Allmänt

Fotboll och öl:)

Eftertankens kranka blekhet.

Nåt gammalt ordspråk som jag vet upprepads ofta i nån serie ungdomsböcker jag läste som ung. Jag kan väl bara säga att igår var jag rätt blek;)

Eftertanken hade varit bra att haft innan men vafan Sverige vann över Frankrike med två ett!! Ihhh på ett jäkla skitmål som var så roligt, men man hade gråtit blod om det varit tvärtom 😉

Jag och syrran mötte upp våra fotbollskompisar på olearys och käkade och kollade på fotbollen. Vid närmare eftertanke måste det varit fel på maten. Så är det såklart;) Skönt att få en förklaring… 

Jag träffade på Patricia där, hon jobbar tvärsemot men de har inga tv-apparater så när de slutat skyndade de sig att göra sig klara och kom och såg en bit av andra halvlek. Jag hälsade på två av hennes kollegor, trevliga människor. Och nu måste jag verkligen få ändan ur och gå till henne och käka igen. Snackade med henne en stund och satte mig igen, och inte så långt efter det gjorde Sverige mål. Att spela oavgjort duger ( säger de som kan) men det är alltid bättre att vinna, som vi gjorde sen när snygga Sebastian Larsson petade in fulsnyggaste målet ever;)

Av nån underlig anledning bestämde vi oss sen för att gå vidare. Det i sig är ju mer regel än undantag, men att vi hamnade på Flustret var jävligt otippat. Det är ett danshak tänkte jag skriva men vet inte om det är så.. ? Det är iaf fullt av folk, mycket unga människor men även i min egen vördade åldersklass;) Det kändes som att förflyttas tillbaka till mina yngre dagar när man liksom mer hängde på sådana ställen. Nu är det mera pub som gäller.

Två våningar, två dansgolv och vi gick emellan de båda. Samma musik på båda så det blev varken bättre eller sämre, men för att smita undan efterhängset folk funkade det. Ett tag iaf;)

Jag tror jag hörde Justin Biebers nya som han gör ihop med nån Luis (?) den heter väl Desposito..typ varannan vartredje låt. På allvar. Är det så nuförtiden ?? På min tid minns jag att vi fick vänta hela kvällen på att ÄNTLIGEN få hoppa till Du ska va president , med Imperiet:)

När jag var i Göteborg för evigheter sen med Tina så hamnade vi på Hard Rock café sent på natten och jäklar vad roligt det var med bara musik som man kände igen. Bara musik som jag gillade dessutom 🙂

Har ingen aning om vart man ska gå för att få höra riktig musik nu förtiden? 

Men förutom att musiken var som musiken är nuförtiden så var det trevligt. Vi dansade ( försökte, man är ju ingen John Travolta direkt) och gestikulerade, snacka går liksom inte så bra. 

Som vanligt stängde vi stället, men hoppade över nattmaten och åkte i stället direkt hem. 

Och igår var jag alltså lite blek 😉
Idag har jag däremot klippt gräset som vuxit över alla gränser och sen suttit länge och snackat med mamma, pappa, Patricia , Simon och Corrinda ute. Vädret är inte snällt just nu, lågtrycket ligger och bråkar och gör så att yrseln är tung. Igår kom ett riktigt ordentligt åskväder och rensade luften lite men sen tjockade det på igen. Bah. 

Nu dök det upp ett gäng ungar som vill ha uppmärksamhet 🙂

Bäst att ge dem det då, vi hörs nog snart igen 🙂

Kommentarer

 1. Maria

  Hej Carola! Har inte läste din blogg på länge och har därför ingen koll. Jag vet att du pluggade på annan ort och åkte i väg ibland. Är du klar nu och har du börjat jobba nu? Jag läser inte någon stans när jag ögnar igenom att du jobbar, iaf inget du nämner i bloggen. Önskar er en fin sommar och många härliga dagar tillsammans.

 2. Sanna

  Såg dig o din syster inne på Flustret. Tänkte först att henne känner jag ju o va på väg fram! Men sen kom jag ju på att så inte va fallet ? bara för att jag läser din blogg dagligen så känner vi ju inte varandra! ?

  1. familjenannorlunda

   Haha:) jag vet exakt hur det är, jag hejade superglatt på Frank Andersson, brottaren ni vet, en gång på stan. Han hejade tillbaka och mitt sällskap bara :- öhhh känner ni varann?? – jaja, det gör vi… eller?
   Det gjorde vi nu inte;)
   Men… man får alltid komma och hälsa på mig, då blir jag glad, och sköter mig, vilket kanske inte var fallet på Flustret ??

   1. Sanna

    Haha! Jag tänkte så jag me, att det kanske inte hade gjort nå om jag gått fram ändå ? Men just då, efter 7 timmars festande va jag sååå trött! ? Så tänkte liksom inte så långt! Har oxå kunnat göra som du annars, att man hejat o sen kommit på att vänta, vi känner ju inte varandra! Haha! Min man hade hejat på Mirka en gång här på Willys (vid nyby) o sagt att vart känner jag igen dig ifrån, jo, just det! Min fru läser din blogg! ??
    Hoppas kvällen på Flurran va kul. Vi åkte hem redan strax efter kl tolv ? Hade som sagt hållit igång länge, o sett Hoffmaestro så va rätt nöjd ändå ?

  1. familjenannorlunda

   Ja just ja, Sebbe var den som sprang och stressade 😉
   Men gubbe som gubbe liksom 🙂
   Vi hade en lång diskussion om hurhuvida Toivonen skulle ut eller inte, han bidrog inte med så mkt tyckte vi… men sen förlät vi honom 🙂
   Samma med Durmaz , men han var ju rätt vass:)
   Tack:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing