Allmänt

Urberg från Outnorth:)

I samarbete med Outnorth
Under alla år jag haft småbarn så har jag undvikit ur och skur-väder, jag ogillar det skarpt, men nu har jag en hund. Och hunden kanske inte älskar ösregn och snålblåst, men ut ska hon ju oavsett.
Alltså måste även jag ut:)
Jag hade ett par favoritbyxor förut. Det var länge sen, jag var kanske 12 år och scout:) Ett par gamla militärbyxor från ett överskottsbolag. Massor av fickor, tåliga och perfekta i skog och mark.
Så småningom blev jag för stor för dem, de är i microsize nämligen, soldaten som haft dem måste ha varit typ ett benrangel;)
Jag har saknat de där byxorna, och sneglat efter någon friluftsvariant. Nu har jag hittat dem och i samarbete med Outnorth har jag nu testat dem ett tag,.
Och är stormförtjust!
De heter Urberg, och av namnet hör man nästan att de är framtagna för att funka som allra bäst i just skog och mark, för utomhusaktiviteter i vårt Skandinavien. I sortimentet finns de flesta produkter man förknippar med outdoor. Tält, strumpor, kylväskor, vattenflaskor,grillar och sovsäckar. För att ta några exempel, det finns massor. Dessutom till priser som är helt okey:)
Och! Urberg är medlemmar i miljöorganisationen 1% for the planet och skänker en procent av årsomsättningen till miljöorganisationer. Så bra:)
urberg outnorth
Jag tycker att de är snygga för det första, vilket gör att jag använder dem. Sen är de grymt sköna. Jag har dem som favoritbyxor hemma. De är stretchiga, har fickor där jag vill ha dem, sitter bra i midjan – hög midja som är reglerbar = inget som måste dras upp eller glipar. De är ganska tunna, smidiga och följsamma, så när man sätter sig/böjer sig/ klättrar upp på nåt så sitter de ändå där de ska. Jag älskar dem:)
De finns i flera olika färger, det här är antracitgrå.
outnorth urberg
Just nu har det ju varit ett ganska tråkigt väder, vilket har gjort att jag även fått användning för regnjackan väldigt mycket mer än jag velat;)
IMG_0756
Men den är både snygg och skön så det är ändå helt okey.
Novalie tycker den ser ”´franskt” ut;) Vad nu det menas, men troligen lite chict sådär.
IMG_0745
Jag tycker det är lite nostalgi-stuk på den, pappa hade en slags oljerock när jag var liten, och det tycker jag den påminner lite om. Fast i ett härligare material:)
urberg outnorth
Den är lätt, bekväm och snygg för att vara en riktigt ordentligt regnjacka.
Jag går ju ut med hunden flera gånger om dagen, och vi går oftast i skogen. Men eftersom jag inte kan släppa henne lös där ( hon sticker) så har vi alltid flera stunder varje dag då vi busar och leker i trädgården.
IMG_0723
Då är byxorna grymma, det finns massor av fickor att ha hundgodis och bajspåsar i:)
Är de varmt kan man öppna upp dragkedjor på benen, så är det mesh under för finfin ventilation.
Sen är det ju nu dags för trädgårdsjobb. Vare sig man vill eller inte:)
urberg outnorth
Som sagt….det är ett par nya favoritbyxor, i många kategorier. Jag kände mig snyggast på soptippen häromdagen när jag var där till exempel;)
Vad gör ni utomhus som kräver lite kläder-efter-väder? Jag vet att många av er har hund, och att många av er är friluftsintresserade.
Kanske är ni även intresserade av en härlig rabatt på just hela Urberg-sortimentet?
Jag tänkte väl det:)
Nu får ni 30% på alla Urbergs ordinarie priser, gäller t.o.m. sista juni.
Går ej att kombinera med andra koder. Klicka HÄR  för att komma till Urbergs sortiment och ange kod  URBERGOUT


Ni kommer få svårt att väja:)

Kommentarer

    1. familjenannorlunda

      Taaaaaack 🙂 älskar att bli kallad rolig 😉 det är bästa komplimangen !! Och även om jag inte håller med alls så är det kul att bli kallad snygg också ??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing