Okategoriserade

Lite mera smartprat:)

Innehåller reklam och annonslänkar

Jag sitter och skriver på ett inlägg, samtidigt som jag beställer från Matsmart. Jaja, jag kollar på Tv med samtidigt så jag multitaskar deluxe ?

Men jag hittade detta och måste bara få hylla!

Jag bröt ju lillfingret tidigt i somras som ni kanske kommer ihåg? Jag har ju tjatat rätt mycket om det, och nej det är inte bra än:/

Men där och då, i det akuta skeendet på go-cart banan på Exploria så fick jag ett sånt här plåster av personalen. Så bra!

Jag letade sen efter sådana på flera apotek utan att hitta. När jag sen hittade var de SNORDYRA. Men de är verkligen så himla bra, man kan linda det rakt över såret, och det sitter perfekt, utan att fastna i såret. Det stillar blodet och tål väta. Alltså så suveräna. När man råkar skära sig i fingret tex ?Jag har beställt ett par stycken nu, och vill såklart tipsa er:)Och en fråga! Det här, jag har aldrig sett, är det nån av er som testat? Just torrhosta är den värsta sorten och funkar den vill jag ha den i mitt hemmaapotek 🙂 och helst till det billigare priset :)Okey, mina tips! Matsmart Nu ska jag skriva klart det andra inlägget :)Kommer snart!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing