Allmänt

Just nu.. Realtid:)

Idag är sommarvärmen tillbaka ? dock växlande molnighet men ändå varmt. Jag sitter med en just avslutad kopp kaffe, barbent i kjol med Doris vid fötterna jäsande i värmen och killarna som leker på studsmattan.

Love it❤️

Undras vems ölen är vars tomma flaska står kvar där på bordet? Inte min?. Grillen står redo men tror det kommer regna snart.

De leker nån bollfångar-lek.


Jag tror att jag ska gå och hoppa med dem en stund, ruska loss lite snor och slem ur kroppen så jag blir frisk ordentligt;) Dessutom är det fett bra cardioträning, tio minuters studsande är som en timme i löparspåret. Jag springer inte om jag inte blir jagad av typ vargar, av många anledningar. Främst för att det är så in i helvete tråkigt, men även för att jag med åren accepterat att allt inte är för alla. Jag har en skada på ischiasnerven som ställt till det med lite av varje, den är tex anledningen att jag har så ont i mina hälar, och den har även sabbat mitt högra underben och fot. Jag har liksom inget frånskjut i steget på den foten vilket gör att det inte heller sviktar. Springa frestar på leder i normala fall och att göra det när man bara drämmer ner tassen på marken utan stötdämpning är mest bara korkat 😉

Alltså har jag en god anledning att låta bli, och den lever jag stenhårt efter;) Men ibland, som härom veckan chockade jag kidsen med att utmana på sprinttävling:)

Det var svinkallt och vi skulle över en öde stor parkering och det släpades fötter efter sig. Jag hojtade ”sist till bilen får gå hem” eller nåt och älgade iväg. Ungarna hakade på och framme vid bilen så flåsade de fram ” mamma! Jag trodde inte du kunde springa? När lärde du dig det??” ??

Kära kids – jag KAN jag är bara klok och jävligt lat:)

Jag borde röja vidare där inne i poolrummet..


Eller rensa den här rabatten och lägga på den där markduken som jag gjorde på motsatta sidan förra året. 


Men jag har varken lust eller ens markduk så det räcker, så jag skiter i  det. En sak är säker och det är att ogräset finns kvar när helst man får lust att rensa det. 

Min tanke var att åka till tippen idag, men så insåg jag att ”alla är där” idag och tänkte om. Jamie och jag gör det i veckan i stället så slipper vi köa 🙂

Möjligen ska jag väl plocka ihop skit så det är klart, men sen tänker jag lata mig. Ska bänka mig med Johnny Depp igen vid halv fem, korkad tid men bra för då hinner ungarna se innan sängdags. Pirates of the Carribean tre och fyra.

Det måste vara ett ton pollen ute nu för jag har torkat av telefonen efter varje stycke… jag har linser och det är som att ha en jäkla pollenmagnet i ögonen ?. Utan dem har jag inga problem, förutom att jag ser dåligt då;) men med blir ögonen som om jag varit vaken två dygn i sträck. Jag köpte ögondroppar på Apoteket men de hjälper inte ett skit. Kan konstatera att det inte är allergi alltså utan bara dammiga linser.

Just nu har jag inte linserna i, jag ser inte jättedåligt men kan inte köra bil eller se texten på tv utan. Däremot klarar jag mig på alla andra sätt. Eller jag ser iofs inte alltid vem jag möter om jag tex går ut med Doris, så blir väl synbart lite stroppig kanske 😉 Inte meningen bara halvblind.

Dock kan man skylla mycket på det.

”Alltså jag ser inte att det är skitigt/stökigt/rörigt/smör på bänken/ you name it;) för jag har inga linser … ?

Nä, jag ska ta mig i kragen nu och gå ner i tvättstugan. Solen är ändå i moln. 

Doris njuter.


Vad gör ni idag? 

Hoppas ni har det gott i alla fall 🙂

Vi hörs ikväll 🙂

Kommentarer

  1. Jenny

    Jag har egentligen massor att göra idag,men det är så kvavt ute och åska i luften så mitt stackars huvud mår inte så bra. Får sådan huvudvärk vid sånt här väder,skulle behöva regn nu så värken släpper. Det är ju tur att allt som behövs göras snällt väntar tills man mår bättre:-D

    Det ser kul ut med studsmattorna,och som du säger så är det ju bra cardio. Skulle nästan vilja ha en studsmatta men jag är 29 år och har inga barn. Det kanske ser tokigt ut med en vuxen kvinna utan barn som står och studsar för sig själv? Haha. Men det är ju kul!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting