Vardag

Sopor, poncho och ljusstakarna :)

Innehåller annonslänkar för Cellbes
Idag kom jag och Jamie iväg med sopor till tippen, som planerat. I regn. Brr. Men han tycker det är skitkul att gå där och hjälpa till att kasta saker. Nu blev jag sur för att de inte hade en stor öppen container för metallburkar. En stor anledning att jag åker till den stora återvinningen är att de har öppna containrar så man bara kan hysta i sin kasse, eller tömma ur den i ett svep. Vill jag peta i dem en och en kan jag precis lika gärna åka ner till Ica. Jag har ju inte fem av varje utan jag har kassar:) Nu fick jag minsann stå där i regnet och plocka upp konservburkarna. Bah.
Nu är jag av med det mesta, men ungarna har rensat sina kläder igen så jag måste kolla igenom det och packa i plastkassar och sen köra dit igen.  Och för den delen så fyller det på sig snabbt i återvinningshögarna.
Vi åkte och hämtade mitt paket från Me&i, med min nya fina poncho:) Jag älskar det plagget mer och mer för varje år. Jag har varianter som är som bara en sjal man har öppen i fram, och sen stora pösiga och mindre lite snävare. Så fina och så jäkla bekvämt. Och gosigt. Handlade lite för jag var tvungen att komplettera till middagen, och väl hemma igen blev jag så yr och huvudvärk på lur att jag lade mig på soffan en stund med Jamie. Och Doris såklart:)
Precis när jag klev upp kom Novalie in genom dörren, och bad mig skjutsa henne tillbaka till skolan. Hon hade glömt sin mobil! Den var inlämnad på receptionen som tur var, så det var ju bara att köra och hämta den. Pust. Skönt att det var en ärlig person som hittade den i alla fall!
Jag har ju lovat er att visa bild på mina nya adventsljusstakar som jag skaffade mig. Mina gamla var inte längre riktigt elsäkra. Och så gillade jag de här så mycket:) Jag vet vad jag vill ha, men oftast vet jag det inte förrän jag ser det…haha. Jag tyckte att bilden blev himla bra när jag tog dem, men nu ser den inte direkt supersnygg ut;)
Men ni ser hur det blev i alla fall:)
Och så visar jag en riktig bild också.
Den här adventsljusstaken kommer från Cellbes och jag hade flera som jag gillade, men de här blev perfekta:)
Den här veckan har Cellbes 20% på utvald julbelysning 🙂
(Rabatten är redan avdragen – lila siffror är giltiga. Gäller på plagg/produkter markerade med ”Kampanj” och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden)
Och även 30% rabatt på utvalda tunikor och klänningar med partyfokus:)
Gäller v 48. 27/11-3/12 så länge lagret räcker
Hur ligger ni till i julandet? Jag chockar mig själv med att i lugn och ro bara städa ett ställe, sen plocka bort eventuella lampor och sätta dit julbelysningen. Och en och annan tomte:)
Jag gillar jul, och äntligen efter alla år som jag principfast hållit fast i traditioner som att inte ta fram något pynt alls för ett visst datum så går jag all-in när jag känner för det:)
I helt galen ordning dessutom! Jag brukar vara rätt snabb med att få upp utebelysningen, men den har jag knappt tänkt på. Det regnar ju ute hela tiden…
Och knallsvart ute redan vid fyra… man hinner ju liksom inte med nånting på dagen.
Jag gjorde kycklingbiffar till middag, som jag efter att ha stekt dem bara lät koka i en sås som jag gjorde på  mjölk, ett paket färskost med vitlök och en buljongtärning. Supergott! Ris till det. Kyckling blir ju lätt lite torrt, men så här var det saftigt och fint.
Vips var det dags att köra tjejerna till gympan. Och fördriva lite tid på Gränby:)
Same procedure as every week.
Och för den delen, samma svordomar åt folk som inte kan köra bil;) Vad är det med folk? Jag har stött på så mycket knäppgökar i trafiken sista veckorna så det är inte klokt. Folk som inte kan högerregel, inte kan blinka, inte köra cirkulationsplats, inte kan parkera. I helgen såg jag en snubbe fickparkera från fel håll på en enkelriktad gata? Funderar man inte lite om alla andra bilar står åt ett och samma håll? Eller tänker man att man får göra som man vill? Han körde bergis mot trafiken när han åkte därifrån. Eller, det måste han ha gjort när han stod sådär. Holy smoke. Jag funderar på att sätta en stor plastboll på min bil, så där så bilen är helt inuti en boll, så ingen kommer åt den;) För snart kommer nån jäkel preja mig av vägen eller köra in i mig. Ta i trä! Men det har varit lite för nära lite får många gånger nu. Och NEJ det är inte jag. Jag kan köra bil.
Hemma igen sen så kröp jag upp i soffan med Jordan, sen Jamie och Doris och sen bara Doris. Fötterna på bordet, ljusen tända, kaffe och pepparkaka och serier på TV.n.
Härligt i sin enkelhet.
Jamie är fortfarande inte frisk, det går upp och ner, huvudvärken kommer och går och är det i närheten av det jag hade idag så fattar jag, det är lurigt. Han vill ju inte ha värktabletter. Han är bättre i hostan i alla fall, men får vara hemma i morgon ändå.
Nä, nu ska jag knoppa jag med! Rysligt vad lätt det är att timmarna ramlar på så här nattetid:)
Natti natti ♥

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing