Allmänt

Doris, Arlanda, Träna:)

Jag är lite trött:)

Trots att jag sovit åtta timmar i natt, så det är ju inte direkt sömnbrist. Men jag har varit trött sen förra sommaren i och för sig;)

Och med tanke på vädret som inte direkt ger energi så kommer jag väl högst troligt att vara trött ett år till. Jippie.

Men idag var det faktiskt lite sol ute:)

I lördags när jag åkte till Stockholm så sa jag åt ungarna att de ju kunde messa sin farsa och fråga om han ville hänga med dem på söndagen. Av nån underlig anledning så har han ungefär noll intresse ens av sina varannan söndagar just nu. De messar honom ibland och frågar och helst tisdagar eftersom de vill åka på speedway;)

Men han kunde inte i söndags, däremot idag på eftermiddagen. De åkte till Bounce, nåt hoppställe i Stockholm. Så de drog vid två-tiden. Novalie pep iväg in till stan för att träffa en kompis och plötsligt var jag solokvist hemma. Ja förutom Doris då. Min lilla gospropp.

doris the dog

Jag råkade sätta mig på hennes plats i soffan, eller en våning ner då eftersom hon vill ligga på ryggstödet;) och då knör hon bara in sig.

Och pussas lite.

Patricia och Simon har varit på Kreta och kom hem idag, de messade i fredags och frågade om nån ville hämta dem. Jag och syrran svarade samtidigt att vi kunde, så då åkte vi såklart ihop:)

Hon kom och hämtade mig, och vi tog med Doris. Hon älskar att få åka bil, och sitter så fint, så fint.

Doris the dog

Hon gillar att se ut, men kan lika gärna ligga och sova.

doris the dog

Haha, skoja;)

Hon blir så glad när hon får haka på, men sen är det alltid ett jäkla sjå när man kommer fram. Att vara på okänd mark är jobbigt:) alla nya dofter, alla intryck. Haha. Min lilla fjant vill ta in allt och är ju liksom redan i normalläge en hund som har grym energi.

Vi hämtade Simon och Patricia inne, och Doris skötte sig helt okey. Oj så glad hon blev när hon såg dem, pusskalas deluxe innan jag och syrran fick kramas också.

Åkte hem, och hörde dem berätta om sin vecka som varit underbar:)

Vi släppte av dem hemma hos Simon och så for vi hem hit och lämnade Doris annan vi drog och tränade.

Jag har inte tränat på några veckor, eller kanske bara en eller två, men det känns som evigheter. Nu räknas ju alla miljoner vändor i trapporna upp till vattenrutschbanorna på Kokpunkten i och för sig. I alla fall kändes de bra i rumpan och låren;) men annars ingen träning förutom en hel del promenader.

Vi valde ett gympapass, bas. Otroligt nog så kändes det bra. Det var riktigt skönt att upptäcka att inte all kondis försvunnit;)

Helen var där, och det var så länge sen vi sågs att vi stå kvar länge utanför sen och snackade. När vi satte oss i bilen sen så upptäckte jag att Novalie ringt tre gånger, så jag ringde upp.

Då hade det varit en seriekrock på Kungsgatan med tre bilar inblandade, som stoppade upp all busstrafik, så hon kom inte hem. Det var väl himla tur att vi var precis i krokarna då;)

Hämtade upp henne och kikade sen på unt.se om det stod något och läste det lilla som stod, men fick ögonen på något annat…En stor skogsbrand i Lunsen.

Öhhh alltså där bor jag! Lunsen är en gigantisk skog som vi bor i utkanten av, och branden verkar vara djupt inne, så inga hus eller så är hotade. Men att läsa brandmännens ” Det brinner på bra, vi har definitivt inte elden under kontroll” kände så där lagom förtroendeingivande. Syns dåligt men det är rökdimmor över hela skogen. Läskigt.

skogsbrand

Nu säger de att de har den under kontroll, och beräknar att vara klara med släckningsarbetet till midnatt. Men jag vet ju att skogsbränder är oberäkneliga så det visar sig väl.

Det luktar brand här, men inte speciellt mycket ändå, men så blåser det ordentligt med.

 

Jaja, de vet vad de gör. Brandmän är coola:)

Nu ska jag kolla på The Rock med Sean Connery och Nicholas Cage och sen sova. I morgon ska jag och en del av kidsen till Katrineholm.

Jag vet att flera av er undrade vad sjutton vi ska göra där. Jag har en gammal kompis som bor i England, vi gick i samma klass 1-9 och när hon är hemma i Sverige och hälsar på så försöker vi träffas. De har sitt sommarställe i just Katrineholm och det är där vi ses i år. Jag har varit där en gång förr, och det var som en liten bit av himlen, helt underbart. Då var det inte jag som körde så vi får vl se om jag hittar;)

 

Nu ska jag sova.

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. MALIN

    Hej
    Angående att Doris blir helt till sig på nya platser, det är någon slags stress. Min hund var också sån. Så fick jag ett tips, och måste tipsa vidare! Köp maxrelax till hunden, det är ett magensium pulver man strör över maten. Vilket gör att de släpper lite stress och kan hantera situationer på ett bättre sätt. Finns på granngården! Och burken räcker länge till våra små hundar! Det är bara naturliga saker i, så man kan ge det under lång period. Jag ger varje morgon och varje kväll till hunden middag. Tog en vecka sen märktes skillnsd, en mer avslappnad hund 😊

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing