Shopping

Lite rabatter:)

Innehåller affiliatelänkar

Jag kollar ju in på Cellbes var och varannan dag känns det som:) Men det är för att jag har lärt mig att saker kommer tillbaka. Saknas det något, t.ex den storlek jag vill ha så lönar det sig att återkomma. Jag antar att det är folk som handlar samtidigt som mig, men kanske sen ångrar sig, eller saker som returneras alternativt aldrig hämtas ut. Vad vet jag, och jag bryr mig inte jättemycket om varför de kan vara slut men sen återkomma, bara jag hinner sno åt mig det jag vill:)

I somras ville jag supergärna ha ett par kamouflage färgade brallor, jag hade köpt ett par som var superhärliga, men ville ha en mindre storlek. Också:) De var slut, slut, slut. Men plötsligt så fanns de:)

Och jag har nu två par, haha.

Nu börjar den årstid som jag helst handlar kläder, jag gillar inte höst och vinterkläder men älskar vår och sommarplagg. Jag har precis beställt de här jackorna:)

Jeansjacka kan vara ett av de bästa plaggen ever på sommaren, och eftersom jag absolut inte fick använda min gamla jeansjacka från åttitalet för kidsen så glassar jag runt i den här i sommar i stället 🙂

 

Bästa i den här omgången var nog reflexjackan! Jag såg en tjej som hade en sån på sig för ett tag sen, och googlade för att se var man köpte dem. Döm om min förvåning när den fanns på Cellbes:) Det är dessutom 20% på all sport just nu så den var nedsatt:) Snacka om bra livförsäkring 🙂

Och jeansen med blommor på, det är vår! De köpte jag inte, för jag har ett gäng ljusa jeans så jag kunde inte motivera ett till köp:)

 

Men däremot så passade jag på att köpa nya träningsbyxor, det är som sagt 20% på all sport, bäst att passa på:

Jag har ett par stycken av deras träningstights och de är bra:) Men ligger ju ständigt i tvätten..

 

Förutom att det är 20% på all sport så är det även 25% på den dyraste varan, ange kod: 18013

Gäller tom 28/1 och på Cellbes då:)

 

Det var det, nu ska jag skriva ett inlägg om vad jag gjort för kul idag:)

 

Kommentarer

 1. Jenny

  20% är ganska lite i rabatt. Jag handlade kläder på ellos för halva rea-priset i veckan och fick över
  2 000kr i rabatt, det är fynd ?

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Ja, men det var ju rea-varor. Det här är 20%på icke rea. Klart det är roligare ju mindre man pröjsar men även det lilla gör gott i plånboken 🙂

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag har massor och tycker det är bra kvalite’. De håller tvätt efter tvätt. Jag har blivit mer noga med åren hur jag tvättar, och använder tvättpåsar till ömtåliga plagg, vänder ut och in på dem och tumlar inte riktigt allt 😉
   Alla mina plagg mår bättre nu?
   När jag beställer från nätet försöker jag vara noga med att kolla material osv för ofta syns det ju inte på bilder vad det är.
   Storlekarna är åt det större hållet mer ofta än tvärtom.
   Jag gillar deras kläder helt enkelt 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing