Allmänt

Fikastund med er:)

Hellooooo:)

Jag sitter här och skriver dialog så det brinner om fingrarna.

Skulle man ju kunna önska;) haha, men jag ska bara gnugga geniknölarna lite till, och det gör man ju på bästa sättet genom att småsnacka med er!

Så, jag har en kopp kaffe, och er, nu snackar vi:)

 

Jag höll på att storkna i morse, det var ju kolsvart ute! Fy bövelen! När hände det? Jag vill bestämt minnas at det inte alls var så mörkt i går morse liksom. Men det gav sig sen med flashar från tidningarna, det var nåt extrastort mörkt moln som låg och bäddade in hela världen. Eller i alla fall min värld;)

Jag fick även en flash om ett plan som fått nödlanda på Arlanda… det är inte optimalt att se när man är lite sådär småsjåpig inför att flyga och ska göra det på fredag… Förra veckan störtade ju ett plan dessutom, att det sen visade sig vara ett fraktplan gjorde ju iofs saken lite bättre, men ändå.

Jag vet inte när jag blev såhär pipig heller, jag har inte flugit jättemycket i mitt liv, men jag har gjort långflygningar och mellanlandningar. Jag har flugit i oväder och turbulens, utan att liksom tycka att det är speciellt obehagligt, Mest skittråkigt. Jag är less efter nån timme och så sitter man där ihopvikt som ett knöggligt papper;)

Nånstans har jag skaffat mig ett gäng onödiga och ganska irrationella rädslor, som höjdskräck, flygrädsla och åksjuka. Åksjukan är för visso högst verklig, men onödig eftersom jag aldrig haft det förr. De kom med barnen, och jag har fått förklarat för mig att det hör ihop med överlevnadsinstinkten. Att man ska vara rädd för att ta extra vara på sig och inte utsätta sig för risker, eftersom barnen är beroende av en.

Jag kan köpa det faktiskt.

Men har ändå ingen lust att vara fjollig:)

Nåväl, det tar lite för lång tid att åka båt till USA, och dessutom är jag mer rädd för att åka båt än flyg;)

PÅ fredag hörrni!!!!

Jag kan liksom inte riktigt fatta det:) och för den sakens skull kan man aldrig vara säker på att det klaffar. Ta i trä och sådär.

 

Jag har varit i Trixies skola och hälsat på idag. Som vanligt lyckades jag tajma in spanska:)

Jag har varit där med alla ungar i sexan och alltid fått vara med på spanska, ihop med att jag satt och tragglade det med Robban så har jag nu jobbat ihop en skaplig vokabulär. Inte illa för att aldrig ha läst språket:)

Synd att jag glömmer det mesta direkt bara…

Sen var det fysik…gahhh, mitt not so much favvoämne, men jag är ändå rätt vass på det har jag insett. Alltså vass som i inte lika dålig som jag trodde. Jag har bra koll på ljudvågor och ljus och rörelse osv iaf:)

 

När det var slut så traskade jag ner till stan och fixade nya fina fransar hos Dau 🙂

Så nu känner jag mig hel igen. Jag älskar verkligen de här fransförlängningarna, även om det är lite pyssel med att fylla på. Jag har korta och spikraka fransar själv, och ser så jäkla mycket piggare ut med de här fuskiga:) Mina egna fransar vägrar hålla sig böjda, jag har testat allt och frågat flera makeup-artister, men det är bara så vissa är. Bah.

Jag ska se om jag kan visa er ikväll hur det såg ut före jag började med fransar och så efter:)

Nu inser jag att jag måste laga mat…fan, ska på gympa med tjejerna nu, kanske borde ta med datorn och sätta mig där och skriva…hm..

 

Jaja, vi ses ikväll!!

Kommentarer

 1. Ulrika

  Känns det inte lite läskigt att ha härdplast så nära ögat? Jag skulle aldrig våga, vad händer om man får en allergisk reaktion??

  1. familjenannorlunda

   Linsen? Den är väl gjord av nåt silikon eller nåt? Jag vet inte, och bryr mig inte;)
   Jag har nog aldrig hört om allergisk reaktion men det kanske kan hända. Men säkert ovanligt. För mig är det inget snack jag älskar mina linser 🙂
   Och hatar mina brillor

 2. Mamma till 2

  Jag är extremt flygrädd fått lugnande tabletter av vårdcentralen för att klara av det. Kan verkligen rekommendera det. Tar udden av ångesten och gör resan trevlig

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing