Vardag

Cuteness overload:)

I går tränade vi cirkelfys. Årets sista, och det var ett bra pass. Jag gillar fortfarande inte banan Olle har lagt upp men den är ok. Jag kände mig ovanligt stark, och det är ju alltid skönt.

Det blev en cuteness overload där, då det vimlade av sötnötar, och sen sprang vi på ytterligare en av dem på Maxi. Holy smoke vad mycket tjusiga människor det finns:)

Jag hade med mig Lovelia och Jamie på träningen. De älskar att vara med på uppvärmningen och sen nedvarvningen och skuttar runt som glada små troll. Jamie visade att han hade full koll på vad David brukar ha för övningar, och klättrade upp med fötterna på väggen:) Han är jätteförtjust i David men vågar verkligen inte visa det, haha.

Hm, jag skulle berätta något om träningen men har glömt vad… Jaja. Det gick bra i alla fall! Och det lovar gott för nästa år.

Det jobbiga är bara att det kommer krylla av folk på gymmet och alla pass efter nyår. Folk som ska ”ta tag i sig själva” Det är såklart jättebra, men vafan, de snor ju alla pass från oss:D Men de brukar droppa av framåt slutet av februari. Jag började själv i januari så jag driver exakt lika hårt med mig själv här.

 

Efter träningen så åkte vi till Ica Maxi för att handla nyårsmat, men det slutade som alltid med att vi åkte till Citygross i stället. Vi ska äta nåt jag inte kan stava till som förrätt, cevicinånting på hummer. Ja, hummer, det fick bli det. Jag vet egentligen inte vad det är vi ska äta utan det är syrrans ansvarsområde. Jag får väl fixa fläskfilen vi valde till huvudrätt:)Vi yrade runt och svamlade, bytte maträtt och velade. Ingen aning om vi fick till allt som behövs, men vi kommer att bli mätta i alla fall:)

Köpte massor av tomtebloss också. Barnen vill att jag ska köpa raketer, men alltså…Ja det är vackert och kul. Men svindyrt och man eldar på allvar upp stålarna. Nä, det blir inga raketer:)

Nyår blir lugnt. Det är så jag gillar det bäst just nu. Det är sånt stress och press inför jul att det är superskönt att bara ta det enkelt och lugnt på nyår. Vi ska äta, spela spel, se Grevinnan och betjänten och sen äta godis, dricka champagne och snacka ännu mer. Jag har ju även det delikata att jag har tonåringar som kan behöva hämtas eller undsättas, så det känns som allra bäst att hålla sig näst intill nykter och på banan.

 

Vad förväntar ni er av 2018?

Jag tror att det kommer bli ett bra år:) Jag tror det kommer hända positiva saker som jag inte varit med om förr, och positiva saker jag känner igen. Positiva saker. Det hoppas jag kommer vara det ledande.

Jag tänker göra ett seriöst satsande på att verkligen ändra mina matvanor. Jag äter inte dålig mat, men jag äter alldeles för mycket godsaker:) Så lite Beach -18 är på sin plats. Jag vill hinna träna mycket mer än i år då det varit lite för mycket sjukdomar och latmaskar som stoppat. Jag vill se så många konserter som möjligt. Jag har tre inplanerade – Imagine Dragon, Bryan Adams och Guns n´roses. De sista i Göteborg så det blir en hel helg där. Systers ansvarsområde är att boka hotell….har du gjort det?

Sen vill jag åka tillbaka USA:)

Jag ska skriva massor, eftersom det ingår i mina studier. Jag kanske får arslet ur och skriver min första bok, men det kan också bli tvärtom. Jag funkar lite olika, antingen blir jag extremt kreativ när jag har massor att göra, eller så gör jag bara det jag absolut måste. Så med tanke på att jag ska skriva 10-15 sidor i vardera kursen,( i månaden) och läsa fyra eller fem andra kursares 10-15 sidor, ( alltså åtta till tio historier totalt, två kurser minns ni ) som kommer bli fler, ingen av oss verkar vara världsbäst på att hålla angivna sidor;) så kanske jag inte hinner mer än det.

Jag hoppas det blir massor av sol och värme!

Massor av skratt och massa kärlek.

Kanske en speciell kärlek? Hm, jag vet inte. Jag vet att jag i alla fall inte är lika totalt anti mot att släppa in en man i mitt liv längre, så det skulle vara möjligt. Jag vet inte:)

Massa fotboll och massa öl:) Och ännu mer träning såklart då;)

Jag vill se massa bra filmer.

Jag vill ha kul!

Jag vill testa akupunktur. Mot vad? Ja vad som helst:) Syrran snackade om nån jobbarkompis som gått dit och bland annat blivit av med sin morgontrötthet:) Och en annan kompis skulle visst bli av med sin allergi. Jag har fått akupunktur för många år sen, i nacken och kanske hälsenan…minns inte. Men det var säkert bra. Ska bara komma på nåt att bota först.

Åka massa slalom. Snart så, det ska ju bli umgänge på söndagar nu ett halvår framöver, öven om det inte verkar kicka igång direkt av nån anledning. Jag bryr mig inte längre, han får väl göra som han vill, men när det blir så innebär det att jag kan pipa iväg söndagar och åka:) Men, mest troligt så drar ju han till Thailand i en jäkla massa veckor i och för sig så jag missar ”mina lediga dagar” Haha, jag har aldrig lediga dagar, eftersom det alltid är några hemma, men ni fattar.

Det är fem år sen i februari. Jag måste säga att jag gjort det rätt bra ändå, som roddat familjen så här bra. Ja, jag har god hjälp av mina föräldrar och syster, men allt ligger till syvende och sist på mig. Fasen en klapp på axeln kan man väl få ge sig själv 🙂

Man borde bli bättre på att tala om vad man är bra på helt enkelt. Utan att lägga så mycket värderingar i det.

Fuck Jante. Men glöm inte ödmjukheten:)

Okey, bli bättre på att vara snäll mot sig själv. Och tala om vad man är bra på:)

Jag vill få er att dra på smilbanden när ni läser:D Och jag hoppas att ni kommenterar en massa, frågar och har åsikter.

 

Äh, jag tror att 2018 blir ett bra år! Det måste man ju, man kan ju inte vara neggo redan innan det börjat.

 

Och vet ni då…?

Nu är det de sista skälvande timmarna av 2017…det har gått ett helt år sen förra nyår! Helt galet.

 

Ha det nu toppen!

Om jag hinner så kanske jag kikar in senare, men annars….så hörs vi i januari okey?

Gott nytt år kära, fantastiska vänner ♥

 

Kommentarer

 1. Kristina Å.

  Gott nytt år! Jag tror och hoppas 2018 kommer bli ett superbra år för dig. Dina barn växer och blir äldre, mer självständiga och redo för livet vilket ger dig bra förutsättningar för ditt eget liv och kanske lite mer ”egentid”. För egen del hoppas jag också det. Att äldsta dottern hittar boende och kan flytta hemifrån, att mannen får nytt jobb, börja träna igen när hälsporren släpper och mycket annat. God fortsättning!

 2. Emma

  Kolla upp om det finns akupunktur mot sötsug. Isf är jag beredd att betala dyra pengar för det. ?

  Fem år utan aset är bra jobbat! Du är grym som roddar allt själv och han ja vad ska men säga…? Patetisk looser kanske är på sin plats?

 3. Tess W

  Gott nytt år! Hoppas alla dina önskningar slår in!! Har hängt med dig hela vägen så jag vet vilken stark kvinna du är!!! Du klarar allt, men jag hoppas 2018 blir lugnt, skönt och bra för dig och alla barnen dina! Stora kramar Tess W

 4. Hanna

  Jag fick ju en brutal överraskning för 3 veckor sedan. Min sambo sedan ca 6.5 år hade gift sig för 8 månader sedan med en 15 år yngre tjej i sitt hemland. Nu är han i sitt hemland och har kul. Här sitter jag bruten men en känsla av att vara gammal och värdelös. Så jag vill må bra igen 2018. Är bitter och rätt arg. Ledsen och besviken. Såklart blev det mitt ansvar att ta hand om barnen medan han roar sig med den nya. Hon ung och fräsch. Jag inte. Skulle vilja ge mig iväg under en längre period för att bli människa igen. Blir aldrig samma person igen. Bedviken som fan. Hans vänner och släkt visste alla om hans giftemål. Fy fan vad hårt det känns. Nya tag 2018!

  1. familjenannorlunda

   Jag förstår dig❤️ och föraktar din exsambo. Kommer aldrig begripa mig på hur man är funtad när man inte kan vara ärlig! Ja det är tufft men man måste .
   Jag tror säkert att du är fräsch och fin!! Du har oavsett inte betett dig som ett rövhål och det kommer kännas bra i längden 🙂
   Jag hoppas och tror att du kommer må bra igen. Det tar lite tid såklart och låt det göra det. Han är inte värd att andas samma luft som du helt enkelt.
   Du är den bättre av er!
   Stor kram och även om det låter illa – ett riktigt gott nytt år!! Det kan bara bli bättre ❤️

   1. Hanna

    Det känns som livet aldrig blir detsamma igen. År av lögner. Inget var sant. Hur kan en kvinna bli så viktig, viktigare en sin egen familj? Han vill ta med henne till Sverige. Detta har planerats bakom min rygg under en längre period. Jag fick tom prata med henne på telefon för ngt år sedan. Då var hon hans ”kusin”….lögner och åter lögner.

 5. Ella

  Gott nytt år! ? Jag hoppas att mitt 2018 blir ett lite mindre ångestfyllt än 2017 och helst helt utan jobbsökande, haha. Gud vad jag hatar anställningsintervjuer!!

 6. Ing-Marie

  Hoppas verkligen att Ditt 2018 blir så bra som Du vill. Du är bara så bra som Du själv skriver när det gäller att få ihop alla i familjen, så klappa Dig många många gånger på axeln. Gott Nytt År!!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing