Allmänt

Jag har så bra humor:)

Jag har en hel massa fula ord på lager för det väder som den svenska sommaren bjuder på. Alltså shitloads av fula ord… men antar att jag bör hålla dem för mig själv;)

Det enda de här störtskurarna kan få mitt gillande för att att det ju är skogsbräder både här och var, och kanske att det kan stoppa lite sånt. Det är bra. Men det hakar ju liksom upp sig. Både i går och idag har det varit omväxlande regn och ösregn. Lite åska och muskedunder på det så känns det ju fantastiskt värdelöst.

 

Jag har massor av saker jag borde göra. Men jag funkar inte som många andra kanske. Jag drabbas av soffparalysering. Eller köksstolsförlamning om man så vill. Jag sitter och bara …. tja …sitter. Extremt okonstruktivt. Dricker kaffe och pillar på mobilen,

Jo jag går ner i tvätteriet och slänger i en tvätt mellan varven, och jag körde en svängom med dammsugaren igår, men mer än så är det liksom inte. Jag blir deprimerad av skitväder. Inte ett dugg motiverad att göra saker jag borde.

 

Men, nog klagat om det för just nu:)

Jag har shoppat på Dollarstore, vi var ju dit när vi åkte till Hedemora och jag är en sucker för skyltar:)

Hittills har jag försökte hålla mig i skinnet för jag har inte speciellt gott om plats att hänga upp dem på. Vårt hus har inga väggar brukar jag säga. Det är ju en sanning med modifikation för det vore ju ett jäkla konstigt hus helt utan väggar;) Men de väggar som finns är helt enkelt inte så optimala för att sätta upp saker på. Tunga saker går alltid fetbort eftersom vi har lättbetong i väggarna. Det måste vara Djävulens påfund helt klart för det innehåller massor av radon för det första och sen smular det sönder sig så man måste använda specialplugg/skruv a la gigantos. Hålen som blir efter de skruvarna är som Grand Canyon. Minst;)

Radonet är anledningen till den svindyra ventilationsanläggning vi har..better fattig än död typ.

För övrigt kanske jag måste ringa hit Bravida på lite besiktning av den…var nog ett tag sen. Ett tag som i aldrig;)

Men, nu skulle vi prata om mina skyltar.

Shit, inte nog med att jag blir deppig och trött av vädret, jag blir ofokuserad och ännu mera svamlig än vanligt;)

 

Jag har världens bästa humor.

I mina ögon sett då såklart. Den är rätt så grym, extremt sarkastisk och full av ironi. Jag drar mig inte för att skämta om egentligen någonting, men jag väljer mina ”åhörare”;)

En läkare jag känner, gammal kollega, skämtade om allt och inget. Men han hade en regel, och det var att ALDRIG skämta med nyförlösta mammor:) De är så sårbara.

Han var förövrigt den läkare som besiktigade mina nyfödda tvillingar. Corrinda hade några knepiga ryckningar i ena sidan av kroppen, och jag, som jobbade på en avdelning med krampbarn av olika slag diagnosticerade henne omedelbar med Infantil spasm. En skitsjukdom. Fredrik kom, gratulerade mig, vi hade jobbat ihop nästan hela graviditeten, och jag berättade om mina farhågor.

Han gav mig ett svar som kanske inte lugnat någon annan, men han sa lugnt” Ja, både du och jag vet vad det kan vara. Men troligtvis är hon fullt frisk och det är bara lite omogenhet”

Att han inte viftade bort det gjorde att jag lugnade mig. Efter några dagar slutade hon rycka, och jag fick i stället oroa mig över hennes koliktendenser;) Mycket bättre, jag lovar.

Ehh ja… som sagt, ofokuserad..;)

Tillbaka till min humor..

 

no trespassing

Trespassing betyder Intrång eller inkräkta.

 

Jag skickade bilden till Corrinda och fick tillbaka ett gäng smileys som grät av skratt så då skickade jag resten, och skrev att jag tänkte sätta dem på vår grind:)

fullsizeoutput_426b no trespassing

Svaret?

”OMG mamma!! (och en miljon skrattande smileys) Folk kommer tro att vi är helt galna!”

Och ja, det kanske jag är;)

Men nu råkar jag tycka att det är kul:) Därmed inte sagt att jag uppmanar till våld eller att jag äger ett skjutvapen eller så. ( dock är jag bra på att skjuta) Jag tycker inte heller att det vore roligt om det låg allvar bakom skyltarna men jag tar det för vad det är – lite smått morbid humor.

Och nej, jag tror inte att de ska sitta på grinden. Mest för att de säkert blir förstörda;)

Däremot är jag rätt sugen på att sätta upp denna på grinden.

stupid people

Den känns ok:)

Alla som sett den garvar rått och säger sen något om exet…men det var inte min tanke när jag såg den. Eller;)?

 

Jag har en del andra roliga skyltar hemma, och tänker att jag kanske ska sätta dem på en och samma vägg. Typ ner i källaren. Eller så blir det nåt annat, jag har absolut ingen plan.

Men Dollarstore, när tänker de öppna i Uppsala? Aldrig mest troligt eftersom jag verkligen gillar deras grejor:( Vi har köpt mycket där när vi hade husvagnen i Årsunda, det ligger ett inne i Sandviken som är närmsta samhälle. Det är liksom bra grejor till roliga priser.

Jag har köpt både kläder, husgeråd och massa annat där, och risken att jag skulle shoppa ihjäl mig finns förstås om de kommer till min stad. Jag är lite för lat för att köra 5-7 mil för att bara shoppa:)

 

Men nu jäklar ska jag resa på rumpan, jag har sån djävulsk träningsvärk att jag inte kan sitta still för länge… Tack för den David:) Baksida av låren … bicepsen… och jag älskar det:)

Fick höra att jag har snygga armar häromdagen, och det kan jag leva länge på. När man inte har ett sixpack på magen, som ändå inte syns så ofta, så kan man ju satsa på schyssta överarmar;)

Så jag hoppas att David fortsätter med bicepscurl på sina pass. Och de jobbiga dipsen….

Och så gå jag ner i tvätteriet nu och flexar lite samtidigt som jag plockar i och ur maskinerna:)

Vi hörs snart igen ♥

Kommentarer

  1. Jennie

    Googla först Dollarstore och läs vilken vidrig syn ägaren och grundaren har på jämställdhet och fackliga frågor innan ni bestämmer er för att göra honom ännu mera rik med att handla i hans affärer..

  2. R

    Såg skylten på din insta, o sprang typ till min dollarstore, men inte fan hade dem några skyltar inne ( mutter, morr, fräs) ska ta en vända till nästa vecka. Vill ha den på lägenhets dörren egentligen, men lär väl bli både polisanmäld o vräkt isf, folk har ju ingen humor 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing