Okategoriserade

Dopparedan!

Jajamen det är Julafton?

Och jag var klar innan midnatt och har sett en julfilm, vilket var ett mål:)

Alla barn har städat, en del mer än andra men till sist så fattar de äntligen att det är sista sekunden och då går det undan. Man får blunda för allt som göms bakom dörrar och sådär. Men.. firar man jul i garderoben? Nej, så varför städa där då:)

Igår fick vi in granen. Jag skulle bara ner på stan och fixa det sista, och det tog hela dagen.. Gosh! Men medan Janelle och Simon fixade tacos, som jag kom hem med en kvart efter att de kommit 😉 så sågade jag av stammen, bar in den och puttade ner i julgransfoten. Sen har den druckit flera liter vatten 🙂 Underbart!

Den fick stå och acklimatisera sig medan vi käkade och så klädde vi den sen.

Idag fick jag åka iväg igen och handla för jag hade glömt lite saker, men det gick snabbt, och sen har vi städat och gjort julgodis. Det vi gjorde häromdagen är spårlöst borta???

Så koka mer kola, göra snickerskaka och pepparkaksskumtomtecookies. Check!

Jag har sopat bort åttahundra liter vatten från uppfarten och ner i avloppsbrunnen på gatan. Min uppfart samlar vatten mitt på, där det stått bilar i femtio år misstänker jag;)

Sen saltade jag och hoppas det töar bort, skitväder som inte ens kan bestämma sig för plus eller minus.

På kvällen lade ungarna alla paket under granen, det är nästan lika kul som att öppna dem:) de klämmer och känner.

Det här är innan syrrans och mamma och pappas paket tillkommit?Jag vill ha överflöd på julen! Mina barn får inte speciellt mycket övriga året, mer än vid födelsedagar och när det behövs så jag tycker om att få skämma bort dem med massa klappar ?

Jag skänker till välgörenhet med, hela året så helt ego är jag inte.

Alla hjälps åt:)

Och nu har tomten varit här med små paket i allas strumpor. Även min:) Helt underbart ?

Jag ska sova, men är lite för uppe i varv för det, men det är kanske som med barnen, bara de lägger ner huvudet och blundar så somnar de:)

Jag ska försöka ?

Jag och barnen önskar er Alla en riktigt God Jul ❤️

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting