Allmänt

Och det är SOMMARLOV!!

Äntligen! Fast jisses vad snabbt, det var ju jul nyss;) 

Vi har haft en helvetesvinter och vår, inte förrän i slutet av maj gav sig alla virus hos Familjen Wetterholm. Det har aldrig varit så illa någonsin och jag hoppas slippa det igen. För jag orkar inte. Man blir totalt slut både mentalt och fysiskt av att inte få sova och må bra. Så många sjuklingar att ta hand om, och på det har jag varit lite skruttig till och från själv också. 

Nu ser vi fram emot ett långt sommarlov, och hoppas på sol och värme, massor av bad, skratt och glädje:)


Sista gången Jamie bara är åskådare på avslutningen…


Jordan 🙂


Lovelia 🙂


Och Trixie som slutar på den hör skolan nu:)

Både sorgligt och kul.

Nu håller de på att göra tårta, det vispas grädde och hackas choklad, spännnande ?

Vi hörs snart igen ❤️

Kommentarer

 1. Carina H

  Vilka fina ungar Du har. åren går och fort växer dom. härligt med sommarlov, inga tider att passa, göra vad man vill när vädret tillåter.
  En fråga? kommer det att vara nåt loppi evenemang till hösten? var riktigt trevligt sist i alla fall, fast jag ej har direkt mindre barn.

 2. Birgitta S

  Hej!
  Läser dig varje dag men kommentera inte alls i princip. Men vilka fina barn du har och vilket bra jobb du gör som mamma. Njut av sommaren med barnen. Antar att den onämnbara inte gått på någon avslutning what a loss för den onämnbara. Bara det att bli onämnbar som pappa??
  Hälsningar och trevlig sommar Birgitta S

 3. Maria

  En tanke som jag haft är om det inte är så att ni i familjen nu landat och funnit er nya plats i livet. I och med det gått så kanske ni har varvat ner och är mer mottagliga för virus.

  Vet själv att man blivit sjuk efter man haft en tuff period när man går in i en lugnare fas.

 4. lena s

  Såå fina bilder du tagit på barnen. Hoppas ni alla får en bra sommar o ett härligt sommarlov för dem. Mycket bad o sol .

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing