Allmänt

Tur och retur :)

Pust!

En sån dag. En sån märklig dag;) Haha nä förlåt men vi satt och snackade Pistvakt i bilen, repliken kommer därifrån 😉

Dagen har inte varit märklig, mer än på så vis att allt flöt på otroligt bra. Ni vet när man börjar undra varför det går så smidigt? När kommer bakslaget? Och så kommer det aldrig 🙂

Vi kom fram till Norberg utan problem, det gick finfint att köra lastbil, pappa fick förklara växlingarna . Jag KAN köra automat, jag har gjort det i 15 år, men aldrig sett en sån låda. Den var nog dubbel, både automat och manuell, bara välja;)

Låg efter pappa med husvagnen hela vägen dit vilket innebär att jag har noll koll på vart jag kör, jag bara åker efter, så hemvägen blev lite ehhrm … genvägar 😉

Kom fram, allt var i sin ordning med platsen sa de i repan och så körde vi in. Bara för att se att de som stått där innan oss lämnat sin trätrall:)

Härligt, men fan. Då hade vi inte behövt lasta in våran.. men vi bestämde oss för att slå upp förtältet och sen se hur det blev, kanske kunde vi bygga ut trädäcket.

Pappa backade in vagnen och fick den i perfekt läge gentemot trägolvet. Platsen är rak och fin så vagnen var nästan i våg direkt. Och grus under däcken så de inte sjunker ner. Som på räls som sagt.

Vår granne kom och hjälpte till med förtältet. Det finns två sorters campare, de som erbjuder sin hjälp och de som hämtar en öl/ sätter på kaffe och sätter sig och betraktar skådespelet 😉

För det är ett jäkla meck att få upp ett förtält, vårt är dessutom typ 40 år gammalt 😉 Nu gick det ovanligt enkelt, och grannen kom tillbaka med skruvdragare och skruv och förankrade tältet i golvet. Sen lade vi ut våra sektioner framför.


Och de var som måttbeställda efter det befintliga golvet. Hur mycket flyt kan man ha liksom?


Vi har tre sektioner kvar, antingen lägger vi dem under extratältet som vi brukar ha, eller under grillen. Får se:)

Inne skippade vi presenningen, golvet är så fint, så där grått och tjusigt. Kanske stickigt också;) men vi ska ha mattor över.


Vi har fixat elen, plockat ut en del av grejorna från vagnen och möblerat lite halvt.

Nej, avfallsdunken och tältpinnarna ska inte stå där 😉

Nu vill jag ut och bo där!

Men inte riktigt än tror jag, i alla fall inte idag. Snart 🙂

Hemma sent, trött men måste kolla Prison Break!! Blev orolig att jag glömt slå på inspelning men det var i sin ordning så nu har jag sett det, mitt i natten men råkade missa att gå och sova när jag började gäspa käkarna ur led och vips har jag klivit över sömntröskeln 😉

Men nu ska jag krypa ner hos mina killar i sängen. Och Doris såklart 🙂

Natti natti ?

Kommentarer

  1. Neta

    Ja så jäkla skönt med lite golv utanförtältet också. Det dras inte in så mkt grus o lera vid regn och är så himla skönt. Vi hade också så.
    Förståratt ni längtarnu, ni får åkapå helgerna tills sommarlovet börjar. Nu har ju detanrika gamla cafet öppnat igen efter branden också. Norbergs pärla!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting