Okategoriserade

Det sa bara Pang!

Jag har varit i Stockholm idag. Körde bil för jag skulle inte in i city utan till ett villaområde, jag hittar absolut inte med allmänna transportmedel.

Eftersom jag inte hittade överhuvudtaget ?så körde jag på GpS och som vanligt fick ju den spunk sista biten. Så är det alltid. Snurrade och snurrade, den visade in mig i alla villaområden, runt en sväng och sen ut igen, helt galet. Men fina områden 🙂

Jag hatar att komma sent, och tar alltid till minst en kvart extra, idag drygt en halvtimme, för att ha tid att köra fel, fastna i köer osv.

När tiden börjar rinna ut och man känner att pulsen är på väg upp, man har gormat på gps-damen några gånger och åkt i samma jäkla rondell från olika håll åtta gånger så är det inte så kul.

Inte var det ett endaste dugg kul en stund innan heller, när jag körde på motorvägen så smällde det plötsligt till. Som ett jäkla pistolskott rakt i vindrutan och jag blev så rädd att jag hukade bakom ratten 🙂

Ett stort fult stenskott!

Jag har ju fått det förr men aldrig att det smällt så där. Holy Moses först trodde jag att hela rutan skulle börja krackelera, sådär så man inte ser ett dugg, men så illa var det ju inte. Som tur var, hade varit svårt att köra 120 utan sikt framåt ?

Det hände inget mer, men det är snudd på så stort att det inte kommer gå att laga, det sitter precis vid ratten. Palla byta hela vindrutan nu.. lagom till Inga-utgifter-just-alls-månaden 😉

Jag körde av vid Ikea på väg hem och bokade tid för lagning. Tänkte att om jag hade tur skulle de ha en om typ fem minuter men så kul var det inte. 11/12 på Carglass dit jag brukar åka men 7/12 på Ryds bilglas.. är det nån skillnad?

Ja, jag bokade den ena först innan jag kom på nån annan aktör, och ja jag bokar av. Så fort ni sagt vilka som är bäst, och billigast:) Det går väl på bilförsäkringen på nåt vis?

Jaja. När jag lämnade in bilen på service hade de gjort en notering om stenskott, som behövde lagas, bara det att jag liksom inte ser vart… det finns ett som redan är fixat. Som jag försökt laga flera gånger;) men carglass bara skrattar och letar reda på nåt annat när jag ändå är där liksom;)

De kanske kan hitta det verkstan menade.

Eller ryds var det ju:)

Jaja!

Min Stockholmstripp var otroligt underbar!

Jag ska bara laga mat och skjutsa barn så ska jag berätta för er?

Hörs lite senare!

Kommentarer

  1. Anna

    De flesta stenskott går att laga och priset beror på ditt försäkringsbolag. Självrisken ligger på max 200:- för en lagning så länge du har hel eller halvförsäkring.

    1. barbro Carlsson

      Vi testade att laga en gång, aldrig mer det ble ny ruta men det blev ju tack och lov gratis tack vare ok backup…

  2. barbro Carlsson

    Kolla först med försäkringsbolaget vad de säger. Ett annat tips är ok s backup försäkring. Det är en tillägsförsäkring då har man två glasbyten / år bland annat. Mycket värt pengarna.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting