Allmänt

SF Kids Play:)

I samarbete med SF Kids Play 

Jag har sen tidigare samarbeten med SF Kids verkligen upptäckt hur bra den sidan är, och eftersom jag nu faktiskt abonnerat på den tjänsten i säkert över ett år nu, så känns det toppen att få berätta för er om den:)

Jag kan gå i god för den och bra saker ska man dela med sig av.

sf kids play

Det här är en playtjänst på nätet ”bara för barn” Det sista struntar jag i, eftersom jag gärna tittar jag med:) Men, det är helt safe att låta ungarna klicka runt där själva för det är enkelt och finns liksom inget olämpligt innehåll.

Om man som vuxen ändå vill begränsa vad ens barn får se, så finns det en easypeasy föräldrakontroll, så man kan tex låtsas att det tar slut vid en viss tid på kvällen:)

(Det kan hända att jag tagit till den vita lögnen, ja ..)

Det är enkelt för barnen att själva navigera runt på sidan och även att favoritmarkera sina favvisar.

På SF Kids Play så finns allt det som jag själv vill att mina barn ska se på, och inte så mycket av det som jag själv får nervösa sammanbrott av som det är på många andra kanaler för barn. För att inte tala om Youtube där de kan hitta vad för galet som helst.

Mina favoriter från förr är ju såklart Astrid Lindgrens alla filmer, Pippi och Emil är ju bland det bästa man kan se på, och jag fastnar ofta där själv. Det finns också många fler Astrid -filmer att botanisera bland.

sf kids play

Men jag är även superglad över att de har Trolltider, för det är verkligen en gammal älskad serie som vi haft på VHS här hemma men tja… det krävs en VHS maskin också, och de är sen länge kaputt. Nu kan vi kolla den hur ofta vi vill. Senast i helgen så hade vi allsång runt middagsbordet med sånger från just Trolltider, stora som små kan dem utantill:)

Barnen har ju såklart tittat på olika saker allt eftersom vad som är inne just då:) och efter ålder.

Men Rorri racerbil och Greta Gris när de är små, och Pettson och Findus såklart. Alfons Åberg är ju en annan klassiker som jag älskar finns där. Mina större barn återkommer så här års ofta till Hotell Gyllene knorren.

De här gamla julkalendrarna alltså, när de är bra så är de riktigt bra:)

Det enda som kan vara lite besvärligt, det är att få syskonen att samsas….

sf kids play

Men SF Kids Play kan som tur är ses på både datorn, i mobilen, surfplattan eller Apple-TV, och med Airplay eller Chromecast även på TV’n, så det löser sig alltid:)

SF Kids Play har en app, som jag har på paddan och man kan alltid ladda ner filmerna och behöver sen inget wi-fi för att se dem, det har jag haft stor nytta av i husvagnen! Funkar även i bilen då såklart, men där sover mina ungar oftast.

Om ni vill testa det här, och det vill ni, man behöver inte ens ha barn för att gilla den, min syrra ägnade tex hela flygresan till och från USA med att kolla på barnfilmer:) så kanske ni gillar att ni nu får TVÅ MÅNADER GRATIS:) Ni kommer direkt till erbjudandet HÄR. (det står nog en månad först, men det ändrar sig sen)

Kod CAROLA2017

Sen kostar den här tjänsten bara 59kr/månaden,  det är helt klart prisvärt tycker jag. Och ingen bindningstid!

sf kids playJamie fick inte som han ville den här gången:) men så fort som Pippi gick igång så var han Mr Happy igen:)

Det är inte alltid så lätt att vara sex år och minst i familjen:)

Kommentarer

  1. Therese

    Försökte skaffa, men man måste registrera kort även för gratis månaderna tyckte jag inte om! Har inget sånt kort som jag kan registrera. Och vad ska dom med det till när det är gratis?

    Carola: Ja man kan tycka att det är märklig men dels handlar det om enkelhet för Dig, att det bara ska löpa på om du väljer att fortsätta, och dels är det nån teknikgrej. Så är det på de flesta sidor idag:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting