Allmänt

Svenska Hollywoodfruar

Jag älskade det programmet.

De har inga större problem än om servetterna matchar ljusen och att kuddarna är tillräckligt puffade. Jag har suttit med varmt hjärta och tittat. Tills en viss dam klev in. Gunilla.

Jag klarar inte av henne. Jag får på allvar svårt att sitta still, det kryper i mig och jag skäms åt hennes vägnar.

Hon är makaber. Totalt utan självinsikt och en riktigt elak kvinna. Jag ser överhuvdtaget inget charmigt med henne alls, och jag brukar ta mig fan hitta NÅGOT gott i alla. Men den här människan är bara för mycket.

Jag har slutat titta på programmet för några år sen, eftersom jag liksom sitter och blir förbannad och mår illa av det nu för tiden. Från varmt, cozy feelgood till freakshow. Nä, fy farao Tv3.

Och att göra den där hemska kvinnan till nån diva, med fötterna svävande tre meter ovan jord, det är ungefär som lyteskomik., Hon tror ju på allvar att hon är en god person, med vett och etikett i ryggmärgen. När alla tycker hon beter sig som skit. För det gör hon.

Nu skulle Patricia titta och jag fastnade…och kvar efteråt blev den där känslan av …. tja? Ilska. Irritation. Illamående, Förakt…

Och om nu någon tycker jag är taskig som inte älskar Gunilla…jag tror på allvar inte att hon bryr sig;)

Jag är ju nobody och hon en stjärna..

 

Okey, det var dagens verbala kräk. Sorry för det, men jag var tvungen att få pysa ut lite:)

Och för att anknyta lite till Pysa….hehe. Jag har köpt nya kalsonger:)

kalsonger

Älskar de med Thor:)

När jag var i Stockholm i fredags så hade jag lite oflyt med tågen. Just den tid jag skulle åka så var det ett lite längre uppehåll mellan avgångarna, så jag fick ta ett tåg så jag hade över en timme innan jag skulle vara där Det stod uttryckligen att influencers fick komma från 14.00 och då vågar jag inte komma tidigare:)

Fast det gjorde de andra:) så jag var sist när jag dök upp 14.02…hm;)

Men, jag hann då köpa present till Patricia och även uppdatera pojkarnas underklädsgarderob. Kalsonger är skitdyrt ju.. Men med ta tre betala för två känns det …äh inte ett dugg bättre;)

Men fina var de i alla fall.

 

Idag har jag pluggat. Nu gör jag det alla dagar iofs även om det inte riktigt känns så när jag läser böcker:) Men idag påbörjade jag även de 6-10 skrivna sidor som ska vara klara till fredag. Förra uppgiften skulle vara på 3000 tecken (inkl blanksteg)vilket kändes yttepyttelite så det här känns mer lagom.

Innan det så var jag och Jordan till tandläkaren. Vi hade tid redan 8.10 för att visa upp för tandregleringen. Jag parkerade utanför 7.57 och vi var ute 8.10:) det är fint.. Han kommer nog få tandställning, och det för att han verkar få underbett. Det är inte från min sida av släkten, vi kör överbett;) Även Trixie har de tendenserna. Båda biter ihop kant i kant med över och underkäke, och det ska överlappa lite uppifrån och ner. Vi ska visa upp det fortsättningsvis också.

Han börjar skolan kvart över åtta och jag kunde lämna tillbaka honom bara tio minuter ”för sent”.

Sen hade jag ett utvecklingssamtal med Jamie halv två. Han trivs i skolan:) Det vet jag ju, och det visste jag att han skulle göra, och jag är glad att jag lät det ta tid med inskolningen:) Idag spelade han fotboll med massa andra kiddos när jag kom, det tycker han är kul. Jag får alltid lite ont i knäna och handflatorna när jag ser barnen spela fotboll för planen är asfalterad….aouch att ramla liksom. Dock verkar de inte dra på skallen så ofta, de kanske inte kör på liv och död;)

Vi snackade med hans fröken och de visade vad han gjort. Han är duktig och flitig när det ska jobbas i arbetsboken. Det förvånar mig lite eftersom det intresset verkligen varit på noll. Han har alldeles för mycket myror i baken. Så att hans favoritsyssla var just att spela fotboll var däremot inte förvånande.

När vi åkte hem så for jag via affären för att hämta mitt paket, och sen hem.

Efter några koppar kaffe och några timmars pluggande så tog jag mig en powernap på soffan. Vaknade av att jag snarkade tjugo minuter senare 😉

Jag har börjat knapra i mig D-vitamin nu, efter rekommendationer från bland annat några av er, så får vi se om jag kan bli lite piggare den här vintern. Bara lite skulle göra underverk. Jag är redan lika trött som jag brukar vara framåt årsskiftet…bah. Jag behöver sol. Massor av sol.

 

Efter middagen var det gympa för Trixie och Lovelia och som vanligt så ville Jamie följa med. Vi släppte av tjejerna och mötte upp syrran och sen promenerade vi i en och en halv timme. Vädret var förvånansvärt skönt, det blåste men inte alls kallt utan snarare varmt. Det tackar jag för, för hur det än är så ju längre det är varmt ute, ju längre går jag ens ut;) Idag satte jag på rumpvärmen i bilen iofs,,,, men det riktiga nerköpet med höst och vinter det är att skrapa rutor och behöva motorvärmare.

 

Och hur gick det nu med Jamies basket?

Jo. Jag mailade Lovelias tränare, som vidarebefordrade det till en av tränarna för Jamies årskull. Han förklarade att jag nog bommat att fylla i på intresselistan..(deras fel var det såklart inte). Eh nä. Allvarligt nu. Mamma skrev upp båda ungarna, och den ena funkade det för men inte den andra. Vad som felat vete fan, men det var mycket stök och bök på Prova på-träningen, ungar och föräldrar som bjöds på fika och mitt i allt de här listorna. Den försvann väl på nåt vis. Och så gjorde även den andra mammans sons namn.

Den här tränaren hänvisade sen till nästa gubbe som man skulle maila…suck, inte det smidigaste av system kan jag tycka. Men så gillar jag korta vägar:)

I alla fall, Jamie är välkommen på söndag, för då börjar det, Och det bästa av allt (Gud hör bön!!) är att de ska träna mellan 11-12, tjohooo! Inte nio.

Lovelias träning är 11.30-12.30 så det hela kommer funka så mycket smidigare.

”Vi ses på söndag” skrev tränaren och jag tänkte ”I think not” Jag ska ut och kolla på fotboll på lördag ju:) Måste bara muta nån tonåring att följa med, annars får jag väl släpa mig dit, men det är ändå görbart den tiden. Om än inte behagligt;)

Så det löste sig. Nåt mankemang med listorna var orsaken. Shit happens, synd att det alltid ska hända oss bara;) Men den senare tiden gör att jag ändå är mer happy än irriterad.

 

Det var det. Nu ska jag sova lite.

I morgon ska jag skjutsa mina föräldrar till Sardinien, höll jag på att skriva, men till Arlanda får duga. Nån måtta får det vara:) De ska lapa D-vitamin.

Jag ska även skriva, och sen träna.

Åkte på Jamies sparkcykel nu ikväll när vi promenerade, för han orkade inte kicka sig fram hela tiden. Att dra en sparkcykel är lika med att sabba sina egna hälsenor, så jag åkte. Och eftersom den inte direkt är i vuxenstorlek så blev det lite knepiga böjningar. Kommer kännas i morgon. Spännande;)

 

Men nu ropar sängen.

Vi hörs snart igen, natti natti ♥

 

 

 

Kommentarer

 1. mia

  Gunilla är regisserad och spelar alltså en roll. det trodde jag alla visste. Förstår att folk blir skitförbannade om de tror att människan är sådan irl. Klart att någon undrar varför man vill framstå som en idiot, Ja, JR i Dallas spelade också en skitroll i många år som få älskade men det är ett jobb det också som ger klirr i kassan.

  1. familjenannorlunda

   Varför tror du det? Produktionsbolag kan inte tvinga någon till att bete sig som en galning i en realityshow. I Dallas och andra program är det ju helt annat. Jag läste dessutom precis idag att TV3 slår tillbaka de anklagelserna som Gunilla gjort.
   Nä. Hon är såndär. Helt säker.

  1. Lotta

   Men vill man verkligen att folk ska få den synen på en bara för att göra bra tv?? Då är hon ju faktiskt så dum som jag verkligen anser att hon är ändå.

 2. Lotta

  Oj oj oj, Gunilla Persson. Skulle gärna kolla på Hollywood fruar, då jag tycker att dom andra är ganska charmiga. Men Gunilla Persson drar fram det absolut värsta i mig. Det riktigt kryper i hela kroppen. Om nån människa får för sig att dom vill/behöver tortera mig, så är nog det mest effektfulla att låsa in mig i ett rum med den ”människan”. Antagligen skulle jag tom kunna erkänna mordet på JFK (fast jag är född 1975) bara för att komma ifrån henne. Eller så skulle jag efter 10 minuter kunna låsas in på livstid, för då har jag åkt dit för mord. Hårda ord jag vet, men den varelsen får verkligen fram mina mörkaste sidor!

  1. familjenannorlunda

   Men jag förstår dig EXAKT. Och håller med:) Jag saknar verkligen att sjunka ner i soffan och bara njuta av deras okomplicerade liv, av miljöer och den annorlunda livsstilen, men det är ju bara att glömma. Varje gång så häpnar jag över denna kvinnas otroligt taskiga självinsikt. Hon kräver en ursäkt av isabel efter flera år, men inser inte att i sin jäkla jakt på den ursäkten så har hon liksom gjort tusen gånger värre saker… obegripligt.

   1. Stina

    Googla på narcissistisk personlighetsstörning och dess kriterier så har du svaret på Gunilla Persson. Man behöver bara uppfylla hälften för att få diagnos, men av det jag sett verkar hon få alla rätt. (Jag jobbar på psykklinik)

 3. Jenny

  Ja du,Gunilla…..vad ska man säga? Jag har börjat fundera på om hon verkligen är så i verkligheten eller om hon bara skådespelar? I så fall är hon ju en ypperst duktig skådespelare. Men jag har sett henne som gäst i nåt svenskt talkshow-aktigt program,minns bara inte vilket? Och där var hon så himla normal! Och trevlig. Jag blev så förvånad över att se henne bete sig behagligt att jag var övertygad om att bara spelar och överdriver i svenska hollywoodfruar. Eller så spelade hon i talkshowen:-D haha jag blir inte klok på henne.

  1. familjenannorlunda

   Jag har också sett henne bete sig normalt.. men jag inser att även om man skulle försöka klippa ihop skit så skulle man inte lyckas om hon inte var sådär på allvar. Det är ju stört. ”Du är så ful på både insidan och utsidan” alltså på allvar, så säger man ju bara inte. Eller för den delen allt annat hon säger. Brrr

   1. Jenny

    Du har säkert rätt. Det är ett par år sen jag sist kollade på svenska hollywoodfruar,så jag vet inte allt vad Gunilla sagt och gjort. Sista jag minns är att hon betedde sig vidrigt mot personen som tog hand om hennes gamla mamma. Massa skrik och bråk. Då slutade jag kolla.

    1. familjenannorlunda

     Det gör hon fortfarande ?varenda gång jag råkar se en bit av det så ryker nån vårdgivare. Så även nu. Hon är galen. I ordets rätta bemärkelse .

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing