Allmänt

Refunder!

Annonssamarbete med Refunder

Vet ni vad Refunder är?

Mest troligt använder många av er det redan, för det har funnits länge nu, och är verkligen en toppentjänst, Men för er som ännu inte upptäckt Refunder ska jag nu berätta lite:)

Om man nätshoppar så är det verkligen en sida att ansluta sig till, för Refunder är en ”pengar-tillbaka-sida” 🙂

Jo, på allvar.

Allt man handlar får man återbäring på, och det på ett supersmidigt sätt.

Shoppa smart i sin bästa betydelse:)

Jag har använt Refunder så ofta jag kunnat och det är så enkelt, och att i slutänden kunna handla lite till..tja, det är kul:)

Hur funkar det då?

Jo, man handlar precis exakt som vanligt. Refunder har över 650 butiker anslutna till sig,inom kategorierna mode, skönhet och inredning bland annat. Men det finns mycket mer, det var bara exempel.

Refunder får en provision av butiken för att de rekommenderat den till dig, och den provisionen delar de sen med dig. Rakt av.

Så fort man uppnått 100kr i återbäring kan man ta ut pengarna och de betalas antingen ut till ditt Bank- eller PayPal-konto. Easypeasy.

Inga krångel.

Det enda man måste göra är att vara medlem (gratis givetvis) och såklart gå via Refunder när man handlar.Som exempel kan jag tala om att jag bokade hotellet i New York via Refunder, och får tillbaka några hundralappar på det:)

Och det är RIKTIGA pengar man får tillbaka, som man kan använda till exakt vad man vill, de åker in på bankkontot. Det är inga presentkort eller rabatter som är låsta till en specifik butik utan helt vanliga kosingar:)

Förutom att boka hotell, det gör jag inte så ofta;) så handlar jag ju ofta kläder och grejor till mobilerna på nätet. Fyndiq och Nelly.com tex går varma här hemma. Alltid är det nån unge som behöver ett nytt skal och då hamnar det alltid lite mer i varukorgen, och kläder verkar på allvar vara engångsartiklar:)
Mina barn som är under arton kan inte göra onlineköp med sina bankkort, så då går de via mig. Som går via Refunder och snor provisionen;)
Haha, nä det gör jag inte, jag ger den faktiskt till den som betalade. Men det innebär att de ju också tycker väldigt mycket om Refunder.
refunder
Hur mycket provision det är varierar, och är tydligt utmärkt 🙂
Refunder har även en app!
Jag älskar på allvar appar, för det gör att jag inte glömmer att gå via Refunder som jag faktiskt gjort ibland och då blir man ju lite putt.
refunder
Jag tycker såklart att ni ska testa det här själva, för det är bästa sättet att utvärdera saker.
Om ni signar upp er för kostnadsfritt medlemsskap på Refunder så får ni 50 kr extra att shoppa för:)
OCH, de 25 första lyllossarna får dessutom en gratismånad på Bookbeat plus dubbel återbäring första månaden som nya medlemmar.
Hur bra :)?
För att komma direkt till erbjudandet så klicka HÄR
 
 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing