varit pigg.

 

Jag är alltså förbannad på den andra föräldern. För detta är inte direkt första gången någon av ungarna spyr efter umgänge. Det händer ganska ofta och beror ju på att det äts, fikas, äts, fikas och så lite glass och godis på det. Utan större problem kan de ju käka storfrukost på Ikea, sen fika med läsk och fikabröd, sen lunch gärna hamburgare eller så, fika, glass, och så avsluta med nåt mera onyttigt och fett till middag.

De äter aldrig så normalt, vilket han ju vet. Men han behöver ju inte ligga med en jävla hink i beredskap på natten sen så det skiter väl han i. Jajamen jag är irriterad.

Nu var det en gång och sen bra, klassiskt umgängeskräk. Så här pigg var han sen:)

 

IMG_5979

Jag skjutsade mina föräldrar till Arlanda, hämtade upp dem vid 12. Bytte och körde pappas bil, varför vet jag inte för jag lämnade ju tillbaka den, så det blev mest krångel;) Men det kändes som att det är så det ska vara, och jag gillar ju att köra den. Hade för en gångs skull inga problem att ta mig ut från Arlanda, brukar alltid hamna i fel fil eller så men denna gång susade det bara på.

De ska till…..öhhh, Albanien tror jag det var? Min mamma fyller jämnt och har ingen lust att vara hemma så de flyr landet:) Det är bra att de gör som de vill. Vi kommer ända fira henne sen:)♥

En singelolycka på väg hem, jag hörde det på radio och hamnade sen precis där ambulans och brandkår körde över motorvägen, och sen tog det bara några minuter innan vi fick köra långsamt förbi olycksplatsen. Bilen hade kört in i räcket, men två personer stod utanför och såg mest bara skamsna ut så det var nog ingen fara. Skönt.

 

Jag har beställlt fästingmedel till Doris och Smulan från apoteket och passade på att införskaffa nya öronproppar till konserter.

IMG_5989

De här är bra, och de är så små att de liksom inte sticker ut som kvastar som mina andra gör. Orangea kvastar med illblå snöre….ser inte klokt ut;) De här är mer diskreta.

Jag hade ett par likdana som de här, men råkade tappa den ena på Bruce Springsteen i somras. Syrran sa nåt och jag skulle ploppa ut den för att lyssna, och viftade till så den for iväg. Att ligga och krypa bland folks ben och fötter längst fram vid kravallstaketet är inte optimalt så jag fick vackert lämna den där.

Nästa konsert är nog Guns´n roses ♥ sen Robbie Williams, Per Gessle, Thåström. Och förresten ljuger jag, jag ska se Takida först:) Ingen koll. Jag hoppas att Ryan Star är förband, men sån tur kanske man inte kan ha.

Älskar konserter:)

 

Och jag älskar även att vårt lilla husvagnsgäng sen förr är så på samma linje, har samma humor och är så roliga, fast vi inte setts på så många år. Vi håller ju på att försöka få ihop en kväll vi kan träffas och har en konversation på messenger.

 

carola wetterholm

Detta är tre olika personer som skriver,i plus mina blå svar. I princip samtidigt. Great minds think a like:)

Jag skrattade högt i soffan, ensam för mig själv, när det första kom.

Vi åkte ju ihop med våra föräldrar, och då var det väldigt mycket matchande träningsoveraller på campingarna. Dels såklart för att det var andra tider, man hade liksom inte det enorma utbud av olika overaller (eller butiker!) utan hittade man något på typ Coop så fanns det i barn, dam, herr och då köpte man det till hela familjen för ”det är ju så praktiskt på campingen”

Nej, vi hade inte likadana! Men många, speciellt de som var med i den fräsiga, exklusiva husvagnsklubben Caravan Club hade…och som vi hånat dem:) Och nu är jag skamsen medlem;)

 

Nu ska jag kolla på den där serien Swedish Dicks, med Peter Stormare och Johan Glans, har ni sett den? Namnet låter ju ehhhh….alltså som nåt slags mindre rumsrent;) men det handlar visst om privatdeckare.

Ska se om det är nåt.

Hörs snart 🙂

 

Kommentarer

  1. Yvonne

    Hejsan!
    Jag åker också till Saranda Albanien i sommar! Hör dina föräldrar om dom har några tips på resmål där. Hoppas dom får bra väder!

  2. emma

    hej! av egen erfarenhet så vill jag bara flika in med en grej angående umgänget. det kanske inte är pga vad de äter när de är med honom (fika osv) utan det kanske är att de känner en press, oro innan de träffar honom osv och att det kombinerat med vad de äter kanske gör att någon av dem spyr? hoppas du förstår vad jag menar… man kan ju vara så nervös och orolig och spänd att man faktiskt….spyr. men jag hoppas allt är bra med barnen 🙂 trevlig kväll.

  3. Helahea

    Undra vilket förhållande barnen kommer att ha till sin pappa om några år när de närmar sig tonåren. Blir kanske inte helt lätt för honom att bara hitta på dyra roliga saker hela tiden.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag tror att ju äldre de blir ju mindre kommer de ses. Lite som med de stora idag som nästan aldrig träffar honom. (Aldrig i janelles fall) Nu åker de med på marknad när de behöver pengar typ 😉
      Noll vardag.
      Kanske att det i vuxenlivet kommer kännas annorlunda, då träffas man ju kanske inte lika ofta i vardagen, då kanske det känns som en riktig relation. Jag vet faktiskt inte ens vad jag tror kommer hända.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting