Allmänt

Det här med förkylningar…

 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kökets Box

.

Först en sak som jag verkligen vill tacka er för, det är alla tips om info om min Växjöresa:)

Tusen tack!

Jag har bokat tågbiljetter, det blev onödigt dyrt, så då blev jag sur och bokade novembers resa redan nu, för mindre än halva priset:) Haha, man kan betala väldigt mycket, eller väldigt lite för samma resa beroende på när man bokar, och är man lite halvsent ute blir det som dyrast.

Sen bokade jag hotell, som jag har glömt vad det hette… men nåt inne i centrum. Jag kommer åka hemifrån vid 12.tiden på torsdag, framme vid sex-draget på kvällen och så börjar skolan 10.00 på fredag.

Sjukt spännande och läskigt. Du som skulle dit samtidigt, hoppas vi ses:)

Man kan alltid lita på er när man behöver råd och tips, tack för det ♥

När jag frågade er om nån av er testat Kökets Box så var det flera av er som var positiva, så nu har jag precis beställt en prenumeration på den:)

Så spännande! När jag kikat runt på andras boxar så känns det som att det kan bli roligt, De ska innehålla 8-10 olika produkter inom mat och bak, värt minst 190kr, boxen kostar 129kr (fri frakt!) så bara det är ju kul:)

Plus nåt recept/tips-magasin som betecknas ”lyxigt”

Jag behöver massor av ny inspiration i köket, för jag är så less på att kocka. Vad som helst som kan göra det hela lite roligare kan vara värt 129kr:)

Jag återkommer om det här.

Idag har det varit en riktigt seg skitdag. Jag motade en förkylning med ColdZyme, men den sitter kvar i kroppen, i form av en enorm trötthet. Jag hoppas det är förkylningen, så det inte redan är hösten….gosh.

Jag skickade iväg kidsen till skolan, vinkade i fönstret och sen tog jag Doris och kröp ner under täcket igen:) Så skönt. Så välbehövligt efter en hostig natt igen. Sen var jag piggare, och har läst en massa om Fantasy.

Påbörjade en bok, och läste nån timme, men blev mest bara irriterad. Haha, men det är sån skillnad på hur folk skriver. Jag pallar inte med, som det var i den boken, miljoners jävla parenteser. Varför inte bara skriva ut det man vill säga?

Exempelvis så skrevs det: Han träffade sitt livs stora kärlek ( som sedermera blev hans hustru) under den tiden. Eftersom han drog ut i kriget ( som traumatiserade honom) och kom hem som en mer negativ man….

Typ alltså, men holy smoke. Skippa parenteserna, Jag får ont i ögonen och själen av text som jag inte gillar:)

Dessutom har jag lite svårt för fancy ord. Det finns ju oftast ett mer vedertaget ord som inte är så krångligt, men såklart, de som skriver böckerna har ju givetvis hundratals högskolepoäng;)

Jag kan de svåra orden, men jag sätter en ära i att försöka använda ord som alla begriper. Ibland misslyckas jag kapitalt;)

Alltså bytte jag bok efter ett tjugotal sidor, och den var lite mer tilltalade, Jag börjar lära mig lite nu:)

Men det känns otroligt lyxigt att läsa böcker på ”skoltid”.

Till sist var det dags att hämta lillPrinsen, och eftersom jag verkligen inte rört på mig mer än mellan köket och soffan så tog jag cykeln. Kände hur slut jag blev av den lilla ansträngningen och började fundera på kvällens träning…

Det var växlande molnighet ute, men jag lyckades tajma solen hyfsat, och så cyklade vi hem och gjorde en smoothie. Tanken var att sitta i solen och fortsätta läsa, men det sket sig ju eftersom det var kallt. I stället satt vi i soffan och jäste, han såg på youtube och jag läste.

När Jordan och Lovelia kom hem så ville de se Zootropolis och då kunde jag inte fokusera på bok längre, och dessutom kan man nog kalla filmer där djur talar och kör bil för Fantasy så det var ju på sätt och vis plugg även det;)

Och så somnade jag. Pang. Som att köra huvudet i en vägg, det går bara inte att hålla ögonen uppe.

Vi var bokade på HIT i kväll, men jag mådde verkligen inte prima så jag avbokade.

Efter en timmes powernap med Zootropolis i öronen, jag kvicknade till mellan varven för att kolla på vissa scener:) så var jag faktiskt piggare.

Men den här dagen behöver inte upprepas, den gav mig ungefär inget.

Jag ogillar sådana dagar, när man känner sig risig, oproduktiv och allmänt off.

Men i morgon, då jäklar!:) Då blir det en bra dag.

Jag ska köra Trixie och en kompis till ALnäs, deras klass ska sova över där, Det är ett led i deras teambuilding, och alla sexor gör det.

Sen ska jag luncha med Mirka, och sen är det David på kvällen, och det ska tränas oavsett om jag känner för det eller ej;) Då är min förkylning över. SÅ det så.

Hoppas att ni har haft en bättre dag än jag:)

Nu ska jag snart sova, trots sovmorgon, och middagslur så lockar sängen något otroligt.

Förkylning suger.

Natti natti ♥

 

Kommentarer

  1. Mb

    Du får kanske börja tänka inför ditt skrivande att man avslutar en mening med EN punkt samt att man inte använder sig av 🙂 osv.
    Du klagar på parenteser och då klagar jag på fnuttar och duttar och e mojis och allt vad det heter.
    Som ett litet skämt men dock som ett litet råd om sånt du säkert redan vet.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Men….:( Du tror att jag inte kan skriva korrekt när det så krävs?
      Klart jag kan, men detta är en blogg, och här använder jag mer av ett talspråk än korrekt grammatiskt.
      Det är helt medvetet och exakt som jag vill ha det 🙂
      I en text till skolan använder jag vare sig smileys eller annat otyg.
      Så inga bekymmer 🙂

      1. MB

        Som ett litet skämt, men ändå ett råd, som du säkert vet om, skrev jag. Så du hade inte ens en gång behövt kommentera. He he.
        Det är bara det att texten i din blogg är ganska svårläst, och ibland är det svårt att se VAD för ”fnuttar” det är du gjort. Men det är kanske bara jag som uppfattar texten som ”tunn”, samt att det är ännu svårare med kommentarerna. Vet inte varför, men det är kanske inget du kan styra.

  2. Karin

    Jag är också trött, har nån infektion i kroppen.
    Men TACK för ditt råd jag fick på insta ang vitlöken.
    Det onda i örat har gått över ?
    Det är helt otroligt, jag är så imponerad.
    Man liksom kände hur den drog ut det, det lossa upp också och något liksom rann bakvägen ner i halsen.
    Känner mig mkt bättre efter vitlöksknepet, även fast jag då är trött.
    Så stort tack för tipset ?
    Kram från mig

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Visst är det helt makalöst 🙂
      Det har räddat många nätter här hemma, när barnen vaknat och haft ont i örat .
      Skönt att det släppte, och hoppas drt sega åxå släpper snart ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting