Allmänt

Hydro Silk:)

I samarbete med EFI

Jag har fått testa en ny rakhyvel:)

Och jag är väldigt väldigt nöjd. Jag har efter ett tidigare samarbete med EFI:) gått över från mina engångshyvlar till en av deras. Av nån underlig anledning så övergick det abonnemanget till att liksom bli Corrindas rakhyvlar? Skitmärkligt;) men jag blev utan.

Nu har jag en egen:D

hydrosilk

Den heter Hydro Silk och har 5-curve sensing-blad, vilket innebär att den anpassar sig superfint till de naturliga kurvorna på kroppen. Rakbladen är ovala, även det speciellt anpassat för tjejer. Rakningen blir skonsam och på varje rakblad finns ett serum av marina extrakter och sheabutter( min absoluta favorit i hudvärd) så huden liksom återfuktas i varje drag man gör med hyveln.

Alltså det är ju bara massa ord, men grejen är att det känns som att man precis smort in sig med nån mjukgörande hudkräm när man rakat sig:)

Inte sådär strävt och ”jag-måste-smörja-in-benen-NU-annars-dör-jag” känslan alltså.

Dessutom så rakar den nära utan att skada huden så det är verkligen både bekvämt och skonsamt och resultat är slätt och fint.

hydrosilk

Själva handtaget ligger perfekt i handen var man än rakar sig, och den är lätt och smidig. När man är klar så hänger man upp den på väggen med den lilla hållaren. Har man ungar som snor den så hittar man nåt bra lite undanskymt ställe 😉  Jag har satt min på utsidan av duschen, ingen kommer ihåg att den sitter där när de väl står i duschen. Jag är så smart;)

hydrosilk

Den här hyveln kan man inte köpa i butik utan man får den via ett abonnemang. Ni vet ju vad jag tycker om att abonnera på förbrukningsvaror?

Jag älskar det! Så skönt att det bara ramlar ner i brevlådan utan att man behöver tänka och planera:)

 

Nu kan ni testa utan annan kostnad än de 19kr för porto+expeditionsavgift som man aldrig liksom kommer undan:)

Ni får ett gratis startpaket och ni behöver inte köpa något mer, MEN ni startar ett abonnemang. Gillar ni hyveln, så gör ni inget mer utan ser bara hur ett 5-pack med Hydro Silk rakblad trillar ner i brevlådan lagom tills de börjar ta slut:) Och är ni det minsta som jag så blir ni lite extra happyhappy varje gång över att slippa svära över att ha glömt dem igen…

Gillar ni inte, eller bara ville testa, så säger man bara till inom 2 veckor efter att man fått sitt gratis startpaket och betalar inget mer än de där 19 kronorna.

Det är så enkelt.

Vill ni testa? Såklart ni vill, då klickar ni bara HÄR så kommer ni direkt till erbjudandet:)

hydro silk

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting