Okategoriserade

Europe:)

Ja. Igår såg jag Europe spela igen då:)

För vilken gång i ordningen har jag ingen aning om men nu börjar det bli riktigt många. Första gången var tidigt 80-tal hemma i isladan i Uppsala. Strax efter att de vunnit Rock -SM, sen har jag sett dem på större ställen och nu igår var det Annexet Globen.

Jag hade fått med mig både Helen, min partner in crime när det gäller just Europe, och Janelle och Corrinda 🙂

Woooow! Äntligen kan man introducera kidsen till lite riktig musik.

De hade koll på ungefär en låt, ungefär den som alla har koll på, ni vet vilken:)

Vi började med att köra fel! Den har ni ju aldrig hört förut va;)Och det var nog första gången någonsin jag kört så fel till Globen, fattar inte riktigt hur det gick till, men fel blev det. Så ett ärevarv i Fruängen kördes innan vi kom på rätt köl. Vi gled in ganska precis när förbandet började spela, och eftersom mina tjejer ännu inte fattat att man ska stå längst fram så ville de stanna längre bak. Varsågod, men jag ska fram:)Helen hakade på och vi hade inga problem alls att komma väldigt nära.Förbandet var okey. Men det är ju inte dem man vill se:)När de slutat trängde folket ihop sig och vi hamnade ännu längre fram efter att ha gjort några schyssta förflyttningar ;)Så här enkelt att komma långt fram var det INTE förr. Dessutom klämdes man rätt hårt mot kravallstaketet då om man råkade hamna där vilket vi nu aldrig gjorde. Om det var bra?Ja! Såklart, det här är rutinerade killar 🙂Och glada!Älskar när man ser att de har kul där uppe på scenen och bjuder på sig själva :)Ni får kolla min instagram för videos!!CarolawetterholmDet enda tråkiga är att det tar slut för snabbt. De har släppt ett nytt album ganska nyligen som jag lyssnat lite på, och som de körde några låtar ifrån. Och det är kanon. Riktigt, riktigt bra! Så härligt att de fortfarande lyckas göra den där musiken man älskar, på nytt vis men ändå gammalt :)Älskar de här snubbarna. Fatta vilken tur man har att ens gamla idoler är Alive and kicking🤘🏼Ja, jag köpte en tröja. Min vise vän har ju meddelat att om man inte köper tröja har man inte varit där. Fatta vad många konserter jag inte varit på, som jag trott att jag sett 😜Jag gillar inte tröjor med folk på. Det är roligare med loggor:) Ett stort Joey Tempest ansikte är inte min grej så det var tur att de hade samma tänk :)På väg hem stannade vi på Donken Alla var hungriga och vi behövde lite påfyllning. Jag körde och det är så drygt att köra i kolsvarta mörkret, men det gick bra.Hemma så släppte jag av Corrinda och hämtade upp Patricia som varit barnvakt, skjutsade hem henne och sen Janelle och så hem igen.Sängen lockade :)Nu sitter jag på ett tåg, vi närmar oss Uppsala så jag får lov att sluta, men vi borde hinna höras ikväll! Ska bara träna först :)Ha det gott !!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing