Okategoriserade

Trestegsraket med Maybeauty:)

I samarbete med Maybeauty

I samarbete med Maybeauty

 

Härom dagen kände jag mig extra glåmig och tråkig. Inget var kul, allt kändes jobbigt och bah. Allmänt vinterdeppig med andra ord. Jag behöver klippa mig, håret är som en rotborste och att kolla sig själv i spegeln undviker man. Har ni sådana dagar?

Patricia har ett knep, hon ”vackrar sig” när hon känner sig lite off och seg. Jag är ju inte så bra på det här med att sköta om min hy, jag duschar och blaskar av nyllet på morgonen. Smörjer in med nån bra kräm och sen är det klart. Sminka mig gör jag inte så det känns liksom som att jag inte behöver ha en evighetsrutin varje dag. Men jag testade Patricias knep , och jodå, nog kände jag mig fräschare och då blir man ju automatisk gladare.

Jag  använder Maybeautuys produkter regelbundet. Eftersom man inte behöver göra det varje dag så är det till och med lite mysigt att göra en skönhetsprocedur lite då och då. Jag känner mig lite vuxen. Haha:)

De har tre produkter som funkar perfekt var för sig, men som om man kör dem i en trestegsraket får ännu bättre effekt.  Det är den svarta Face mask, sen Face gel och sist Pore mask.

Jag kör dem ofta en och en, men ibland tar jag mig tiden att göra alla.

Jag börjar med den svarta, man får med en pensel till den när man beställer, men det går fint att lägga på med fingrarna också.

Den är sval och sådär härligt kletig, känns som att måla med fingerfärg ungefär. Man bör undvika håriga partier för det gör ont att dra bort sen:) Jag har massor av småfjun på sidorna av fejset som jag alltid glömmer bort och glatt täcker. Det ångrar man.

Sen låter man den sitta i 20-30 minuter. Den stelnar lite så det blir sådär härligt ”stickigt” i ansiktet när man rör på munnen tex. Jag älskar det!  Man känner på allvar hur den drar ut alla orenheter:)

Jag kan dock rekommendera er att INTE äta samtidigt, det blev svårare och svårare att öppna munnen allteftersom den stelnar:) När den verkat klart så måste jag grimasera med hela ansiktet, gapa så stort jag kan och liksom försöka wiggla bort masken genom ansiktsrörelser, enbart för att det känns så härligt.

Sen drar man bort den. Och det känns. Aouch! Men det är skräckblandad förtjusning.

Haha.

Det är en liten sport att försöka få av masken i ett stycke. Den här gången lyckades jag inte.

Sen tar man fram nästa produkt i trestegsbehandlingen – Face Gel

Den här lilla rackaren är en stor favorit. Både jag och tonåringarna älskar den.Den tar bort döda hudceller. Man bara skrubbar försiktigt med den och vips så ser man hur det blir massa äckliga hudavlagringar. Uäck! Men så effektiv, och man känner sig väldigt ren.

Man märker när det var länge sen man gjorde nåt med huden, använder jag den här regelbundet så är det inte alls mycket som lossnar.

Sen sköljer man av den, torkar ansiktet och går på steg tre.

Pore mask.

Den gör porerna mindre, vilket jag verkligen behöver eftersom mina är som kratrar. Skitfult, och blir liksom ännu värre när man sminkar sig. All foundation lägger sig i dem och framhäver.

Den här masken gör inte så att de försvinner helt men jag ser stor skillnad. På allvar.

Man är ju verkligen sitt snyggaste med mask på;)Den ska sitta på en halvtimme ungefär och sen sköljer man av den. Jag brukar ta en fuktig ren handduk och torka av med också.

Ja men sen är man klar!

Resultatet syns, och det känns. Huden känns verkligen rengjord och … jamen ordet är nog FRÄSCH.

Man drar ut orenheter, skalar bort död hud och får en känsla av bebishud.

 

 

Jag tror att jag har använt Maybeautys produkter i tre år eller nåt nu, och det är den enda mask jag gör.

Supernöjd! Även tonåringarna gillar den, och det är väl egentligen ett bättre betyg eftersom de är kräsna och har koll:)

 

Jag tänkte att detta kanske kunde vara bra julklappar:)

 

Om ni också är sugna på att köpa de här produkterna så har jag ju såklart fått ett fint erbjudande till er:)

30% rabatt, låter väl fint va:)ange bara koden  carolafacepackage eller klicka HÄR

för att komma direkt till erbjudandet ::)

 

Kommentarer

  1. pia

    Du är så otrolig lik Janelle på andra bilden från slutet 😉 Men vad säger man: Sådan moder sådan dotter, du är otroligt fin med eller utan makeup och du bjuder verkligen på dig själv 🙂 Önskar dig en skön kväll!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing