Shopping

Rabattkod på Matsmart!

 Innehåller reklam för Matsmart och annonslänkar

 

Okey kompisar, här kommer en rabattkod till er, men ni får lov att vara snabba för det gäller enbart de 1000 första:)

Jag hämtade ju min kartong från Matsmart på affären igår, och medan jag käkade middag efter att ha tränat så packade Patricia och Jordan upp. Det var mycket ”wow” och ”Ja, vad bra ,mamma!”

Ja, vi beställde Julskum igen;) Haha, men vafasen, en kalender med 24 tomtar för fem kronor:) Och påsarna för tio. Frostflingorna kostar fem kronor, och chiafröna blev billigare ju fler man köpte. Jag använder shitloads av just det, i min egengjorda mûesli, min fröblandning, mina chiapuddingar osv.

Det är så smart det här, att kunna köpa varor som har kort BF-datum eller är utgående till billigare peng. Vi måste hjälpas åt att spara på jordens resurser! Och kan man då göra det samtidigt som man spar pengar så är det ju bara winwin:)

 

Okey, om ni inte testat det här redan så får ni nu 50Kr rabatt när ni handlar varor för 350kr.

Villkor:  Exklusive frakt,kan inte kombineras med andra rabatter. Gäller enbart nya kunder. Koden kan användas 1 gång per kund och max av 1000 kunder.

Giltig t.o.m 18/3

KOD: MATSMART0318

Ni hittar Matsmart här

Kommentarer

  1. Camilla

    Hej!
    Jag kollade redan i förra veckan men kunde inte hitta varken adventskalendrarna med julskum eller julskum big pack påse.
    Fast det har kanske tagit slut direkt när det är så billigt 🙂
    Kram <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting