Allmänt

Djur i Danmark :)

Vår resa fortsätter:)

Jag försöker få ut bilder på instagram men internet strular en del. Skyller på 3 😉

Jag är med så underbara människor!!! ❤️

Vi är fem tjejer med varsitt barn och så vår Agneta, och utan att liksom överdriva så tycker jag massor om alla, barn som vuxen. Helt otroligt, det brukar ju ofta vara nån man inte riktigt känner för men icke här. Bara härliga människor:)

Vi har suttit i solnedgången nu, druckit lite bubbel och snackat, barnen har lekt på gräsmattan och alla bara njuter.


Vi är nu i Ebeltoft, och jag vill redan åka tillbaka:)

Trixie vill flytta hit. Jag tror att hon är riktigt allvarlig faktiskt, men så är hon lite som sin morsa och gillar gamla hus och miljöer. Tror det har en del med fantasi att göra, att kunna leva sig in lite i historien. Och att uppskatta vackra ting.


Jag undrar en sak.

När man bor i en sån här miljö, är man lite lyckligare då? Tänker att när man kommer hem efter en riktig skitdag, och vandrar längs med kullerstenarna, ser rosorna, och de vackra husen… visst borde det  kännas liiiiite bättre än om det är gråtrista betongklumpar? Eller?

Jodå det blir slentrian i allt, jag vet, men nog är miljön underbar här❤️

Tidigare idag var vi på Ree park, en fantastisk djurpark:)

Mina godingar, lemurerna:)

Och giraffer ❤️

Och getingarna!!
Getens barn heter såklart getingar 😉

Så små att de hade navelsträngen kvar, intorkad och på väg att tappas, och snuttade på mina skor, mina snören i tröjan och mina brickor runt halsen ❤️

Kunde jag skulle jag stanna kvar och gosa i evigheter.

Vi har även kollat in Randers regnskov.

Här filmade jag, och Trixie fotade med systemkameran och båda har laddat ur;)

Ligger och laddar i detta nu.

Ska klippa ihop en film så fort jag hinner, och föra över bilder.

Så fint ordnat. Så fina djur, fjärilarna tex.

Vi fick vara med när sjökon matades, och så gullig:)
Trixie❤️

Min lilla cooling, pytonormen vägde 13-14 kg, och var pigg och  alert och slingrade sig ordentligt:)

Jag får inte till det med länkar, men ska fixa asap när jag får datorn:)

Vi har även hunnit med att bada i havet 🙂

Inte så kallt som man skulle kunna tro utan rätt behagligt när man väl kommit i:)


Jodå, jag badade jag med 🙂

Nu ska vi sova!!

I morgon väntar en ny dag, och vi åker även hem. Känns  som vi varit borta en vecka, och samtidigt en dag bara.:)

Vi har det så bra,vill inte åka hem, men allt kul har ett slut. Men inte riktigt än 🙂

Kolla, vilken extremt jobbig utsikt vi har från vårt hotellrumsfönster:)


U n d e r b a r t ❤️

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Maja

    Sjökor är så söta och nyfikna? Om du någonsin reser till Florida kan jag varmt rekommendera att åka till Crystal River och snorkla med sjökor i det fria?

  2. Lotta

    Underbara vackra Danmark! Älskar verkligen Danmark o alla goa danskar. Västkusten på Jylland är fantastiskt. Jag o min älskade gubbe har rest runt med våra hojar och bara njutit, Stannat där vi velat ätit god mat och bara haft det helt fantastiskt. Längtan att åter få packa våra motorcyklar och åka tillbaka och uppleva ännu mera är enorm. Dessutom närheten till Europa gör ju att man med lätthet bara fortsätter söderut. Så njut nu när ni är där!! Ha det gott/Lotta

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing