Allmänt

Tvillingar!

Idag, för sjutton år sen….

Alltså vi tar det igen, det blev lite för svårt för mig att greppa helt plötsligt:)

Men idag för SJUTTON år sen (???) föddes mina efterlängtade tvillingar ♥♥

tvillingar twins

En som alltid skrek, precis som på bilden;) det var Corrinda och en som bara tog små microslumrar, det var Robert. ”Se till att synka dem så de äter och sover samtidigt” stod det i alla böcker och sades det överallt.tvillingar twinsAtt synka de här två var som att försöka synka ihop sol med ösregn. Det lyckades nån gång ibland helt utan att man visste vad man gjorde för att få det att funka:;)

Sämsta rådet jag ever fått.

Jag försökte, det gjorde jag verkligen. Jag väckte den som sov för att äta, jag lade båda i vagnen och rullade även trösklar, jag höll ut i flera veckor. Jag sov inte på flera veckor;) Sen gav jag fan i det. Tänkte att jag har ju två ungar tidigare som jag gjort som jag velat med, så varför skulle jag börja lyssna på folk utan personlig erfarenhet nu?

Och vips så sov Robban hela nätter och Corrinda ammade hela nätter. Jag sov. Livet blev 100% enklare.:)

Folk beklagade, de berättade massa skräckhistorier om tvillingar. Jag fick höra så mycket elände under min tvillinggraviditet. Mitt liv skulle bli miserabelt.

Öhh, jomen alltså kan säga som så att jag  väntar fortfarande på allt det där skitjobbiga som skulle inträffa.

Jag säger så här: Att få den stora äran att bli tvillingförälder, det är det coolaste och ballaste jag varit med om:)

Det är, och var stort.

Jag lovar.  När jag väntade barn nummer fem, och det visade sig vara bara en bebis, så blev jag så ledsen. Jag ville verkligen ha ett par till, eller varför inte trillingar 😀

Idag fyller de alltså sjutton år, men det känns som igår de föddes.

tvillingar twins

Lika älskade nu som då. Kanske mer besvärliga nu än då;) Nä, de är faktiskt rätt så enkla att ha att göra med.

Så lika, men så olika.

Tvåäggstvillingar för er som inte kan er biologi;)IMG_5967

Mina millemiumbebisar ♥ ♥ mina tvillingar.

Grattis på sjuttonårsdagarna, älskade ungar  ♥ ♥ ♥ ♥

 

Kommentarer

 1. Maria

  Håller verkligen med dig om att det är så härligt att få tvillingar, jag har dessutom blivit begåvad med tvillingbarn barn, vilket är så mysigt. Tack för en härlig blogg

 2. Alma

  Är sexårsverksamheten obligatorisk? Annars kanske du kan ha Jamie hemma ett år till, om det inte är så att han jättegärna vill gå.
  Jag har bara varit hemma med mina tills de har varit runt 3 år, sedan har jag behövt jobba.
  Mina pojkar är födda 2008, 2012, 2014 och 2016! Alla i december!:)

 3. Anita Grimsbo

  Min tvillingsyster och jag har nu firat färdigt vår 71:a födelsedag!,! Min syster Gunnel föddes den 9 maj 1946 och jag den 11 maj 1946! Det låter som vi är två antikviteter. För mamma var det en fasansfull förlossning då hon hade toxikos men vi två systrar har växt upp och haft mycke glädje av varandra. Du får hälsa och gratulera dina tvillingar! Kramar till er!

   1. familjenannorlunda

    Haft i 20 år, men höll på att glömma att förnya det?, bad om hjälp att komma ihåg det 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing