Allmänt

Cellbes tips:)

Innehåller reklam för Cellbes
Jag har precis skickat in en order på bland annat nya adventsljusstakar:) Mina gamla glappar i kontakterna så de ska åka till tippen.
Och då minsann så ser jag saker som jag vill tipsa er om också! 🙂
cellbes
20% på hela ordern
se_offer1_mainoffer_w46
Eller 50kr rabatt på lakan 🙂 Jag har flera storlekar och färger av detta och tycker det är bra. Inte jättetjocka men stadiga och sköna. Jag har tvättat och tumlat mina många gånger nu och de håller fint.
se_offer_bed_570x370_w31
Eller rabatt på underkläder kanske?se_offer_underwear_1180x370_w03
Sen finns även detta, som enbart gäller på de markerade plaggen, men då är det hela 50% rabatt, me like:)
Veckans FYND 
cellbes
Giltig: 13-19 november
Villkor: Rabatten är redan avdragen – lila siffror är giltiga. Gäller på plagg/produkter markerade med ”Kampanj” och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Erbjudandet gäller så länge plagg/produkten finns i lager men inte längre än till den 26/11 2017.
Tjohoo:)
(Jag ser även att de har fri frakt vid köp över 800kr )

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting