Okategoriserade

Maybeauty Hårserum, min absoluta favorit:)

I samarbete med Maybeauty

Ja, idag ska jag berätta om min absoluta favoritprodukt från Maybeauty, jag kan nästan sträcka mig till att det är min all-time-high favorit.

Jag snackar om HÅRSERUMET! Den här har jag svårt att klara mig utan. Jag har hällt över i en liten flaska som jag har med på resor:) Har ni testat det? Ja serumet alltså, inte att hälla över på småflaskor;) även om det är ett toppentips, för vem vill släpa ett endaste gram i onödan?

Moroccan Miracle Hair Serum är ett ultralätt hårserum, med kraftfulla essentiella fettsyror, som går djupt ner i varje hårstrå och gör det silkeslent och ger en skinande look.

Det är INTE testat på djur.

Moroccan Miracle Hair Serum gör håret mer lätthanterligt, och så här års mindre elektriskt och flygigt. Jag avskyr när det sprakar om håret och det fastnar i ansiktet, så bara för det skulle jag använda det här. Men den har massa andra goda kvalitéer med:)

Jag har det tex. ofta i ungarnas hår och det går som en dans att kamma.

Mitt hår torkar supersnabbt ändå, men jag märker skillnad om jag inte har serumet, att det tar lite längre tid på sig. Det viktigaste när man använder hårolja tycker ju jag är att det inte ser fett och flottigt ut. Det är ju liksom inte det resultatet man vill åt;) Den här ser bara skinande ut.

Jag tvättar håret alldeles för ofta eftersom jag tränar, jag vet att man kan låta bli, men det känns som att man fuskat då:) När jag tvättat håret så handdukstorkar jag det, oftast genom en extra fuktslukande hårhanduk, som jag snor upp som en turban på huvudet ett par minuter. När jag torkat mig och klätt på mig så är håret lagom fuktigt.

Då tar jag några droppar, här får man ju anpassa efter sitt hår. Jag har kanske 2-4 pump.

Jag gnuggar serumet mellan händerna så det ska bli sådär härligt varmt, och sen drar jag händerna genom håret.

(Ja svårt att fota med en hand:) Jag har ingen assistent, hehe.)

Jag drar händerna genom längderna, inte uppe på huvudet. Förutom ibland, då kan jag rufsa in lite där med, men undviker hårbotten. Ofta tar jag till sist ett pump till som jag bara har på topparna.

Mitt hår behöver klippas nu, men Moroccan Miracle Hair Serum gör faktiskt så topparna håller sig fina längre, de repareras, och håret blir starkt.

Jag brukar sen borsta igenom håret för att få ut oljan överallt.

Sen har det typ torkat och är skinande blankt. Återigen, det är svårt att fånga på bild, men jag lovar att det är superfint:)

Det känns lätt och luftigt, och doftar svagt men gott.

Jag laddar alltid upp med Moroccan Miracle Hair Serum när jag får möjlighet, det är drygt som sjutton men alla tjejerna använder det så det är skönt att inte bli utan. Flera år så har de fått i julklapp:)

Här kommer eran julklapp:)

Använd koden hairserumcarola 

för 30% rabatt eller klicka HÄR för att komma direkt till erbjudandet.

Jag kan såklart inte lova er att ni älskar det, men jag kan från djupet av mitt hjärta säga att Jag älskar det. Som sagt, det är min absoluta favoritprodukt:)

Kommentarer

  1. Jenny k

    Jag gillar verkligen detta hårserium. Ja har vid tidigare tillfälle köpt seriumet med rabattkod från dig,sen dess använder ja det efter varje hår tvätt,får nog passa på att köpa en eller två nya flaskor. Gäller det på övriga produkter också? Ha en bra kväll!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag tänker så här – scrolla förbi !! Om det inte är intressant så scrolla för bövelen! ?Jag själv googlar rabattkoder hos bloggare när jag ska shoppa och sparar sköna slantar 🙂 och älskar det.

  2. Jenny

    Jag vet att ni bloggare får betalt för att skriva om dessa produkter och det finns ju en chans att ni faktiskt tycker dom är lite bra också. Men jag är så trött på reklam för detta företag! Ser likadant ut på alla bloggar så det känns så onaturligt. För mig har sånt här bara motsatt effekt och skulle aldrig köpa något från detta märke.
    Vet att det ingår i ditt jobb och att jag är jävligt gnällig.. Men älskar verkligen hur du skriver när du skriver från hjärtat. Har följt din blogg i massor av år och gillar den så mycket och är så less på den här typen av reklaminlägg.
    Tack för en i övrigt grym blogg.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja, men jag älskar på riktigt de här produkterna:) Sen får du vara gnällig om du vill;) men de är riktigt superbra!

      1. Karin

        Jag är ingen bloggare eller något sånt, men jag verkligen Tokgillar Maybeautys produkter.
        Mina favoriter är detta hårserum, hårmasken, den svarta ansiktsmasken och lermasken.
        Så dessa kan jag varmt rekommendera, utan att jag får betalt för det.

      2. Jenny

        Okej, jag har testat ansiktsmaskerna och tycker inte att dom är speciellt bra. Alla bloggare som gör reklam för dessa produkter gör det på exakt samma sätt, kanske därför det är svårt att ta till sig. Men ber om ursäkt för min bitterhet ?
        99% av det du skriver älskar jag att läsa så, så länge du orkar blogga kommer jag läsa. Ha en fin dag!

        1. Karin

          Hej Jenny!
          Kontakta Maybeauty och berätta att du inte är nöjd, så hjälper dom dig ??
          Jag var inte nöjd med en ev deras produkter, den funkade inte alls på mig, jag kontaktade dom och de skickade genast ersättning.
          Och som sagt, jag är inte sponsrad på något sätt av dom eller någon annan, så det är inte därför jag skriver det här ?
          Trevlig helg!

        2. Profilbild
          familjenannorlunda

          Ja, det är samma upplägg på inläggen eftersom det är så Maybeauty vill promota sig. Alla företag har bestämda kriterier man ska uppfylla och det är ibland massor av korr som skickas fram och tillbaka. Jag vägrar göra reklam för saker jag inte tror på eller har testat. Sen är det såklart så att allt inte passar alla:)
          Men om du inte testat håroljan så ge den en chans, den är riktigt vass:)
          Min frisör säger att hon håller med, och hon samarbetar inte med dem ?
          Och sim nån sa, kontakta Maybeauty om du har klagomål ?

          1. Jenny

            Gulle dig ? vet att du inte samarbetar med vilka som helst och det är verkligen något som jag som läsare uppskattar ska du veta.
            Ibland blir det bara för mycket av samma när en läser många bloggar.
            Jag önskar dig en fantastisk helg!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting