Tips

Skynda fynda!

Jag har precis skickat en stor beställning till Cellbes. 

Beställer man före klockan 13.00 den 17 december så har man sina varor innan jul!

Det är bra, framför allt för mig som inte har så bra framförhållning:) Jag hade siktat in mig på bland annat tomten här nedan, och lammfällen, men inte kommit till skott riktigt.. och ska man ha en tomte är det ju kul om den finns hemma till jul liksom. Men nu kommer den göra det:)

Jag vill också tipsa om gardinerna. Jag har de här gråa längderna, och kommer inte byta till mina vanliga julgardiner för de här är så fina! Enkla och söta. Jag har dubbla längder för jag vill kunna dra för när solen skiner in. Har fönster längs en hel vägg.

 

 

Cellbes Pläd Gråbeige | Cellbes Juldekoration | Cellbes Tomte Röd Brun | Fondaco Gardinlängder 2-Pack Grå | Cellbes Fuskpälsmatta Grå | Fondaco Duk Linne Röd | PR Home Stjärna Svart | Star Trading Ljusstake Gustavo Krom |

 

Jag har även matchande hissgardiner

I flera rum:)

Gråa eller vita.

De här tycker jag är skitsnygga.  Ni som var med på 90-talet kanske minns gardinkreationerna då? Massa tyg, sytt som dubbla breda kanaler som man fluffade upp eller till och med hade nån slags fyllning i för att de skulle vara puffiga.. Helst i stormönstrade brokiga färger.. Alltså jag storknar när jag tänker på det;)

Jag misstänker att min aversion mot stora prilliga mönster kommer därifrån helt klart.

Idag föredrar jag enfärgat, eller vitt i vitt, grått i grått eller vad det nu kan heta:)

 

Cellbes har rea på en hel del julsaker nu så passa på att fynda!

 

Nu när jag klarat av en stor grej på min to do-list ska jag skriva ett inlägg också:)

Ni kan ju kolla in på Cellbes under tiden:)

Snart tillbaka!

 

 

Kommentarer

  1. åsa i åsele

    Helt ärligt så tror jag icke att Cellbes hinner leverera något innan jul ifall man beställer 17 december, tyvärr, anledningen till att jag misstror detta är enkel, det tog drygt två veckor (15 dagar) för vårt cellbes paket med julgardiner. Vi beställde i god tid före 1a advent och paketet kom tisdag efter 2a advent.

    1. familjenannorlunda

      Jag tror det är lite olika. Jag har fått ally mitt jag beställde natten till den 17/12 men ibland tar det längre tid. Har de lovat så är det ett löfte de försöker hålla det är jag övertygad om 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing