Okategoriserade

I sommar!

Alltså vilken sommar som ligger framför oss:)

Dels Fotbolls-VM men även massa konserter. Jag ska ju på Guns n’Roses, det är nog den största av dem alla, och som jag längtar:)

På Instagram fick jag ett DM av en av er som berättade att Hollywood Vampire skulle komma till Göteborg, och snabbt slog tanken rot att de kanske även skulle komma till Grönan? Jag kollade , och JOOOOOO!!

Ni kanske vet varför jag vill se dem? Men alltså det är ju för Johnny Depps skull ?

Jag såg dem förra gången med och satan vad starstrucked jag blev 😉 Att få andas samma luft som jordens snyggaste man är liksom inte illa.

Den gången kom inte alla in utan folk som köat fick snopet åka hem. Med andra ord så kommer jag hänga på låset:)

Och kanske… snoka reda på vilket hotell de ska bo på och boka sviten intill ? Sist var det Grand hotel.

Jag skulle ju såklart dö blygseldöden om jag skulle råka på dem i korridoren och vad som är ännu mer typiskt för mig – jag har sån respekt för att kändisar vill ha sitt privatliv att jag liksom inte kan hoppa på dem☺️Plus att jag ju plötsligt tappar all engelskakunskap i samma sekund som jag ska säga hej..;) Men man kan ju låtsas att man skulle våga ?

Och vafan det är ju ändå Johnny Depp, så jag skulle ju aldrig förlåta mig själv om jag missade chansen 😉

Sen kommer det en massa andra bra och roliga artister till Grönan, Billy Idol, Mando Diao, Europe, ziggy Marley, Marilyn Manson.. fast han är skitläskig?

Skitbra konsertsommar helt enkelt!

Jag ska på Imagine dragons och Bryan Adams också men det är innan sommaren, i april. Båda gångerna som sällskap till kidsen men jag var inte svårövertalad.

Att gå på konserter har jag bestämt mig för att prioritera. För att det ger mig så jäkla mycket god energi helt enkelt. Jag älskar det.

Vad gillar ni för musik ?

Jag ligger nu i soffan och kollar på Arga Snickaren … och tänker att jag nog ändå är rätt effektiv ändå?fast jag har värsta downperioden vintertid och liksom inte får ändan ur vagnen.

Och nu kom resten av familjen med varsin rostas macka och sällskapade. Jäklars vad gott det luktar!!

Själv äter jag en..

Luktar liksom inte alls lika gott;)

Hörs snart!!

Kommentarer

 1. Agneta

  Hej,jag älskar att läsa din blogg,har följ dig i hundra år typ. Ibland klagar nån på att dina inlägg är för långa,jag tycker ju längre desto bättre! Samtidigt vet jag inte varför jag gillar att följa dig för jag är din motsatt. Jag gillar vinter,då finns mer tid tycker jag att hinna med saker. Jag gillar inte att träna.Skulle aldrig åka slalom .Gå på konsert,nej tack. Jag älskar att baka.Jag tycker inte om filmer däremot Melodifestivalen! Det vi har gemensamt är att vi älskar Ikea ! Ha en fin vecka. Tack för att du skriver .=)

  1. familjenannorlunda

   Måste vara att motsatser dras till varandra ??
   Kul att du hänger kvar sen evigheters evighet, det gör mig väldigt glad 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing