Shopping

Lindex rea:)

Innehåller affiliatelänkar

Jag älskar själv rabattkoder och scannar nätet efter sådana när jag shoppar på nätet. Det finns ju nästan alltid någon kod på någonting som man behöver, och hittar jag inget alls blir jag besviken:D

Som nu när jag behövde lusmedel till exempel. Jag hittade ingenting någonstans:/ Skit. Nu hade jag iofs inte haft tålamod att vänta en sekund på leverans utan det var tvunget att shoppa i fysisk butik, men jag hade bunkrat till omgång två i alla fall.

Därför tror jag att ni funkar likadant 🙂

Just nu får ni 25% extra på alla rea på Lindex med kod: rea25x  Gäller 18-23/1

Rabattkoden gäller på dam, barn och underkläder! Jippie jag som hade önskemål om just underkläder från ungarna har så klart redan shoppat:)

Det här gillar mina tjejer. Och jag förstår dem, det är mjuk och skönt.

Den kallas T-shirt BH

Bustier

Sen ett gäng olika underbrallor med, och strumpor… alltid strumpor. ( jag hatar strumpor;) )

För de mindre fanns det massor också. Jag har precis insett att jag minsann återigen kan få lägga fokus på bebiskläder:D Det är det roligaste som finns att shoppa, finns inget gulligare.

Tack Janelle  ♥

Den här till exempel. Jag kallar den för overall, men den heter visst Jump-in nu för tiden;)

Jag VET att det är ett kalasbra plagg, har haft ett helt gäng till mina ungar. Jag är ju nu funtad på ett kanske annorlunda vis än många andra och packar inte in mina bebisar i tokvarma lager på lager. Jag har tex. knappt haft ytterplagg:) I babyskyddet har jag haft en kanonbra overall-filt, ska visa den senare när jag hittar en bild på den. Då sätter man bara på bebisen en mössa och så viker man runt filten och spänner fast remmarna på babyskyddet och vips har man en påklädd bebis, som det är supereasy att öppna upp när man går in i varma butiker. Den ska såklart Janelle få överta, vare sig hon vill eller inte:D Och då räcker det utmärkt med något sånt här under, de kallasta dagarna kör man en filt över bara. Mycket bättre än att överhetta sin bebis, jag lovar.

Stackars Janelle och Simon…det finns risk för att jag blir en asjobbig mormor, med all min erfarenhet så vill jag ju dela med mig. Men hon kan konsten att säga ifrån, så jag oroar mig inte:)

 

Sen fanns det som vanligt mycket för damerna också på rea.

Ni hittar rean HÄR  🙂

 

Nu ska jag gå och skruva ihop en hylla. Den har varit ihopskruvad en gång så pluggar osv sitter kvar, och det finns ingen bruksanvisning så det kan bli kul:) Jag har satt ihop ett antal sådana här förut så det bör inte vara några större problem. BÖR 🙂

Den ska stå i pannrummet och hålla ordning på vantar och mössor och sånt här mindre tjafs som inte direkt behöver ha en stor plastlåda. Annars har jag köpt ett gäng stora plastlådor med lock för att ha ordentlig ordning där. Jag fick ju röja satan när vi hade översvämningen där nere och jag försöker nu att inte spara massa skit, utan det är mestadels sånt vi använder. Sofföverdrag, filtar, plädar, vinterkläder, täcken, kuddar:) Sämsta med platslådor med lock – det luktar plast av sakerna. Bästa – inga överraskningar i form av feta äckliga gigantiska spindlar 🙂

 

Vi hörs snart:)

 

Kommentarer

  1. Fnulan

    Åh jag känner igen det där. Jag har sååååå mycket från Mira till Ärtan. Men Du vet, Cornelia ska inte ha för mycket färg, för mycket rosa eller nåt konstigt. Men när hon inser vad allt kostar så kommer hon nog till mamsen och vill ha =)
    Dom har handlat massor begagnat annars.
    Ska du och jag ta en helg i Ullared kanske? Shoppa mormors grejer? OCH dricka öl, det är vi bra på!
    Puss vännen

  2. Carina

    Ett tips från en mormor till en annan mormor! Man ska aldrig lägga sig i. Bara om dom frågar om råd och tips,då finns man och kan tipsa råda och hjälpa?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha jag vet exakt vad jag tycker om alla goda råd 😉 och kommer lik förbannat inte kunna vara tyst 🙂 Men jag vet också att jag är rätt bra på att vara diplomatisk så det kommer nog gå bra:)
      Och som sagt, Janelle och de andra kan fräsa ifrån 🙂

  3. Lotta

    Det är ju jättesvårt att inte ”lägga sug i” som mormor.
    Man har ju bara sååå många bra saker att dela med sig av.
    Jag har försökt att låta bli mennden kommer det där som man bara måste säga för om kan inte sagt nåt och så händer dem grejen som man var orolig för när man kunde ”förvarnat” lite då blir det ju inget bra heller…
    Svårt det där ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting