Allmänt

Buyersclub:)

I samarbete med Buyersclub
Jag har testat en ny butik på nätet:) eller faktiskt så är det en klubb om man ska vara korrekt, och det ska man ju:)
Alla vet ju att jag älskar att nätshoppa, bara klick, klick klart, så himla smidigt.
Den heter Buyersclub och de är faktiskt unika på så vis att de inte gör vinst på sin försäljning av produkter.
I stället så gör de sin vinst på medlemsavgiften.
Man betalar 49kr/mån för att vara medlem och sen kan man shoppa loss bland tusentals artiklar till inköpspris. Med andra ord så sparar man in medlemsavgiften riktigt kvickt.
De har även bra deals där man kan få värdekoder på tex Glossybox och Linas matkasse. Asbra ju:)
Jag har velat ha en ångtvättmaskin ett tag nu, ni vet en sådär som städar med ånga. Jag har en variant sen tidigare men den är tung att jobba med och har ett pyttelitet rör där man fyller på vatten så man får göra det hela tiden.
Nu köpte jag den här Kärcher maskinen till inköpspris och sparade 215kr:)
buyersclub
Nu har jag inte hunnit testa den, det har varit mycket nu, men så fort jag har hunnit röja upp så man kommer åt att ånga ska jag prova:)
Jag köpte även No Stink. Jag ska lägga dem i min träningsväska tänkte jag.
IMG_3721
Dock blev jag lite irro när jag såg detta: för att recharga ska de ligga i SOLEN en gång i månaden…jomen tjena;) Men jag har haft sådana förut och vet att det funkar bra ändå, kanske att de håller lite kortare bara, men inte så avgörande.
buyersclub

 

Sen införskaffade jag även något som ungarna tjatat på mig i evigheter att göra, nämligen ett ordentligt knivset:)

Jag har massor av knivar, mest för att jag inte riktigt vet vart jag ska kasta dem;) känns sådär att åka till återvinningen på nåt vis med ett gäng stora köksknivar, vem vet vad de tror;)

Men jag har väldigt få som är bra och som faktiskt går att använda så nu ska jag rensa. De jag har hunnit testa av de här är mer än väl godkända. Tycker de var riktigt snygga dessutom!

 

Ordinarie pris på detta knivset är 600kr. Gissa vad jag köpte det för?

buyersclub

Jo, 199kr. Det sparar man pengar på:) Jag har lugnt tjänat in min medlemsavgift för lång tid framåt bara genom ett köp.

 

Buyersclub är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag, och det är riktigt bra.
Jag gillar att det bli ren winwin, de får vinst på min medlemsavgift och jag shoppar till inköpspris som är mycket roligare.
De har tiotusentals produkter och jag har massor som jag ska beställa nästa gång:) man måste ju dela upp sina utgifter lite. Dessutom har jag inte hunnit gå igenom allt vad de har än:)

Det får bli mitt tips till er idag, det är ju jul snart och allt så jag är övertygad om att ni kan ha stor användning av Buyersclub:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing