Allmänt

När skolan drar…;)

 

”I morgon ska Jamie vara ledig:) Jihooo, vi kör nog så att fredagar blir en ledig dag. Han trivs bra i skolan nu, men vill gärna göra saker med mig med. Och jag med honom, så vi kör lite kvalitetstid och Jamie/mammamys på fredagar. Är man minst så är man:)”

Gissa vem som vaknade självmant och var piggelin? Gissa vem som frågade om han fick gå till skolan?

-Får jag gå till skolan idag, mamma?

Med hoppfull röst och huvudet på sned;)

Jo, Jamie såklart. Som jag får puffa och knuffa på länge innan han vaknar normalt. Som är superseg på morgonen.

Som hela veckan sagt att han vill vara ledig på fredag. Nu minsann vaknade han av sig själv, alert och redo att gå iväg på mindre än en kvart:)

Så så blev det med Jamie /mammamysdagen. Snacka om att känna sig ratad?det har nog aldrig hänt att en unge föredrar skolan framför ledighet.

Men det känns väldigt bra att han verkligen vill gå dit, så givetvis fick han gå till skolan.

Men jag hade ställt in mig på att krypa tillbaka i sänghalmen hos honom efter att ha skickat iväg de andra till skolan och det tänker jag göra 🙂 , om än med bara Doris som sällskap så natti natti på er en stund till ?

Kommentarer

  1. Alma

    Åh, vad mysigt att ha fredagarna som ledig dag❤️ Vet att du har sagt flera gånger vad du pluggar, men mitt minne är tyvärr kort, så vad pluggar du nu igen??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting