Allmänt

Min kjol:)

Innehåller adlinks

Jag lade upp en bild på instagram och fick frågor på min kjol.

Den är ny och jag invigde den idag, men den kommer garanterat att hänga med som en sommarfavorit. Linnet är dock inte speciellt snyggt till, men vad sjutton vi skulle till stranden:)
IMG_0227

Häpp! Det är bra vidd i den, så man behöver inte snåla med stegen;)

IMG_0234

Helt perfekt för mig.IMG_0251Och den kommer från Cellbes, såklart eftersom det är mitt nya favvoplace att nätshoppa ifrån:)

Den finns i vitt och mönstrat med.

Och just nu har de 25% på alla badkläder:) Just sayin… ♥

 

Kommentarer

 1. Marie

  Du klär dig alltid snyggt, tufft o smakfullt. Gillar din stil. Men blev lite chockad… kl. 6. 26, trodde inte du likt mig inte går upp före 7? om det inte är nåt speciellt och man ska iväg på något. . Förlåt., va bara tvungen, för jag brukar bli så glad att du också har den regeln☺. Kram från en nattuggla till en annan.

  1. familjenannorlunda

   Tack 🙂 och jag tidsinställer inlägg ibland 🙂
   Istf att mata på så lägger jag dem på olika tider. Händer ju att man får feeling och det kliar i fingrarna och då kan jag skriva tio inlägg på rad:)

 2. Carina

  Hej! Snygg kjol! En fråga tröningsbyxorna från cellbes du hade på dej för ett tag sedan. Vad heter dom? Letade hos cellbes men blev osäker på vilka det var. Är dom normala i storleken? Tack på förhand och ha en fin dag.?

  1. familjenannorlunda

   De är normala i storlek. Och heter? Öhhh ??minns inte, men de kanske är slut? De är ju de enda som är kamo-färgade:)
   Kolla igen de brukar komma tillbaka 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing