Allmänt

Trygga barn:)

Jag har hämtat hem min lilla Spanienresenär idag ♥ Corrinda är hemma:)

Nu börjar jag känna mig bekväm på Arlanda, bara en sån sak, jag har hämtat och lämnat folk där ett flertal gånger på sista tiden. Det tog ganska precis 30 minuter att köra från mig till terminal fem, eller jag tankade med så kanske att det tog 20-25 minuter förresten. Deras plan landade 10.40 och jag var där vid elva. Jag har lite agg mot att betala svinmycket parkeringsavgift för att bara hämta, så det var med flit jag var så pass sen att de skulle hinna igenom säkerhetskontrollen och hämta bagaget. Jag ringde henne när jag parkerade och då hade de precis hämtat väskorna och var på väg ut:) Perfektion.

Jag väntade kvar vid bilen tills jag såg dem, då kollade jag över axlarna tusen varv efter p-vakter innan jag vågade gå de kanske 30 meterna från bilen:) Och så kramades vi länge och hårt ♥ Och sen kramade jag Marcus och sen hälsade jag på hans mamma:) Kanske att vi fällde några tårar också, precis som när vi kramades hejdå;)

Så skönt att ha dem på hemmaplan igen, men jag vet att de har haft det supertoppen, och det är huvudsaken. 30-40 grader varmt…..jag blir så avis.

Tog med mig henne hem och vi snackade om allt och inget hela vägen. Hon strålade när vi stannade till hemma, och sa att även om hon verkligen haft det underbart i Spanien så kändes det så TRYGGT att komma hem. Att vårt hus och vår familj är trygghet. Jag har lyckats ♥ och det är för mig värt allt.

 

Vi käkade lite innan Novalie behagade kvickna till liv och kom ut till oss där vi satt i solen och jäste. Så småningom kom några av Corrindas kompisar som saknat henne de med, och de drog iväg.

Jag har snackat med min syrra i telefon, och samtidigt städat gården och inne. Plockat, tvättat, och så konstaterade jag att en hel sån här refillpåse med flytande tvål minsann läckt ut i hela sopskåpet;/

Men vafaaaaaaan!

Jag har ett sånt skåp som är som en låda man drar ut och den är ju full av saker. Som måste tvålsaneras.

Jag stängde den. Ignorerade. Tänkte att Nån Annan kunde ta reda på det Eller Ingen. Kanske Vet Inte  eller möjligen Inte Jag,….;Vi får väl se i morgon bitti;)

Ja, jag struntade i det, orkade inte, hade ingen lust. Tänkte att den där jävla tvålen har ju legat där ett tag, så varför inte lite till. Jag har en plastmatta underst så det är inget som tar skada.

Varsågod att skjuta mig.

Syrran kom hit och vi försökte med gemensamma krafter få bort en grej på grinden som måste bytas, men den sitter FAST. Inte min dag idag helt enkelt.

Struntade i det med då.

Och åkte och tränade i stället, och det gick i alla fall som det skulle:)

 

Förresten så har jag ju fått hem min nya tvättmaskin/tumlare. Och den står på plats, tack vara Simon och Patricia som bar in den åt mig. Sen glömde jag såklart bort att det är massa transportskruvar baktill så jag puffade den till perfekt ställe, millimeterprecision. Bara för att få lov att vrida den igen och skruva loss dem. Sen var avloppsslangen jättekort så den var jag tvungen att skarva på nåt vis. Hade såklart ingenting i mina gömmor som gick att skarva med, tills jag råkade titta under en bänk i garaget, Där låg ju ett oanvänt avloppssystem till vår diskho:) Kunde inte bli bättre, så nu funkar allt som det ska.

Vilken lyx att stoppa in skitig tvätt i maskinen och några timmar senare lyfta ut ren, torr:)

tvätt tumlare

Som alltid så tar det ju lite tid innan man kommer underfund med vilka program man vill använda och sådär, men jag är så nöjd. Jag är lat, eller praktiskt, man får välja;) och att ha en tvättmaskin på varje våningsplan gör livet enklare. Som jag släpat tvätt upp och ner under alla år, detta är ren lyx.

 

Nu har jag ett annat problem i badrummet, och det är att lysrörsarmaturer över handfatet dött. Det ballade ur för ett år sen ungefär, samtidig som elektrikern skulle komma och gör det sista här hemma. Bland annat fixade han nåt i badrummet och jag bad honom kika lite på vad som var fel. Han hittade inget, men plötsligt funkade den och har så gjort sen dess. Men nu måste jag fixa.

Kanske vågar jag ringa samma elektriker igen, har ju haft lite ågren över att hans lärling sabbade diskmaskin, kyl, frys, micro och kaffemaskin då när min källare återställdes. Han fick ju liksom öppna plånboken och åka och shoppa nya med mig…det kändes ju inte helt schysst, öven om jag knappast hade velat pröjsa det själv;)

Men nu fick jag en hälsning från honom via en av killarna vi var ute med i fredags, de är gamla barndomskamrater och den där världen är alltså alltid så himla liten 🙂 Men först måste jag såklart försöka fixa själv, Annars är det inget kul:)

Kanske måste jag skaffa ett helt nytt badrumsskåp, och det skulle inte göra något för det som sitter där är fult. Men när jag kikade lite så storknade jag över priserna. Kollade iofs på Bauhaus och inte på Ikea:)

Får ta det nån dag framöver.

 

Men nu ska jag stoppa i säng lite barn, hör att de är vakna minsann:)

Vi kanske hörs lite senare:)

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting