ShoppingTips

Julklappstips:)

Jag har hittat en kul funktion där man kan göra collage:) Och eftersom jag tycker det var kul, så hoppas jag att ni gillar dem:)
Det här kommer från Designtorget allt ihop, en favoritbutik att bara gå och drälla i, pilla på allt och där man alltid hittar saker till en som har allt.
Julklappar för under 200kr:) Jag älskar ballografpennan, den finns i fler färger. Och fågelmataren! Men jag kan ju inte ha en sån när jag har katt, det vore att servera henne lite väl enkelt:)
|
Och prylar under 500kr:)
Här är jag kär i den rosa lampan, och ljusstaken med tändsticksask.Jag saknar alltid tändstickor nämligen.
Och såklart, de  dyrare sakerna:)
Eller inte mer än 1500kr, men det mesta under en tusenlapp. Här måste jag liksom ha brandsläckaren! (Den kostar 795kr)Mina är sådär vanliga röda och trista…värdelöst.
Nå, hittar ni nåt?
Annars finns det massor på Designtorgets hemsida:)

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Nä fy så tråkigt 🙂 Jag vill aldrig sluta med julklappar, tycker det är hur mysigt och kul som helst:)
      Och jobbigt, men det skulle inte kännas ett dugg som jul annars:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting