Okategoriserade

Snart är vi insnöade:)

Herregud vad det snöar! Täta flingor faller snabbt från himlen och dansar ner överallt. Lindar in hela världen i vackert ludd:)

Spåren från ungarna i morse syns knappt.

Och tydligen ska det fortsätta snöa i tre dagar och tre nätter. Typ?

Min stilla undran är NÄR ska jag skotta? Mest troligt kan jag inte vänta ut det om jag ska kunna komma ut med bilen, så då får man ju skotta när det snöar. Lite som mitt städande;) ”Att städa när man har barn är som att skotta snö i snöstorm”

Helst hade jag velat göra som en tidigare granne, ta bilen och köra fram och tillbaka på uppfarten några gånger så det plattade till sig;) men det blir inte riktigt bra så jag ska inte ta till den varianten ändå. Det straffar sig senare i värsta fall.

Doris tittade ut när jag öppnade dörren för henne, och sen sprang hon in och gömde sig:) Nej tack, matte det där går jag inte ut i. ?❄️

Smulan tänker inte heller gå ut. De här dagarna duger kattlådan alldeles utmärkt och sen kan man lugnt ligga på fönsterbrädan med elementvärmen under magen och titta ut. Hon skulle för övrigt knappt bottna 😉

Det är -4 här så det känns mest mysigt faktiskt! Så här får vintern gärna vara. Ska det vara vinter så är det så här den ska se ut! Det kan få komma ännu mer:)

Och nu kom jag på en kul historia?ska se om jag hittar den, återkommer Isf snart!!

Tills dess, kör försiktigt, använd sunda förnuftet och sakta farten!!

?

Kommentarer

 1. Camilla

  När man kör med bilen på oskattad snö, blir det kullar, som blir väldigt hala. Tar man bort snön blir det inte sådana. Det är dessa kullar som gör att man kan glida in i grindstolpar mfl

  1. familjenannorlunda

   Ja, jag skottar ju såklart:) Allra helst när snön är lätt och dunig, nemos problemos då?
   Men när det liksom aldrig slutar ??

 2. Madde

  Skotta allt eftersom och passa på medans det är lätt snö. Vi har fått ungefär 1.8 meter snö sen jul och det är ett helvete att hålla efter när skiten kommer ned varje dag. Det är lättare att ta bort innan det fått en isig hård skorpa eller blivit någon plusgrad och skiten blivit blötsnö. Jag hatar vintern :p

  1. familjenannorlunda

   Japp, har skottat två gånger redan, och ska väl ut en sväng snart igen ?
   Vräker ner på ett helt okontrollerbart sätt 🙂
   Men jag njuter av att skotta lätt och dunig snö, mestadels får jag slita satan med blöt tung äckelsnö ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing