Okategoriserade

Det kommer en vår:)

Igår skrev jag att Cellbes hade rea, men att de även fått in vårnyheter. Jag tänkte inte alls kolla eftersom jag minsann inte är en såndär som har brådis med att städa undan julen och få in tulpaner och ljusa textilier.

Det gick sådär;)

Jag råkade få syn på den supersöta lampan i tyll och där vaknade villhöverbegäret. Jag har bara ingenstans att sätta den…? Men visst är den söt? Finns

Ljusslingan med bollar har vi redan hemma, i olika färger:)

 

 

 

Och bäddset med rosa blommor är VÅR, det är dessutom ekologiskt, extra tumme upp på det.

Mattan är jag sugen på till vardagsrummet.

Och hela det här rummet gillar jag.

Allt från Cellbes 

 

Jag kommer INTE att ha vår hemma på länge än:) men för den delen så kan man ju förbereda sig. Och jag är svag för allt pastelligt och ”tjejigt” (skjut mig för att vara ickePK om ni vill) så våren är verkligen min tid:D

På alla sätt och vis. Bara några månader kvar nu…;)

 

Kommentarer

 1. Birgitta S

  Hej!
  Sitter själv o kollar på Cellbes o det har så mkt fint och prisvärt behöver både gardiner till vardagsrum och en ny kappa till köket. Fast än så länge är julsakerna framme här har ingen brådska mysigt med något som lyser upp i mörkret o så länge inte granen barrar får den vara kvar.
  Hälsningar Birgitta S

 2. Karin

  Och jag vill ha vår nu!
  Plockar alltid bort julen till nyår, för att få en clean start på det nya året. Sitter som bäst och letar vårgardiner på jotex och funderar på om affären har fått in jordvivor i härliga färger ännu? 😉

 3. Jenny k

  Ja kollade på den lampan igår o precis samma sängkläder o gardiner?. Så här ska handlas. Ja tycker Cellbes hade fått in en massa snyggt. Sängkläderna men blommor tyckte ja va både fina,våriga o så var det ”kul” att det var samma mönster i lakanet,underlakan brukar ju vanligen vara enfärgade. De hade även fler underlakan med ”mönster”. Cellbes har blivit en favorit butik att handla ifrån,både när det gäller heminredning o kläder o oftast till bra pris. Ha en fin dag!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing