Allmänt

Robbie♥ och sen festa med småbratzen på gaybar;)

Nämen äntligen är jag hemma vid min kära dator:)

Jag tycker som allra bäst om att blogga från den, det går snabbast att skriva och det mesta funkar som jag vill.

Känns som evigheter sen jag satt på arslet i min egen soffa med datorn i knät, men så länge är det nog inte.

 

Okey, min helg har varit härlig och annorlunda, på ett bra sätt. Vill ni höra? 🙂

robbie williams

För 30 år sen hade man slagits om affischen som sen suttit på väggen hemma;)

Syrran och jag möttes upp på centralstationen i Uppsala vid 12-tiden på lördagen för att ta tåget till Stockholm. Sen tog vi våra rullväskor och rullade dem hela vägen till Scandic Park som ligger vid Humlegården. Jaja, man kan åka tunnelbana men när solen skiner och väskan är lätt så är det härligt att gå. Vi checkade in och gick upp på rummet, som var fint men jag har varit en usel fotograf hela helgen och har inga bilder från egentligen någonting.

Lämnade in väskorna och tog en sväng på stan. Det var kvavt och lökigt så svetten rann fint längs med ryggraden;) Jag behöver ett par nya svarta gympadojor, det är ju som så att just gympaskor använder jag typ hela tiden. Älskar dem:) De jag har köpte jag på Skopunkten förra året, men hittar inte lika i år, och surar lite över det. Än så länge håller de ihop men jag spanar.

Så småningom köpte vi varsin Paolo-macka på Seven eleven och käkade på väg tillbaka till hotellet. Jag inser exakt nu när jag skriver det att det var det enda vi åt efter klockan 12.30…ja och en vit snickers då;)

Ja, jag ska detoxa när skolan börjar, men beach-17 år ändå körd;)

Sen tog vi en snabbdusch och gjorde oss klara för att sen ta oss till Tele2 arena med tunnelbana. Kvavt som sjutton och den där duschen kändes aningen onödig.

tunnelbana

 

Väl framme så gick vi igenom den obligatoriska säkerhetskontrollen

tele2arena

och så en sväng på toa innan vi gick ner på innerplan och genast hittade en bra plats vid kravallstaketet.

Det andra, måste väl tilläggas, längst fram är Golden cirkel och de biljetterna går snabbare än snabbast. Så här tomt var det i arenan när vi kom.

tele2arena

Vi satt och snackade med ett par som visade sig vara från Norberg av alla jäkla ställen på jorden:) Supertrevliga och eftersom vi satt där i två och en halv timme och bara väntade så var det kul med bra sällskap. Ja, vill man ha bra ståplatser så får man vänta. Det är bara så.

Erasure var förband, kommer ni ihåg dem? Bra drag ändå, fast jag inte var speciellt förtjust i den musiken förr, men allt är roligare live.

erasure

Så klev de av och på de stora monitorerna på sidan av scenen började en ”pausunderhållning” Gubbar som tapetserade de stora figurerna, och de åkte upp och ner i sina hisskorgar, tog fikapauser och snicksnackade och grälade lite om hur det skulle göras:)

IMG_2227

robbie williams

robbie williams

När de äntligen var klara så var det dags för R O B B I E ♥

Jag älskar hans humor, hans ironi och hans härliga ego:) Turnén heter The heavy entertainment show och det är verkligen underhållning på HÖG nivå. Det började helt ”anspråkslöst” med att en röst uppmanade publiken att stå upp och sjunga the anthem of Robbie:)

Så var det den där pampiga låten alla känner till, Pomp and circumstance, med en text där Robbie hyllades. Hela publiken sjöng med och så kom han då, mannen med det gigantiska egot, men jag är rätt säker på att han har hjärtat på rätta stället:)

Jag tycker ni kan gå in på min instagram HÄR och kolla på filmerna, för jag har bara kassa bilder, det var alldeles för mycket ljus bakom Robbie för att det skulle bli bra. Men filmerna är fina:)

robbie williams

Sen var det liksom bara drag och underhållning rakt igenom. Det går inte att beskriva, Robbie måste upplevas för att man till fullo ska förstå hans storhet. Jag är inte alls ett fan, men hans shower är fantastiska.

Han tar ju alltid upp en tjej på scenen. Jag vet att ni hade synpunkter på att jag tyckte det var vansinnigt roligt när han plockade upp en tjej med en skylt där hon skrivit: Please sign my butt so I can tattoo it när vi såg honom i Göteborg, men det VAR kul.

I går tog han upp en tjej mer i sin egen ålder så nu kan alla  moraltanter vara tysta 😉

IMG_2252

Hon fick en mask:) Som sjöng, förfärligt illa. Jag säger ju att han är makalöst rolig:)IMG_2256 robbie williams

Och Robbie kramade om henne och viskade i hennes öra. Många som velat vara i hennes skor.

 

Han är grym. Bara detta att han hade kjol på sig….eller tekniskt sett är det väl en kilt möjligen, men likafullt en kjol;) Och att han börjar med att presentera sig som Robbie Fucking Williams .

Och har med sin pappa, som är sångare och den som fick den lille Robbie att vilja bli entertainer .

robbie williams

Jag älskar att han ger en energiboost som heter duga. Publiken var otroligt blandad, både pensionärer, småkids från 13 och uppåt, unga vuxna, medelålders och allt där i mellan.

Man måste älska honom, gör man inte det så fattar man sig inte på honom, så är det bara.

Han avslutade som sig bör med Angels, och sen fick han lite ståpäls av publikens hyllningar och så sjöng vi Angels för honom medan han gick av.

Och sen drog låten från Dirty Dancing igång i arenan. Ni vet  – I had the time of my life:) Folk dansade sig ut och det var bara glada small överallt, ett genidrag helt enkelt.

Robbie williams

 

Vi drogs till tröjorna, fast jag inte skulle ha nån. Han brukar ha med sitt fejs på och det vet jag att jag inte använder, Men nu hade han skitsnygga tröjor! Och vips hade jag, som tydligen börjat ett nytt liv eller så, för jag har tyckt det är rätt fånigt med konserttröjor, shoppat loss:)

En vis man sa till mig för ett tag sen att om man inte köpte en tröja från konserten så hade man liksom inte varit där;) Jag har tydligen bestämt mig för att ta honom på orden. Men hur snygga är de inte då!

robbie williams

Massor av folk strömmade mot tunnelbanan och det är så vidrigt att trängas i kollektivtrafik att vi promenerade hemåt.  Eller hemåt….;)

Vi skulle till Gondolen för att dricka drinkar, det har syrran pratat om länge, så via kringelikrokar tog vi oss dit. Köpte drinkar och det fanns såklart inget ställe att sitta på, så vi ställde oss vid ett bord.

 

Intill satt ett gäng killar och påkallade vår uppmärksamhet. De började snacka om det fantastiska glaset som syrrans drink kom i;)

farligt begäroch sen bad de oss sitta ner. Efter att ha gått och stått länge så behövde de inte be oss två gånger:)

Lite på den vägen var det.

Det är svårt att se hur gamla folk är, tycker inte ni det med? Det är enkelt att missta sig på många år, speciellt på gruppen 15-35 år, holy smoke! Nu kan jag inte en sekund tycka att det är tråkigt att de här gossarna trodde att jag var 33 år, och då tog de liksom i eftersom jag sa att jag var gammal;)

De är nu mina nya bästa kompisar:)

Hur gamla de var?? Öhhh….åt helvete för unga:D  Jag gissade att den ena var född samma år som Janelle, nämligen 1994 och fick onda ögat direkt av honom. Alltså allvarligt??? Hur kunde jag tro nåt sånt?? Så var han född 93… och jag kom ihåg hur viktigt det var förr med den exakta åldern;) Nu är det inte så kinkigt med tio, kanske femton år hit eller dit, man är ändå typ jämngammal, Men jag förolämpade honom å det grövsta. hehe.

De var alltså typ 24-25 år. OMG. Och riktiga bratz. Drinkar som beställdes i parti och minut och sen bara lämnades, flådiga klockor och liksom en överlägsenhet jag inte riktigt är van vid, om än på ett trevligt sätt. Världsvana.

De ville in på nåt ställe och behövde eskorteras av folk över trettio typ så vi övertalades att haka på. Jaja, vi skulle åt det hållet och vi kunde ta en öl så kom så går vi. Vi gamla tanter ska visa er lite fräcka moves på dansgolvet grabbar;)

Nu kom vi inte in….märkligt, men eftersom syrran och jag tydligen såg extra unga ut så får man väl ta det som en komplimang? Vi försökte sjasa iväg gossarna men de gillade uppenbart vårt sällskap, så vi hamnade på nästa bar ihop. Öl och GT och massa snack och jag försöker in i det längsta att undvika frågan vad jag jobbar med, för då kommer alla följdfrågor som ett brev på posten och vips så får folk veta att jag har nio barn. Och då blir det bara massa prat om det, och jag gillar på allvar inte att prata om mig själv:) Även om det såklart samtidigt är ett favoritämne.

Och jag vet inte riktigt hur jag ska parera meningar som: ”Alltså, nu jäklar har jag sån respekt för dig! Alltså allvarligt, nio ungar… ” (och så synas jag uppifrån och ner, det ruskas misstroget på huvudet) Den respekt jag känner för dig nu är grym! Förut var du bara en skitsnygg tjej som jag ville ligga med men nu alltså…shit vilken respekt! Fast jag vill fortfarande ligga med dig. ”

 

Okeeeey;) då vet jag det. Hörru nu måste jag faktiskt på toa;)

Jag fick såklart sällskap av den imponerade gossen till toan och när han väntade på mig efteråt så lutade han sig nära.

”Vi är på en GAYBAR”

” Äh lägg av” Jag var helt övertygad om att han jiddrade men han insisterade. ”Kolla på dansgolvet” Öhh hm..okey då, det var visst två killar där som tog i varandra som mer än polare, och där med…och där..

Jaha, men jaha, vad roligt:) Är det något jag inte lider av så är det homofobi, och fast det var många gay så var det även straighta människor där. Eftersom en av killarna inte alls var övertygad gick han och frågade bartendern, och jodå, vi var på en gaybar. Det har jag aldrig varit på förr, men jäklar vad kul det var:) Det spelades riktig musik inte massa remixat dj-tjafs och vi dansade och hade så kul. De här (små)killarna vi var med var oerhört socialt skillade och både roliga och trevliga, Och fast jag noga talade om att det inte skulle bli något ligga så hängde de kvar.

Så Jeppe, Robin och Simon, ni var goa och rara och vi hade skitkul, och jag hade mer än gärna velat vara en fluga på er vägg när ni diskuterade oss dagen efter;)

”Bah, de var ju rätt coola för att vara så jäkla gamla” Hoppas jag att ni sa;)

 

Haha, jag hoppas att alla fattar att killar som är snäppet äldre än mina döttrar liksom går under kategorin: Folk som är kul att hänga med, och inget annat.

 

Stället stängde och vi gick hem genom stan. Blev medbjudna på en efterfest i Hagsätra…vart nu det ligger. Killar i vår ålder den här gången, haha, men nu hägrade det att sova. Massa konstigt folk ute och en och annan stor råtta,,,,urk. Nästan hemma vid hotellet sprang vi ihop med ännu en liten kille som började snacka. Hans kompisar fick minsann komma in men han var för ung, men nu skulle han på rejv. Ville vi kanske följa med?

Fan jag har aldrig varit på rejv, och borde såklart hakat på bara för att pricka av det på listan över saker man borde ha gjort, men nej tack, klockan är kvart i fem och vi ska äta frukost klockan nio:)

Hem, kolla instagram, kolla våra videosar, borsta tänderna, dricka vatten och sen släcka lampan. Sov som krattor båda två och klev upp inte allt för pigga och fräscha, dock nyktra, klockan nio:)

Duschade och så hotellfrukost ……det bästa som finns.

hotellfrukost

 

Scandic kan man lita på, de har nästan alltid croissanter:)

Vi satt länge och åt frukost, och sen gick vi upp på rummen och packade det sista innan vi checkade ut.

En sväng på stan innan vi åkte hem igen, och en härlig egoboostande, energiboostande helg var över.

Kvar är en härlig känsla och ont i fötterna, vaderna, rumpan, låren och armarna… en del från Kokpunktens alla trappor såklart, men även i går promenerade vi en del.

fullsizeoutput_426f

stegräknare

Den 28 juli låg mobilen i ett skåp på badhuset eller i bilen hela dagen:)

 

Nu borde jag sovit för länge sen, men råkade hamna framför Fast and furious 6 som jag inte sett så många gånger;) Men nu går ögonen i kors, det kan jag lova. Några få timmars sömn, typ tre, räcker inte så långt.

Sov dessutom kasst natten ill lördagen, och nu har jag skrivit fel massor av gånger så jag kopplar ner nu:)

Vi hörs snart ♥

 

Kommentarer

  1. Kris

    Nu avslutade han med I did it my Way och inte Angels ?Sen spelades dirty dancing låten ✌ och allt var skitbra!

  2. Loppan

    Man ska inte rata nån pga ålder. Det spelar ju eg ingen roll. Så ofta folk säger ”men han är lika gammal som min pappa” eller ”lika ung som min dotter”. Jaha, ålder är en liten del av en person som bara råkar stämma med en annan anhörig. Hur ofta ratar man nån pga andra gemensamma nämnare? ”Usch, nä, han går bort, han har samma bil som min mamma, hon har samma yrke som min son osv”. Världen är trots allt berikad med många lyckliga par med stort åkdersspann. Och då kan man väl ligga lite med nån som skiljer mycket i ålder med? Förstår inte riktigt dilemmat där – så länge människan är någon man klickar med så får ålder, hårfärg, yrke, religion och annat oväsentligt kvitta!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det är sant:) Men jag har hittills aldrig känt att dragningen är större än, jag vet inte riktigt vad det är, nästan som moderskänslor ?
      Men om jag kommer i ett annat läge så ska jag tänka på dina ord ?

  3. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Härligt ni haft det. Robbie får mig alltid att tänka på när jag gick på mellanstadiet och nästan alla tjejer i min klass (inte jag dock) var kära i samtliga i bandet Take That och skulle bli ihop med allihopa. När Robbie hoppade av gräts det i klassen och några var hemma från skolan, ännu värre blev det när hela gruppen splittrades, då var det sorg. För Robbies del var nog det bäst, för han är väl den enda vad jag vet som faktiskt slagit väldigt stort efter sin tid i pojkbandet :).

  4. Elin

    Hahaha efterfest i Hagsätra vilket drag ? Bor själv i Hagsätra och det är slutstationen i en förort efter Rågsved alltså gröna linjen på tunnelbanan! Händer seriöst ingenting i Hagsätra så ni missade ingenting ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting