Allmänt

Bissybissy lördag :)

Hoppla hejsan, här var det tyst! Det var inte planen, men som vanligt funkar inte planer som tänkt 😉

Dagen igår gick i ett, det var lite röj, mycket gos, ännu mera snack och lite handla. Solen var framme så ungarna var ute och lekte, och när jag satt ute och drack kaffe så förvånades jag över att min gräsmatta är full av höga maskrosor?? Hur är det möjligt? Gräset är högt igen det med, och jag klippte alltså i typ söndags… men det märks ju inte. Evighetgöra.

Patricia kom hem och ville följa med och handla, så det gjorde vi så småningom. En lång stund låg  barnen( Jamie, Jordan, Lovelia, Patricia, corrinda och Marcus ) på studsmattorna och snackade, såg supernajs ut:)

Vi hämtade lite paket först, både hon och jag har fått och sen drog vi till citygross. Jag älskar min Ica, men inte deras pris på köttfärs;)

De har alltid 85kr+ medan det på citygross ofta är extrapris. Jag köper så mycket att det blir stor skillnad i pris. Gladast blir jag när den kostar 39kr/kg, men det är sällan, igår var det 59kr/kg så då surade jag lite;)

Haha:)

Hem och laga tacos.., invänta folket och igår var vi många ❤️

Härligt! Sen satt Patricia och syrran kvar till långt in på natten och snackade, så det var liksom bara att gå och knyta sig när de åkte.

Idag då. 

Jomen vi ska ha släktkalas 🙂

Länge sen majbarnen fyllde år men det har inte funnits nån tid att fira. Men nu så.

Vi tar med Jamie lite samtidigt, han fyller ju snart. Just nu fixar ungarna tårtor i köket, och jag har absolut ingen plats i kylen för dem så jag måste fixa det…!

Måste åka och köpa jordgubbar också, och duka lite. Vete fasen om det blir inne eller ute men det visar sig.

När gästerna åkt så ska jag ner på stan, ska se Takida spela på Flustret:) Blir nog kul, helt övertygad. Har aldrig varit på nån spelning där så vet inte riktigt hur bökigt och trångt det är men förutsätter att det blir så. Jag har heller aldrig sett bara Takida spela, bara ihop med Stiftelsen, så kanske är publiken en annan? Den var nämligen mkt märklig sist;)

Ni kanske minns att jag hamnade i näst intill slagsmål med nån galen tjej som fick frispel för att jag bad henne, väldigt vänligt dessutom, att inte knuffa mig heeeela tiden. Hon dansade och hade väldigt gott om plats men ändå var hon tvungen att låtsas råka knuffas. Jag har absolut inget emot att folk kommer åt en, speciellt inte på konserter där det är trångt, det är som det ska Men hennes misson var att jag skulle ledsna och flytta på mig så hon kunde ta min plats. Jag var totalt oförberedd på den ilska och det hat som hon bjöd på, och det var väldigt nära ett löjligt slagsmål. Hon knuffade mig hårt i bröstet och tja… jag tar ingen skit;) så jag knuffade tillbaka. Något Hon inte räknat med, van som hon väl är med att folk blir rädda för henne, och hon började veva. Hennes kompisar höll tillbaka henne och det blev väldigt tråkig stämning där ett tag. Jag har aldrig varit med om maken, men det finns folk till allt;)

Förutom slagsmålsbenägna brudar var det annat folk man liksom aldrig ser annars på förra konserten:)

Det visar sig!

Jaja, nu måste jag åka och köpa jordgubbar!

Vi hörs snart:) jag har så mkt att berätta 🙂

Kommentarer

  1. Camilla, mamma till 2

    Känner igen det där med kilopriset på färs. Vi köper en halv gris två gånger per år av en bonde och betalar ca 30 kr/kg. Men eftersom det bara är fläskfärs så måste vi köpa till nötfärs och den ligger 9 av 10 gånger över 80 kr/kg. Köper alltid svensk nötfärs!

  2. Ulle

    Du tycker väl inte på allvar att bönderna ska jobba gratis. 39 kr kg för köttfärs innebär i princip att de istället får pyttsa in pengar till ditt måltid för att du ska få billig köttfärs och sen gå på konsert och dricka öl. Dålig stil faktiskt.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jo det tycker jag 🙂 Och dålig stil??? Du menar att du INTE köper mat som är billig? Utan liksom ber om att få pröjsa fullpris. Bra att veta 😉
      Jag föredrar alltid att saker är så billiga som möjligt men alla är vi olika. Dålig stil eller inte.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting