OkategoriseradeShopping

Julshoppa med Refunder:)

I samarbete med Refunder

Jag har ju berättat för er om Refunder.se förut. Kommer ni ihåg?

Om inte, så är det supersmart att läsa vidare! I alla fall om ni, som jag, handlar på nätet. För då ska ni absolut använda er av det. Jag glömmer det ibland, och det är så korkat, för man får ju riktiga pengar tillbaka på det man handlar:)

Refunder.se  är alltså Sveriges största cashbacksite som ger dig pengar tillbaka på alla dina onlineköp. Hur då? tänker du. Det är inte ett dugg konstigt:)

 

Refunder.se får nämligen en provision av butiken för att de rekommenderar dig som kund, och 50 % av denna provision kommer alltså dig till del, i form av kontant återbäring.

Du samlar din återbäring och kan när som helst gå in på ditt medlemskonto och se hur mycket pengar du har. Så snart du har mer än 100 kronor kan du föra över pengarna direkt till ditt bankkonto.

Med över 700 anslutna butiker inom mode, inredning, skönhet, hotell osv så kan man spara sköna slantar. Jag fick tex tillbaka finfina pengar på vårt hotellrum i New York:) Sen glömde jag det när jag bodde i Växjö..och surade såklart över det.

Jag handlar mycket på CDON, Åhlens, Cellbes, Glamazon Lekmer osv. När jag julklappshandlar på nätet så får jag tillbaka pengar överallt:) Det är så enkelt att det är rena barnleken. Och låter ju som ett hittepå, men är rena sanningen.

Givetvis är det gratis att vara med hos Refunder.

Nu i julklappstider så tänker jag inte glömma att gå via dem en enda gång. För att säkerställa att jag kommer ihåg, mitt minne är ju suveränt, men kort;) så har jag installerat Refunder-knappen.

Den ser ut som en liten krumelur intill adressfältet 🙂

Där ↓

Har man den installerad så ser man direkt om och vilken återbäring man får, och man behöver bara klicka i den blå rutan. Perfekt! (Den finns bara för dator, ej mobil och platta)

Man behöver alltså inte göra ett dugg mer, rutan med hur många procents återbäring man får kommer upp automatiskt när du besöker en sida som är ansluten till Refunder, och så klickar man i att man vill aktivera den. Superbra!

Jag kan ju inte berätta vad för julklappar jag ska köpa, man vet aldrig vem som läser;), men Jamie tex gillar de här Nerf-gevären. Om jag handlar via Refunder på Lekmer, så får jag 3% av mitt köp i återbäring. Det är ju lite olika såklart, men det står alltid klart och tydligt.
Att spara både tid OCH pengar är ju inte helt fel, speciellt inte i juletider när man ska hinna med så himla mycket.
Och vet ni då?
Nu får ni DUBBEL återbäring på ett köp via Refunder om ni klickar HÄR 🙂 och ni får dessutom 50kr insatt på ert Refunderkonto efter ert första köp.
Hur bra är inte det!
Tid är pengar, och Refunder.se är dubbel återbäring. Värsta winwin 🙂
Shoppa lugnt:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing