Allmänt

Dejta? ;)

Smulan mår finfint igen, och mitt hjärta är tillbaka inuti kroppen.

Fasen vad jobbigt det är när djuren inte mår bra!

Jag tycker såklart det är jobbigt när ungarna är sjuka, men de kan man fråga, eller i alla fall använda sitt förnuft och erfarenhet. Jag kan barn. Det är lite av en av mina specialiteter;)

Jag kan INTE djur. Eller jo, men inte sjuka djur,

Katter speciellt, de går ju och gömmer sig när de är skruttiga, och säger inte direkt till att de mår skräp. Bara vill vara i fred.

Hela eftermiddagen igår var Smulan seg, satt och bara kikade och var lite vinglig men skulle såklart upp på bänkarna där hon brukar vara. Såklart. Sen kartade hon på sig, men fick inte gå ut förrän i morse.

 

I morse åkte jag till Ikea för att dejta lite med Jenny. Det går alldeles för lång tid mellan varven,. men nu har vi uppdaterat oss lite på varandra, känns skönt:)

Vi började med kaffe och snackade, sen gick vi en inspirationsrunda, och avslutade med lunch:)

Ikea är vårt stammishak, där har vi hängt många timmar. Idag hade vi inte tid med någon shopping, vi snackade i stället. Men jag skulle behöva batterier, lampor och blommor…jag har visst dödat alla växter igen;)

Men tror jag väntar tills jag har städat..Kan bli framåt jul med min takt.

 

Sen hämtade jag Jamie och for hem för att plugga.

Jag brukar sitta med honom i soffan, han kollar på Rackartygarna på Youtube som gör massa tricks, och jag läser. Men ärligt så fastnar jag med i de där killarnas galenskaper:)

Jag funderar på om jag ska göra en egen variant, kicka liv i min youtubekanal och visa er mina balla skills:)?

Rackartygarna kör motorcykel, parkour, testar allt galet man kan testa, jag kan väl göra det jag med;)

Alla vill väl se en halvgammal niobarnsmorsa försöka sig på att köra trickcykel på ramp, göra fräna hopp med snowboard och hoppa över folk med motorcykeln?

Eller kanske inte, vid närmare eftertanke. Jag kanske överlåter det till de coola killarna.

 

Idag blev det inget pluggat alls, så i morgon får det bli hela dagen, samma på fredag. Det blir till att fokusera. Jag har lite problem med att läsa böcker jag inte tycker är intressanta, jag blir akut trött och ögonen ramlar ihop;) Men fördelen med att ha en miljon böcker som ska läsas är att man kan alternera. Sen ska jag skriva ihop en uppgift också, blir nog bra:)

 

Dejtat David har vi gjort också. Lite cirkelfys så i morgon är det ont i knävecken och på höftbenen:)

Låter ju kanske märkligt, men förutom den obligatoriska träningsvärken så tillkommer ibland blåmärken. Kanske är jag felskapt men i en övning ska vi ligga på rygg och vika ihop oss,(fällkniv) sen rulla ett varv utan att ha händer och fötter i golvet. Jag tror att han har den med för sitt eget höga nöjes skull, det måste se störtlöjligt ut när vi ligger där som stela maskar:) Och varje gång man rullar över sin egen höftkam så klämmer man till mot golvet så det blir ont. Knävecken får blåmärken när man gör knäböj över en bom, men det börjar jag fan få lite kläm på:) Inte så att det är snyggt, men jag ramlar i alla fall inte baklänges över bomeländet. Så ofta;)

Jag gillar den här banan han har nu, men det törs man knappt andas för då ändrar han den;)

I morgon är det cirkelfys igen, med Olle, han har haft riktigt bra banor han med, så det ser jag fram emot. Faktum är att det känns ganska bra med hur träningen ligger i höst, vi får in mer pass än i våras. Min tanke är att gå iväg på lite dagpass också, få se hur det blir med det. Men dubbla pass vissa dagar är kul:)

David bad oss utmana oss i marklyft idag, bara lägga på lite mer än förra varvet. Jag gillar marklyft, men får jäkligt ont i mitt skadade lillfinger av det. Men lydde såklart och ökade på med fem kilo andra varvet och fem till i sista. Inga vikter jag inte lyft förr, men det kändes ovanligt lätt. Det gillar jag.

 

Earlybirdy i moron , närmare bestämt halv åtta, ska jag på ett frukostevent, på Åhlens. Jag fick inbjudan och bara förutsatte att det var i Stockholm, för i princip alla event är det. Att vara i Stockholm klockan 7.30 innebär att jag måste åka hemifrån vid cirkus sex eller så, och då finns ingen hemma som kan få iväg kidsen till skolan. Så jag tackade besviket nej.

Men då fick jag svar att det ju var i Uppsala:) och då löste sig logistiken lite bättre.

Så jag ska snart hoppa i säng för att palla vakna tidigare än vanligt. Framför allt brukar jag lalla runt i pyjamas ett tag på förmiddagen;)

Jag ska berätta mer om det i morgon. Såklart.

Men då måste jag som sagt krypa till kojs nu, så natti natti 🙂

 

 

 

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing