Allmänt

Kallt idag

Jaha, så vaknar man till en dag som inte alls är som den man somnade ifrån. Jäkla väder att variera.

Jag hörde att det regnade under natten, men tyckte inte att det var varken länge eller mycket, men när jag klev ut så var det ordentligt blött.’Givetvis eftersom jag ”glömt” att bära in en trämöbel som jag släpat ut ur husvagnen för att komma in:) Den är i behandlat trä så den klarar sig, men så typiskt. Värre är nog att den placerades i snigelheaven…brr.

Igår såg jag på Trixies snapchat att hon badat…! 14 grader varmt och de hade simmat runt en lång stund, ut till den lilla flotten som ligger där ett tjugotal meter ut. Jag hade frusit ihjäl, men är glad att hon inte gjorde det:)

Jag skulle ha passet mellan 11.30 och 14.00 på klassresan, så jag åkte till Fjällnora så jag var där några minuter över halv. ( jag lite sen, jag vet, jag hatar det) Ungarna och några föräldrar höll till på ett fält precis vid parkeringen och spelade fotboll och kubb, så jag parkerade bara och hakade på. Träffade en ”ny” mamma, vars barn även ska gå med Trixie i Katarinakskolan i höst, så vi stod och snackade mest hela tiden.Älskar att träffa trevliga människor. De har bott utomlands i många år, därav att jag inte träffat henne tidigare. Hennes man var en gammal bekantskap från förr, vi är uppvuxna i samma område.:) Den här världen är bra liten ändå.

Det grillades korv, och jag stod bara och snackade:)

Jag fick en korv i handen av en av papporna och fortsatte snacka:)

Jag gick upp till femkampen, snackandes:)

Och sen snackade jag hela vägen tillbaka till bilarna:)

Massa snack och det med bara trevligt folk.:) Jag fick pilkastningsstationen tilldelad, och förutom det var det stövelkast, bollkast och spika spik i bräda.

Hur lagom och kul som helst.


fjällnora

Det var så välordnat av de föräldrarna som haft ansvar, att det bara rullade på.

Det är väldigt vackert i Fjällnora, och så här års är det inte överbefolkat som på sommaren.

Trixie

En vacker tjej har jag också ♥ Trixie.

 

När det var dags att packa in i bilarna så hoppade Trixie och fem till in i min och sen skjutsade jag hem efter önskemål. Vi var hemma vid halv tre och hon gick och lade sig en stund, trött som en gnu efter att ha sovit lite få timmar. Som det ska vara:)

Vädret var kvavt och jag blev seg och trött. Hade tänkt messa syrran om att gå ut och häva obscena mängder öl ikväll;), men blev alldeles klubbad. Fattar inte varför det ska vara så bråkigt med lågtryck? Jaja, nästa vecka kanske.

I stället tvättade jag lite, flyttade runt på lite saker, pratade i telefon, lagade middag och sen samlades vi alla i soffan för att kolla på Pirates of the Caribbean:)

Jag älskar de filmerna. Kan ha att göra med att jag älskar Captain Jack Sparrow kanske? Men det är spektakulära påkostade kostymfilmer och jag gillar det. Action och lite kärlek, helt perfekt.

I veckan som kommer nu är det ju premiär på den nya Pirates filmen och jag ska se den ihop med Karin och Vlad enligt deras önskemål:) Kanske kan lura ut dem på lite öl? Måste kolla hur vi sa, och vilken dag det är premiär.

Tajming:) Onsdag 24maj sa de precis på Tv. Trailern rullar ju rätt friskt.

 

Nu sitter jag och har fastnat framför Braveheart, med Mel Gibson.

Det är Mirkas fel:) Hon sa att hon slökollade på den och jag bytte kanal för vi diskuterade hur snygg Mel Gibson var i den. Den är flera timmar lång öven utan reklam, men det gör inget, det var länge sen jag såg den.. Jäklar vad bra filmer det gjordes då på typ 90-talet! Robin Hood, Prince of thieves med Kevin Costner, Dödlig vapen 1+2+3+många:) och så kom jag inte på några fler….;)

Jag har ”tvingat” ungarna att se Robin Hood, och alla har varit så tveksamma, men sen har de älskat den.

Det finns få sånger som är så vackra som ledmotivet till den, Bryan Adams Everything I do.

Gosh fast det är så många år sen den kom, fast låten spelas så ofta på radio så nog fasen får jag tårar i ögonen och kan inte låta bli att sjunga med. ♥

 

Nu ska jag se slutet på den, och sen sova.

Natti natti

Kommentarer

  1. Åsa Karlsson

    Hej!!!! Trixie är väldigt lik dig Carola på bilden. Är hon lik dig som liten? Har alltid gillat Bryan Adams så hans musik ihop med Kevin Costner i Robin Hood är ju full pott!!!! Den är,såååååå bra!!!!!!! Väntar på att mina troll ska bli lite större sen kommer gamla vhs banden fram.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting