Allmänt

Träning, trädgård och tacos:)

Härliga väder! Underbart och ljuvligt och jag känner hur alla depåer bara fylls på:) Att bara sitta i solen med en kopp kaffe och filura är så boostande. Kanske är man lite korkad, men det behövs inte så mycket för att få tillbaka energin.

Jag mår verkligen inte alls lika bra på den kalla årstiden som jag gör under den varma.

Det suger ju när man bor i Sverige.

En som alltid har energidepåerna överfyllda det är Doris.

Hon älskar att åka bil och hoppar in så fort hon får en möjlighet, som här i syrrans bil:)

Till er som oroar er över att hon inte åker säkert – bilen står still. Inte en meter kördes och ingen jycke kom till skada;)

Doris

 

Idag var det träning igen, även det bidrar såklart till mitt välmående, massa träning gör mig glad:)

PÅ väg dit svor jag över alla förbannade amatörer som skulle ut och köra bil precis där jag var….att folk är så kassa på att köra oroar mig på allvar. Det känns osäkert. Det var helt stört idag… Men fram kom jag. Till sist:)

Vi hade bokat nåt pass som heter Träna med Instruktör, i stor grupp. Hade ingen aning om vad det var, men det visade sig vara nån forma av tabata.. Har ni kört tabata? Det är gruvligt jobbigt och sjukt effektivt.

Asjobbigt, men kul:)

Sen stod vi och snackade i solen en lång stund innan vi for hemåt.

Käka lite ute i solen och sen drog jag igång gräsklipparen, älskar min nya klippare som bara startar varje gång. Ta i trä!

Klippte lite här och var, min gräsmatta är ungefär som jag själv – lite tufsig och ojämn;) Massa mossa, massa klöver, massa tusenskönor, massa kirskål…;

Nu har jag ett mission på ett ställe på gräsmattan, att  utrota kirskålen just där, good luck;) Jag slängde ut några gamla mattor och sen en presenning över. Sen får cyklarna stå här, och förhoppningsvis så dör kirskålen ut på några år;) De är sega de jäklarna. När det blivit mest jord där under så sår jag nytt gräs för det tränger undan kirskålen rätt bra., men det lär ju ta ett tag.


Sen duscha!

Jag måste visa mina träningsbrallor från Cellbes 🙂
cellbes

Så kär i dem:)

De har en bred midja så de håller in fluffet, hyfsat, och man känner sig lagom cool i dem:)

I morgon ska jag ge er en finfin rabatt från just Cellbes så kolla in då!

 

När jag duschat så tog jag med mig Novalie till Ica för att handla till middagen. Jajamensan tacos det är ju fredag;) Sen hem och laga till en liten skara. Bara de fem minsta ungarna och syrran. Fjuttigt;)

Men trevligt.

Ungarna käkade och sen for de ut och hoppade studsmatta, cyklade och bara rände runt:) Äskar sommarkvällar:)

Tycker inte ni som jag att man liksom vinner typ ett halvt dygn på sommaren? På vintern så känns det som att dagen är slut när mörkret sänker sig, vilket det ju gör vid tre, fyra. På sommaren är det ljust framåt midnatt en period och jag tycker det känns som om dagarna är dubbelt så långa. Nu börjar myggen kvickna till här dock och det är rätt kallt på kvällarna, så man lär klä på sig.  Vi brukar ha det helt makalöst myggigt en period före midsommar, så där att man på allvar funderar på att köpa en biodlarutstyrsel att gömma sig under. Men sen avtar de, tack och lov.

 

Min nya iPhone har en så fin kamera, här fick Smulan vara modell när jag övade mig:)

smulanSuddig bakgrund och skarp kisse. Hon ska dricka vatten ur glas på bordet nu för tiden, och passar man inte på henne så vickar hon ut glaset så allt rinner ut. Och så ser hon sådär nonchalant ut som bara katter kan:)

 

Haha, älskade lilla fina.

 

Nu ska jag snart krypa i säng. I morgon är det ännu mera träning, denna gång med David.

Min träningsvärk är tillfälligt bättre;) men lär återkomma i morgon;)

 

Natti natti:)

Kommentarer

  1. Anette

    Javisst, känner exakt som du att på sommaren lever man liksom upp :). Och man får helt klart mer uträttat och fler timmar på dygnet! Tänk om man ändå hade det så året om? Tycker ju äldre man blir, desto värre känns vintrarna faktiskt… 🙁

  2. Maria

    Du är så imponerande snygg !!! Tänk att du har fött nio barn. Många i min omgivning som är osunt överviktiga skyller sin övervikt på graviditet. Då har dom två barn. Det är som om en graviditet tillåter obegränsat antal kalorier och skräpmat. Heja Carola. Du är en förebild.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing