Allmänt

Första gången…

Vilket ljuvligt väder vi har har haft idag! Jag hade av olika anledningar bara småkillarna hemma och när jag frågade om de ville åka och bada så tjoade de högt 🙂

Sagt och gjort vi packade badväskan och körde till Lyssnaängen.

Det är en stor badplats i Uppsala och det tar typ sju minuter att köra dit. 

Möttes upp med syrran och irriterade mig över detta :


HUR kan man vara så jäkla korkad, egoistisk, eller vad man nu ska kalla detta? Bakom släpet är en rad med bilar så den sticker ut mitt i körbanan på parkeringen. Jag kommer aldrig att begripa mig på folk som anser sig ha rätt att göra så fel. På ängen precis intill stod ett antal bilar med liknande släp men det passade väl inte föraren av denna… mitt i solen ju, gudbevars! Dessutom med så gott om plats på var sida om bilen att nästan en bil gick in. Nästan alltså.. Parkeringen är alltid full så det gör det hela ännu fulare.

Bah!

Nåväl, ner till stranden, killarna svidade om och när Jamie vände sig om såg jag att hans badshorts var helt trasiga. Där fick jag för att jag lät dem packa sina egna kläder ?

Vi löste det med att han fick bada i jeansshortsen och sen fick han en kjol av en sarong och var så nöjd att han inte ville byta ut den mot Jordans torra brallor 🙂

Killarna hoppade i, lekte och skvätte vatten på varandra och vrålade inte att det var kallt. Inte heller folket på bryggan verkade speciellt frusna. Det kanske inte var så kallt i vattnet ändå? Fast det har ju inte varit varmt just nånting så det borde det ju.

Bara ett sätt att ta reda på det!


Det var svinkallt och det gick lika fort upp som ner;)


27 maj. Tror aldrig jag badat så tidigt, Ever.

Varmt och härligt i luften direkt när man klev upp och efter bara några steg på bryggan kändes det som att man kunde hoppa i igen. Men det gjorde jag inte 🙂


Jordan har ramlat från grannarnas gunga och skrapat knät ordentligt så det sved i vattnet. Trots det var han i och badade länge och väl 🙂
Inte vet jag hur varmt / kallt det är i vattnet nu men typ jättekallt.

Vi var på stranden i tre timmar ungefär innan vi packade ihop och åkte till träningen. Idag var det bara några få tappra själar som cirkelfysade under Davids tuffa ledning. Det innebär att han har mycket mer tid per motionär och det blir på det viset ännu svettigare 🙂

Inget syre i salen och det var länge sen jag var så jäkla andfådd. Men kämpa, andas får man göra  efter passet;)

När man är kräkfärdig då vet man att man jobbat bra…?

Efter att vi andats och fått tillbaka förmågan att manövrera bilen så åkte syrran hem och jag till mcd. 

Bara jag och killarna som skulle äta, aldrig att jag lagar mat då;)

Hamburgare är också mat.

När vi kom hem satt jag ute och drack kaffe medan de hoppade studsmatta. Svårt att slita sig från den ljuvliga värmen men till sist gick jag ner och duschade. När jag kom upp hade Trixie och Lovelia kommit hem och några timmar senare Novalie dom varit på Furuvik på konsert, och sen Robban. Samla ihop flocken 🙂

Nu har jag legat på soffan och kollat på film hela kvällen. X-men Volverine och sen Con Air:)

I morgon umgänge så min plan är mer sol och bad. Utan att behöva badvakta 🙂
Och så är det ju Mors dag!! 

Det finns så många sätt att fira, och så många saker att stödja. På Gröna Lund anordnas Childhooddagen där entrén går till deras arbete. Unicef eller  annan valfri organisation kan man skänka en slant till.

Blommor är fint det med såklart 🙂

Det viktigaste är att skänka en tanke till alla mammor där ute i världen❤️

Nu natti natti ❤️

Kommentarer

 1. Jenny S

  Hej, en helt annan fråga än vad ditt inlägg handlar om. Du var ju och såg Depeche Mode, kommer du ihåg någorlunda när de kom på efter förband eller vilket klockslag konserten var slut. Hittar inte den infon någonstans och ska gå och se dem på onsdag i Danmark och försöker planera resa hem. Så om du kommer ihåg och vill hjälpa en galet planerande mamma vore jag tacksam 🙂

  1. familjenannorlunda

   Haha se klev på typ en halvtimme efter förbandet. Och det var nog slut strax efter 23 om jag inte minns helt fel.
   Superbra var de ❤️❤️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing