Konsert

Bo Kaspers Orkester – Allt ljus på oss!

Okey, okey jag vet att jag förvånar många av er nu. Bo Kaspers?? Gillar jag dem?

I ärlighetens namn så hade jag en mycket liten relation med Bo Kaspers. Jag har såklart hört dem, men de spelas sällan på de radiokanaler som jag lyssnar på, och dessutom bara i bilen. Kuriosa är att jag stred för att få namnet Casper på listan över tänkbara babynamn, men fick kalla handen, röstades ner av allt och alla. Jag älskar det namnet:)

Men så trillade det in en inbjudan.

Notera att det står Micael Bindefeld:)

Jag gillar att upptäcka nya saker, och att bli överraskad. Alltså tackade jag såklart ja:) Det kan ju egentligen inte bli annat är en kul och trevlig kväll. Dessutom på Cirkus i Stockholm, det är helt magiska lokaler med så mycket nostalgi i väggarna.

Min syster är mycket mer bevandrad i sån här slags musik än vad jag är, och jublade när jag frågade om hon ville följa med. Hon jobbar i Solna, så jag tog pendeln dit, och så möttes vi på MOS, alltså Mall Of Scandinavia. Jag har inte varit där, mer än en supersnabb genomgång när jag skulle på konsert, och en gång i parkeringsgaraget:) Det är ett stort köpcenter, fint och sådär, men ett köpcenter är ett köpcenter liksom. Jag blev inte så imponerad. Förutom av toaletterna! Haha, jag kanske är störd, men toaletter är viktigt. Här hade de stora, fräscha, snygga faciliteter. Och de hade en Babylounge:) Jag klev in och kollade, och förutom att det luktade bajsblöja så var det jättefint, med micro, amnings/flaskmatningsvänliga fåtöljer, barnvagnsparkering och massa skötbord, plus stor toalett där man fick rum med barnvagnen. En liten toa och en stor toa, ett litet handfat och ett stort handfat, och en sån där svinsmart stol på väggen där man kan spänna fast sin busiga unge som annars rinner runt golvet som ett kvicksilver och smakar på toaborsten eller trycker på larmknappen medan man själv sitter och uträttar sina behov. Toppbetyg på MOS skithus alltså.

Vi kikade in på Disneyshopen.

Det finns så mycket gulligt här, och jag funderade på att köpa några fler muggar, men jag har inte plats! Måste slå sönder några fula först;)

Vi gick runt och kollade alla matställen och som vanligt…så hamnade vi på  Donken. Fast MAX. Alltid. Man vet liksom vad man får och behöver aldrig bli besviken. Vi tog sen en sväng in på toa igen för att syster syster skulle byta kläder och fixa sig lite.

Så körde hon in till stan, och ut på Djurgården. Vi hittade en parkering precis utanför Cirkus, eller egentligen två men eftersom tjockskallen intill inte kunde hålla sig inom sin ruta så var det bara en och en halv. Jag fick den höga äran att backa in bilen, syrran tycker inte att hon kan. Det var trångt och meckigt som fan, men hon har en liten bil. Nu är den ju inte min så jag fick ta om några gånger men sen så.

In på Cirkus, via den röda mattan:) och ner till garderoben. Sen ägnade vi oss åt kändis-spotting:)

Först Arga Snickaren – Anders. Och varje gång man ser en känd person så rycker det i mungiporna, man ler och vill säga: Nejmen HEEEJ, det var länge sen! Och så inser man att ja, det var länge sen, nämligen aldrig:) Honom var vi sen tätt i hälarna hela tiden utan att mena det, och satt strax intill i salongen med. Sen fick vi korn på Hans Shimoda, Felix och Måns Herngren, Nanne Grönwall, Janne Schaffer, Kicken, Marcus vad han nu heter i efternamn, men från Sveriges Mästerkock, flera musiker, flera nyhetsmänniskor, Pia som är så rolig:) Martin Stenmark och Hanna Hedlund, Jonas Gardell och massa annat folk.

Ingen Mikkey Dee dock. Fortfarande ett av mina mest starstruck-moment:) Trummisen i Motörhead, det är stort:)

”Du ser fan livrädd ut” sa en kompis när jag skickade bilden till honom, han är stort Motörhead-fan. Och jag var livrädd, inte för Mikkey, men över att våga fråga om en bild:D

Vi fick champagne och efter att ha minglat stillastående i ett hörn;) och en av er fina bloggläsare kommit fram och hälsat ♥ Så kul!  så traskade vi upp till våra platser.

Jaja, dubbelhakan är i alla fall bara en;)

Salongen var fullsatt.

Så började de då.

Vi satt så himla bra, såg toppen och ljudet var perfekt:)

Jag är fortfarande alldeles hänförd över scendekoren!

SÅ BRA! Här är den låt jag faktiskt kände igen, I samma bil. Och då en dekor av en bil såklart.

Här var det klubbkänsla, med stenväggar och snygga lampor.

Och Kuba:)

Massa snack mellan låtarna, inte alltid jättekul, men väldigt personligt och lågmält och härligt. De sa att det var ett turnerande band, och för att inte rosta fast nu när de ska köra den här showen på Cirkus ett tag, så tog de en liten turné i salongen:)

Trummor på rad, maffigt som sjutton, och roligt.

Och här blev det lite vått i ögonvrån. Vilka fantastiska musiker det här är! Grymt imponerad.Publiken var med på noterna hela tiden, många hade sett Bo Kaspers tidigare men inte alla, så jag var inte ensam:)

Vi fick ställa oss upp och dansa lite, för som han sa, sångaren Bosse – ”Det är roligare att dansa än att inte göra det”

Det var svaret han gett sina barn när de bett honom låta bli att dansa på scenen för det såg för jäkla illa ut;) Jag ska genast anamma det, för jag dansar hellre än bra:)

Jag känner mig ganska så objektiv här, eftersom jag som sagt hade noll relation med den här gruppen sen tidigare. Jag kände igen vissa låtar, men det mesta var nytt. Och jag satt i två timmar och bara njöt:)

Det var varmt och charmigt. Mysigt och roligt. En suverän show helt enkelt. Musiken är ju inte min favoritgenre, men jag är så mycket allätare när det kommer till det ändå. Men jag föredrar rock och hårdrock. Sen älskar jag ju massa annat också 🙂

Jag kan ändå lugnt säga att det var en samling begåvade killar, både bandet och deras musikerkompisar. Trumpetaren och saxofonisten gjorde det hela magiskt. Jäklars vad bra det här var:)

Så om ni ska se en show i vår och inte vet riktigt vad, så kan jag tipsa er om Bo Kaspers Orkester – Allt ljus på oss.

När de var slut så köade vi ner till garderoben, med den fördelen att det då inte var kö till toan:) och så gick vi ut på parkeringen. ALLA bilar hade kört iväg utom våran, så det där med att jag backade in i stället för att låta syrran köra, för ”det blir skitsvårt att ta sig ut sen” det var onödigt;)

Om jag nån gång bli rik som ett troll och ska ha nån stor fancy tillställning, då ska den vara här på Cirkus. Det är så fint!

Jag älskar de här gamla ställena:)

Vi körde hem i ösregn, det var massor av vatten på vägbanan så det gick inte jättefort, och så stannade vi på MCD i Upplands väsby för kaffe, det är tradition:)

Vi kom hem runt ett på natten, och det var direkt i säng.

En jättetrevlig kväll!

Gå och se den här, och sen berättar ni för mig om även ni blev såhär härligt berörda att det liksom stannar kvar 🙂

Nu sova!

Natti natti:)

Kommentarer

  1. Karin

    Har inte varit på krogshowen, skulle egentligen gått när den var på Rondo men blev inte så tyvärr. Dock såg jag dem när de spelade på Göteborgskalaset för en tre år sedan och det var helt fantastiskt! Hela Götaplatsen var fylld av människor, magiskt!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing