Allmänt

Glamazon till Fars Dag:)

I samarbete med Glamazon

Fars dag närmar sig:)

Jag har en sida som jag gillar mycket, inte bara för produkterna för män, utan även för damer, och den heter Glamazon.

Det finns hur mycket som helst och det är så skönt att bara kunna klicka runt och leta, istället för att kuta runt i massa butiker. Jag gillar att nätshoppa:)

Det är enkelt, går snabbare och jag kan göra det när jag vill. Som på nätterna till exempel, min primetime:D

Här tänkte jag visa er några av mina favoriter till just män. För även om jag inte har en egen man;), så finns det ändå män i min omgivning som förtjänar både en och två och tre presenter. Min egen pappa till exempel:)

Så här års tycker jag att handkräm är ett måste, jag vet hur torr och fnasig jag blir, och den här var lite nätt i formatet, passar en jackficka bra.

Och en Duschkräm som även är ett schampoo och ett balsam, perfekt. Jag har fått för mig att killar är som Speedy Gonzales i duschen, det ska gå undan:)

 

Sen den roliga och fräsiga presentförpackningen med både dödskalle och camo, kan inte bli bättre:) Det är en EDt och en duschkräm i den. Kostar 219kr. så ett bra pris också:)

 

Sen kommer vi till det här med skägg. Det är ju inte min grej alls. Varken på mig själv;) eller på andra, men jag har förstått att det är viktigt för män. Skägget har blivit nån manlighetsgrej, och ska man nu ha det så kan man ju se till att vårda det.

En kam som man kan ha både till huvudet och hakan:) Den går att flippa ihop så den passar fint i fickan, lite som på 60-talet när Elvis och grabbarna kammade peruken i alla filmer;)

Ett vax . Till håret på huvudet, inte skägget;)

Och så min favorit, för den heter Angry Norwegian, låter så kul, ett presentkit med rengöring, skäggolja, balm och vax samt stylingverktyg som gör varje skäggdag till en bra dag:)

Till sist, en sovmask med ballare tryck än Hello Kitty:)

 

Ja det var ett axplock av mina favoriter, som nog kan hamna i ”mina mäns” julstrumpor om de inte kommer till Fars dag.

Kolla in själva det finns massor, och det går snabbt att få hem det man beställer:)

Glamazon alltså!

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting