Okategoriserade

Att vara Matsmart!

Innehåller reklam och annonslänkar för Matsmart

.

Jag berättade ju för nån, några kanske ?tiden flyger ju iväg! veckor, om Matsmart. Jag fick tipset av nån av er och nu har jag beställt flera gånger och är så jäkla nöjd.

Nej, man kan INTE gå in dit och tro att man ska kunna handla allt man behöver, men det man handlar blir väldigt mycket billigare. 20-90%rabatt, och det för att det är utgående varor, kort BF-datum, eller att det köpts in i för stora mängder och inte blivit sålt. Idag kom det här mailet:

Hur nu diskmedel kan bli dåligt? Eller det kanske är inköpt i överflöd då förresten. Men oavsett, priset är grymt!

Första gången, så beställde jag sent en kväll och det tog bara nån dag innan det kom till butiken så jag kunde hämta. Jag bunkrade upp bland annat olika flingor.

Och havregryn, ris, påssås

Sen skulle jag ha plats i skåpen också ? jag har en matkällare som jag kan ställa in i, men då glöms det bort så jag gör det sällan. Ja ni ser rätt, det är adventskalendrar med skumtomtar 🙂

De kostade fem kronor och bara att öppna och ta ut tomtarna, den här familjen älskar skumtomtar och 24 stycken för en femma hittar man sällan:)

Doris fick tuggben och Smulan sitt favoritgodis 🙂

Jag avskyr matsvinn!

Det är verkligen så dåligt för alla, inte minst för vår jord. Att producera och transportera varor som sen kastas för att de inte uppfyller de krav som satts upp. Givetvis ska man inte köpa saker som kan vara potentiellt dåliga eller en fara för hälsan, men torrvaror och konserver har ju så mycket längre hållbarhet än vad som anges på varan. Bäst-före datum är ju en garanti att till och med det datumet garanteras att varan är felfri men sen kan den hålla sig fräsch länge till. Som konserverna man hittar längst bak i skafferiet 😉 eller på sommarstället, eller i gamla skyddsrum. Konservburkar i hederlig plåt känns som att de liksom har en evighets hållbarhet?

Matsmart känns för mig som ett winwin företag. De tjänar pengar på sin affärsidé och jag tjänar pengar på billigare inköp.

Mina stora barn har pratat massor om hur smart det här är och att de minsann ska handla därifrån när de flyttar hemifrån:)

Tills dess så kollar de in Matsmarts sida och skickar inköpslistor 😉 Det gäller ju bara att vara lite kvick eftersom sakerna försvinner allt eftersom, men jag har börjat få en fin rutin att kika dit när jag får mailen därifrån 🙂 (Det går att beställa över hela Sverige, vet att nån undrade förra gången)

Så, ska vi hjälpas åt att spara på jordens resurser så är Matsmart ett finfint steg på vägen 🙂

?❤️?

Kommentarer

 1. Camilla

  Jag blev överlycklig när jag gick in på Matsmart och hade läst att du hade köpt Knorr påssåser.
  Så jag sökte upp det och hittade till min stora glädje Knorr currysås.
  Alltså jag har jagat den såsen i evigheter och den affären som har haft den tidigare har den inte längre.
  Så nu kommer jag att bunkra med den gudomliga såsen.
  Kram <3

   1. Camilla

    Så tack igen för ditt tips genom din blogg som jag gillar jättemycket.
    Många sa till mig, gör en egen currysås, så tur att jag inte gjorde det utan beställer istället.
    Hittade mycket billigt på deras sidor så det är perfekt och ”smart” att handla där även fast jag är själv så kan jag välja fritt vad jag vill och där fanns mycket 🙂
    Kram <3

 2. Marie

  Ja matsmart är bra grejer?
  Jag är glutenintolerant och handlar allt mitt bröd där bland annat och betalar 10 kr paketen istället för mellan 30-50 kr som det kostar för exakt samma bröd i andra mataffärer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing